Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Η φωτογραφία με τον Πούτιν και τον Σταυρό που κάνει τον γύρο του κόσμου


 
 
Η Ρωσία εναντίον όλων…

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, με την ευκαιρία της 72ης επετείου από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, κάλεσε εκ νέου την διεθνή κοινότητα να ενωθεί προκειμένου να καταπολεμήσει την «τρομοκρατία».

Ο «Τσάρος» σε μία περίοδο κρίσιμη για την πορεία του πλανήτη με τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης από την μία και εκείνες που στηρίζουν την εθνική ανεξαρτησία ττα πλαίσια του έθνους-κράτους από την άλλη, διαβεβαίωσε ότι η Ρωσία μπορεί να αφανίσει όποιον κι αν της επιτεθεί.

«Τα μαθήματα του πολέμου μάς υποχρεώνουν να παραμείνουμε σε επιφυλακή και οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας είναι ικανές να αποκρούσουν κάθε ενδεχόμενη επίθεση», δήλωσε ο Πούτιν, σύμφωνα με δημοσίευμα του AFP.

«Η τρέχουσα κατάσταση μάς υποχρεώνει να αυξήσουμε την αμυντική ικανότητά μας, αλλά για να διεξαγάγουμε μια αποτελεσματική μάχη εναντίον της τρομοκρατίας, του εξτρεμισμού, του νεοναζισμού και άλλων απειλών, είναι απαραίτητο να ενισχυθεί ολόκληρη η διεθνής κοινότητα», πρόσθεσε.

Η Ρωσία είναι «ανοικτή σε μια τέτοια συνεργασία», επέμεινε ο Πούτιν, ο οποίος διαβεβαίωσε πως η Μόσχα θα είναι «πάντα στο πλευρό των δυνάμεων της ειρήνης και εκείνων που επιλέγουν τον δρόμο μιας συνεργασίας ίσου προς ίσον».

Εν τω μεταξύ τον γύρο του κόσμου κάνει φωτογραφία του Ρώσου ηγέτη με έναν Σταυρό να έχει αφεθεί πάνω στο πρόσωπό του, αποδεικνύοντας πως η Ρωσία μάχεται για την υπεράσπιση του Χριστιανισμού παγκοσμίως, την ώρα που η Ευρώπη υποφέρει από την συνεχή έλευση μουσουλμάνων μεταναστών. 


Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.