Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ουκρανία: «Όργανα» των μυστικών υπηρεσιών οι Ιεχωβάδες

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk κατήγγειλε τους μάρτυρες του Ιεχωβά πως συνεργάζονται με τις μυστικές υπηρεσίες του Κίεβου.

Οι ιεχωβάδες πιστεύουν στην έλευση παγκόσμιας κυβέρνησης, αποτελώντας ακραία οργάνωση που απαγορεύτηκε στην Ρωσία.

Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας της αυτοανακηρυχθείσας Δημοκρατίας του Lugansk διέκοψαν τη δραστηριότητα της θρησκευτικής οργάνωσης Μάρτυρες του Ιεχωβά, γιατί υπάρχουν υποψίες ότι συνεργάζεται για την» SBU( τις μυστικές υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας) και Σιωνιστικές ακροδεξιές ομάδες της χώρας».

Αυτό αναφέρει η έκθεση των μυστικών υπηρεσιών ασφαλείας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Lugansk.

Σύμφωνα δε με την MGB (Υπηρεσία του Υπουργέίου Κρατικής Ασφάλειας), αυτή η οργάνωση ενήργησε κατά παράβαση του νόμου περί ΑΑ και ήταν ενεργός πράκτορας της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας.
 
Πηγή: http://www.el.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Dr. Yermac έγραψε σε βιβλίο του οτι η οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά σ υ ν ε ρ γ α ζ ε τ α ι μ ε τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες . Α ν α λ υ τ ι κ η δημοσίευση προσεχώς .

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.