Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ…14 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την πραγματικά πολύ εντυπωσιακή είδηση που θα πρέπει να μας βόλει και εδώ στην Ελλάδα σε πολλές σκέψεις, ότι αγνοούνται μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος, 14 (!!!) τον αριθμό πολεμικά πλοία, μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ με πρώτο τον έγκυρο αρθρογράφο της εφημερίδας Χουριέτ, Amdulkadir Selvi

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφοριες, αυτή την στιγμή αγνοείται η τύχη δεκατεσσάρων, (αν είναι δυνατόν!), πολεμικών πλοίων, 2 πολεμικών ελικοπτέρων και 25 ανωτέρων αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων.

Την είδηση αυτή μεταδίδει και η βρετανική εφημερίδα Times, προσθέτοντας ότι θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις σχετικά με αυτό το «περίεργο» πραξικόπημα στην Τουρκία.

Όπως αναφέρεται, τα πλοία αυτά ανήκουν στην δύναμη του τουρκικού στόλου της Μεσογείου αλλά υπάρχουν και μονάδες που αγνοούνται από την Μαύρη Θάλασσα.

Το μεγάλα ερωτήματα που εγείρονται είναι που βρίσκονται αυτά τα πλοία και πως θα αντιδράσουν σε ενδεχόμενη επιχειρήσει κατάληψης τους, ερωτήματα που δημιουργούν έντονα προοπτικές για καινούργιες ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Το σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα θα υπάρξουν πολλές αποσταθεροποιητικές ενέργειες στην γειτονική χώρα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.