Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Μετά τη Γαλλίδα και η Ιταλίδα υπουργός Άμυνας στην Κύπρο: Με τα ενεργειακά έχει σχέση η επίσκεψη


Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί αύριο η Υπουργός Άμυνας της Ιταλίας Roberta Pinotti ύστερα από πρόσκληση του Υπουργού Άμυνας Χριστόφορου Φωκαΐδη. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας από κυπριακή πηγή, είναι βέβαιο ότι η επίσκεψη έχει σχέση με τους ενεργειακούς σχεδιασμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας και της ιταλικής εταιρείας ENI.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου ‘Αμυνας, η κυρία Pinotti θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Υπουργό Άμυνας Φωκαΐδη στο ΓΕΕΦ, όπου θα γίνει κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ των δύο υπουργών και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης αναμένεται να υπογραφεί Συμφωνία Ανταλλαγής και Αμοιβαίας Προστασίας Διαβαθμισμένων Πληροφοριών.

Η Ιταλίδα Υπουργός Άμυνας θα γίνει επίσης δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.