Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί που κρατούνται στην Αλεξανδρούπολη αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν!!!


Αποκάλυψη βόμβα για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που κρατούνται στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της η φιλοκυβερνητική Τουρκική εφημερίδα «Star», οι συγκεκριμένοι Τούρκοι στρατιωτικοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να προχωρήσουν στη δολοφονία του προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν και αφού δεν τα κατάφεραν δραπέτευσαν στην Ελλάδα.

Στον στενό πυρήνα των επίδοξων πραξικοπηματιών τοποθετεί η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Star τους 8 στρατιωτικούς που προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη το περασμένο Σάββατο και ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, φέρονται να ανήκουν στην ομάδα των κομάντος που πήγε να σκοτώσει τον Ερντογάν.

Όπως έγινε γνωστό περίπου 40 κομάντος περικύκλωσαν το ξενοδοχείο στη Μαρμαρίδα που διέμενε ο Ερντογάν με σκοπό να τον σκοτώσουν αλλά ο Τούρκος πρόεδρος κατάφερε και φυγαδεύτηκε έγκαιρα από άντρες της προσωπικής του φρουράς.

Η πληροφορία ελέγχεται με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να πρόκειται για ένα ακόμη μέσο πίεσης προς την Ελλάδα για να εκδώσει τους 8 στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας οι κομάντος μετά την αποτυχημένη προσπάθειά τους να σκοτώσουν τον Ερντογάν διέφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ορισμένοι από αυτούς, με δύο ελικόπτερα φέρονται να κατέφυγαν σε ΝΑΤΟϊκή βάση και οι 8 με τρίτο ελικόπτερο προσγειώθηκαν το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη.

Ορισμένοι άλλοι από την ίδια αρχική ομάδα κομάντος φέρονται να έχουν πετάξει τον οπλισμό τους και να να έχουν καταφύγει στα βουνά. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου