Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΛΘ θέλει να επενδύσει η Ρωσία


Για ενδιαφέρουσες προτάσεις από την ελληνική πλευρά, κάνει λόγο η Ρωσία.

Στα πλαίσια του έτους Ελλάδας-Ρωσίας, ο Ρώσος Υπουργός Μεταφορών, Μαξίμ Σόκολοφ, εξέφρασε το ενδιαφέρον του στις επενδυτικές προτάσεις που του παρουσίασε η Ελλάδα, χθες, σχετικά με την επενδυτική πρόταση που αφορά το Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Η Ελλάδα επιδιώκει να προσελκύσει επενδυτές, από τη Ρωσία, αλλά και την Αμερική, προκειμένου να βάλει ρευστό στα ταμεία, αλλά και να συνάψει σημαντικές συμφωνίες για την ευρύτερη ανάπτυξη της Ελλάδας.

Οι πρώτοι κλάδοι στους οποίους η Ρωσία έδειξε ενδιαφέρον ήταν αυτοί των μεταφορών και της ναυτιλίας. Οι Ρώσοι έδειξαν σημαντικό ενδιαφέρον για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.