Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Από 76,3% έως 73,9% το ποσοστό Πούτιν, που επανεκλέγεται Πρόεδρος της Ρωσίας


Συντριπτική – όπως αναμενόταν άλλωστε – είναι η νίκη του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος μετά την επανεκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας γίνεται ο δεύτερος μακροβιότερος ηγέτης στην ιστορία της χώρας μετά τον Ιωσήφ Στάλιν.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν επανεξελέγη στην προεδρία της Ρωσίας με το 73,9% των ψήφων, σύμφωνα με το exit poll του ινστιτούτου VTSIOM, με 76.3%, σύμφωνα με το exit poll του RIA.

Οι κάλπες έκλεισαν πριν από περίπου ένα τέταρτο στην δυτικότερη επαρχία της Ρωσίας, το Καλίνινγκράντ και λίγο αργότερα έγινε γνωστό το αποτέλεσμα των exit polls.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Reuters, http://greeknation.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.