Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Στο "τσαφ" θερμό επεισόδιο βόρεια της Λέσβου. Σαν κότες έφυγαν οι Τούρκοι



Την στιγμή που οι Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις μετατράπηκαν σε Φιλιππινέζες των μεταναστών και την δημιουργία των hotspots στην Λέσβο και σε ακόμα τέσσερα νησιά. Την στιγμή λοιπόν που γίνεται αυτό τουρκικά μαχητικά εισέβαλλαν στον Εθνικό Εναέριο Χώρο και έγιναν αερομαχίες με Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας. Έξη τουρκικά μαχητικά μπήκαν στην περιοχή μεταξύ Λήμνου και Λέσβου, τα δύο από τα οποία ήταν οπλισμένα. Δύο Mirage 2000-5 της ΠΑ τα οποία απογειώθηκαν από την Σκύρο. Το σμήνος των τουρκικών μαχητικών πραγματοποίησε 4 παραβιάσεις του EEX και έκανε μια παραβίαση του FIR Αθηνών. Βέβαια οι Τούρκοι μας έχουν συνηθήσει σε τέτοιες ενέργειες, όμως η το σουρεαλιστικό αυτής της ενέργειας ήταν το ότι ενώ ταυτόχρονα η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει τους μετανάστες, πρέπει να αντιμετωπίσει και τους Τούρκους που κάνουν οτι θέλουν στο Αιγαίο.

Τέσσερεις φορές τα τουρκικά μαχητικά βρέθηκαν στο στόχαστρο των ελληνικών Mirage και όπως πάντα έφυγαν σαν κυνηγημένες κότες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.