Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας μίλησε Ελληνικά και τους άφησε όλους άναυδους


Εκατομμύρια ελληνογενείς στην Τουρκία…
Οι ελληνογενείς στην Τουρκία είναι πάρα πολλοί σε αντίθεση με τους αυθεντικούς Τούρκους, οι οποίοι έχουν καταγωγή από την δυτική Κίνα.
Άλλοι το γνωρίζουν και κρύβονται, άλλοι δεν το ξέρουν και άλλοι έχουν ενταχθεί κατά του Ελληνισμού τις τάξεις των σύγχρονων γενίτσαρων.
Τα έχασαν λοιπόν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι συνόδευαν τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς και στενό συνεργάτη του Ερντογάν.
Ο λόγος είναι γιατί, επισκεπτόμενος το πατρικό του χωριό στην περιοχή της Αττάλειας, άρχισε να μιλάει ξαφνικά ελληνικά, με τους συγγενές του αλλά και με τα παιδιά του χωριού που έσπευσαν να τον συναντήσουν.
Συγκεκριμένα, μεταδίδει ο τουρκικός Τύπος, ο πρώτος αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς, επισκέφτηκε το πατρικό του χωριό που ονομάζατε Boğazkent και όπου εκεί βρίσκεται μια ολόκληρη συνοικία που ονομάζετε Αχμεντιέ, κατοικούμενη από ελληνόφωνους ελληνογενείς από την Κρήτη.
Εκεί μίλησε ελληνικά και φαίνεται μάλιστα να λέει και μαντινάδα!
Δείτε το βίντεο και τα σχόλια δικά σας:
 
 
 
Πηγή: http://www.pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.