Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Ολυμπιάδα: Η αυτοκρατορική αυθάδεια των Αμερικανών…


Οι ιδεολόγοι(!) του «Ολυμπιακού ιδεώδους» (από τις ποικίλες μαφίες των αθλητικών οργανισμών, μέχρι τις πολιτικές και δημοσιογραφικές «αλητείες»), κλείνουν πεισματικά τα μάτια ΟΧΙ μόνο στην αφηνιασμένη εμπορευματοποίηση των Ολυμπιακών αγώνων, αλλά και στην αχαλίνωτη ΥΠΟΤΑΓΗ τους στην αυτοκρατορία των ΗΠΑ…

Ο αποκλεισμός της Ρωσίας, με συνοπτικές διαδικασίες από την Ολυμπιάδα, με πρόσχημα την «ντόπα» αποτελεί την παράκρουση της αυθάδειας των πολυεθνικών και των Αμερικανών…

Αλλά και την παράκρουση της γελοιότητας. Η «ντόπα» έχει «ποτίσει» μέχρι το μεδούλι το ΟΛΟΝ της Ολυμπιακής ταυρομαχίας, δεν υπάρχει τίποτα «καθαρό» και απέκλεισαν τους Ρώσους για μη «καθαρούς»!!!

Διαβάστε σχετικά εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10296

Και ΟΥΔΕΙΣ, από τους πρωταθλητές και τα αθλητικά είδωλα ΤΟΛΜΑΕΙ να ψελλίσει κάτι γι αυτό το σκάνδαλο: Ρεκόρ υπερανθρώπων, αλλά μπροστά στη δικτατορία της ΔΟΕ και της παγκόσμιας αυτοκρατορίας, οι «υπεράνθρωποι» συμπεριφέρονται σαν …κότες!!!

Είναι φυσικό, λοιπόν, οι Αμερικάνοι αθλητές να έχουν αποθρασυνθεί…

Συμπεριφέρονται με την αυθάδεια του αφεντικού και τη γνωστή πρακτική των γκάνγκστερ…

Γνωστή η ιστορία με του κολυμβητές: Μέθυσαν έκανα θερινό ένα βενζινάδικο, αρνήθηκαν να πληρώσουν τις ζημιές και κατόπιν επινόησαν το παραμύθι ότι δήθεν υπήρξαν θύματα «ένοπλης ληστείας»!!!

Αποκαλυπτικό και το σκάνδαλο της σκυταλοδρομίας 4χ100.

Πηγή: http://greeknation.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.