Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Πούτιν και Τραμπ «καταπίνουν» τον Λευκό Οίκο

Εξώφυλλο πασίγνωστου περιοδικού τα λέει όλα!

Πρώτο το el.gr σας έχει αποκαλύψει πως τόσο ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, όσο και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανήκουν στην ίδια παγκόσμια ιδεολογικοπολιτική παράταξη, εκείνη της Εθνικής Δεξιάς, η οποία στέκεται ως αντίβαρο στον Διεθνισμό της παγκοσμιοποίησης με απώτερο σκοπό την δημιουργία παγκόσμιας αριστερόστροφης κυβέρνησης.

Υπό αυτό το πρίσμα, οι καταγγελίες της Νέας Τάξης περί συνεργασίας Πούτιν και Τραμπ σε ορισμένα θέματα, όπως αυτό των ισλαμιστών στην Συρία στέκουν, ωστόσο δεν στέκουν οι καταγγελίες για ρωσικές απόπειρες, προκειμένου να επηρεαστεί το αποτέλεσμα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών 2016 κτλ.

Το περιοδικό TIME, αναφέρει μάλιστα πως «η Ρωσία μπορεί τελικώς να απέκτησε την δυνατότητα που πάντα επεδίωκε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Να αλλάζει την πορεία των πραγμάτων στις ΗΠΑ ασκώντας επιρροή στη αμερικανική κοινή γνώμη».

Δεν είναι η Ρωσία που προσπαθεί να ασκήσει επιρροή στην αμερικανική κοινή γνώμη αλλά η Εθνική Δεξιά, η οποία έχει θέσει ως στόχο την αλλαγή δεδομένων στον πλανήτη και την ανάληψη της εξουσίας.

Την στιγμή λοιπόν που οι παγκοσμιοποιητές εμφάνισαν νέες «καταγγελίες» για υποτιθέμενες σχέσεις με την Ρωσία του προέδρου των ΗΠΑ και του πρώην συμβούλου του Μάικλ Φλιν, για χάρη του οποίου ο Τραμπ φέρεται να καρατόμησε τον επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, το περιοδικό βγάζει εξώφυλλο που θέλει να πείσει μεν, με προπαγανδιστικό τρόπο, τους Αμερικανούς πολίτες πως η εξουσία της Ρωσίας εξαπλώνεται στον Λευκό Οίκο με ευθύνη Τραμπ, ωστόσο κρύβει και μια αλήθεια: Εκείνη της συμμαχίας των δύο ανδρών υπό την αιγίδα της Εθνικής Δεξιάς, η οποία «καταπίνει» τον Λευκό Οίκο της Νέας Τάξης.

Όσο αυτή κρατήσει βέβαια, γιατί ουδείς μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια το μέλλον και τι θα πράξει τελικώς ο Τραμπ, δεχόμενος όλη αυτή την πίεση!

Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου