Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Η Μεσόγειος υποκλίνεται στη Ρωσία!!!


ΤΩΡΑ!!!Η Μεσόγειος υποκλίνεται στη Ρωσία!!!Η συμφωνία υπογράφηκε!!!

Η Ρωσία κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία της στην Α.Μεσόγειο.Όπως αναφέρουν πηγές η Ρωσία ετοιμάζεται να αποκτήσει ναυτική βάση στη Λιβύη.Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία ‘’έκλεισε’’ στο κατάστρωμα του ρωσικού αεροπλανοφόρου «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ».

Έτσι η Ναυτική βάση της Ταρτούς θα αναβαθμιστεί προκειμένου να είναι πανέτοιμη να φιλοξενήσει τα ρωσικά αντιτορπιλικά,ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση:

«Μετά από ξενάγηση του Στρατηγού Khalifa Hfter Belkacem στο πλοίο ακολούθησε τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοιγκού. Οι δυο άντρες συζήτησαν τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας στη Μέση Ανατολή»

Επιπρόσθετα ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της κυβέρνησης εθνικής ενότητας Akhmed Maetig δήλωσε:

«Η Λιβύη είναι έτοιμη να αποδεχτεί οποιαδήποτε πρωτοβουλία της Ρωσίας για δημιουργία πολιτικού διαλόγου στη χώρα από τη στιγμή που η Μόσχα έχει επαφές με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη της σύγκρουσης και έχει ισορροπημένη θέση απέναντι στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί». «Το προεδρικό συμβούλιο καλωσορίζει οποιαδήποτε πρωτοβουλία της Ρωσία για εθνική συμφιλίωση στη Λιβύη». 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.