Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ο Πούτιν εξόργισε τους Σιωνιστές μιλώντας για Εβραϊκή παρέμβαση στις εκλογές των ΗΠΑ!


Ο Πούτιν εξόργισε τους Σιωνιστές μιλώντας για Εβραϊκή παρέμβαση στις εκλογές των ΗΠΑ!

Στην Τσαρική Ορθόδοξη Ρωσία μόνο το 4% του πληθυσμού ήταν Εβραϊκής καταγωγής αλλά η κυβέρνηση που προέκυψε από τη «Ρωσική Επανάσταση» αποτελείτο στο 80% από Εβραίους.
Μετά που η Σοβιετική Ένωση έγινε ο εχθρός της Δύσης και χρειάστηκε μία ακόμα «επανάσταση» η γνωστή Περεστρόικα προέκυψε η κυβέρνηση Γιέλτσιν και ξεπουλήθηκε το Σύμπαν.

Και πάλι έχουμε πρωθυπουργό τον Kiriyenko, με αναπληρωτές πρωθυπουργούς τον Nemtsov και τον Chubais όλοι τους Εβραίοι. Και κάπως έτσι  βρέθηκαν και οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι ολιγάρχες να είναι επίσης Εβραίοι ενώ στο σύνολο του πληθυσμού της Ρωσίας οι Εβραίοι αποτελούν μόλις το 1%.

Με αφορμή τη συνεχή επίθεση που δέχεται ο Πούτιν για εμπλοκή στις Αμερικάνικες Εκλογές  ανέφερε σε συνέντευξή του ότι μπορεί να ενεπλάκησαν άλλες μειονότητες και αναφέρει τρεις από αυτές με την παρακάτω σειρά: Ουκρανοί, Τάταροι, Εβραίοι που απλά έχουν Ρωσική υπηκοότητα.

Και φυσικά για τους μόνους που εξοργίστηκαν τα «Ελληνικά» ΜΜΕ ήταν για τους Εβραίους και μόνον αυτούς έβαλαν στον τίτλο του άρθρου.
Μίλησε για Εβραίους και τα ΜΜΕ αντέδρασαν λες και τους έβρισαν τον πατέρα όχι φυσικά γιατί ανησυχούν για τους Εβραίους γενικά κι αόριστα αλλά γιατί τα αφεντικά της τοκογλυφίας είναι κατά κύριο λόγο Εβραίοι  και βρήκαν ευκαιρία να επιτεθούν στον Πούτιν για «ρατσισμό» λόγω του ότι πλησιάζουν οι Ρωσικές εκλογές.

Τα τεράστια ποσοστά Εβραίων στην 1η Σοβιετική Κυβέρνηση και στην μετα-Σοβιετική κυβέρνηση του Γιέλτσιν καθώς και τα ποσοστά των Εβραίων ανάμεσα στους δισεκατομμυριούχους ολιγάρχες  άραγε δεν κάνουν ολοφάνερο τον ρατσισμό κατά των ΜΗ Εβραίων Ρώσων ;

Πούτιν: Εβραίοι πίσω από την εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές;

Εντύπωση έχει προκαλέσει αποστροφή του λόγου του προέδρου της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, σε συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο NBC, όταν, σε ερώτηση για το ζήτημα της ρωσικής εμπλοκής στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016, ανέφερε ότι, εάν κάποιοι πολίτες της Ρωσίας ενεπλάκησαν, «πιθανόν να είναι Ουκρανοί, Τάταροι, εβραίοι, απλώς με ρωσική υπηκοότητα».

«Μπορεί να μην είναι καν Ρώσοι», είπε. «Μπορεί να είναι Ουκρανοί, Τάταροι, εβραίοι, απλώς με ρωσική υπηκοότητα. Ακόμη και αυτό πρέπει να ελεγχθεί. Μπορεί να έχουν διπλή υπηκοότητα. Ή ίσως πράσινη κάρτα. Μπορεί να είναι οι Αμερικανοί εκείνοι οι οποίοι τους πλήρωσαν για αυτή τη δουλειά. Πώς να ξέρει κανείς; Ούτε εγώ ξέρω».

Το σχόλιο του προέδρου Πούτιν προκάλεσε την έντονη αντίδραση του επικεφαλής της Anti-Defamation League (Ένωση κατά της Δυσφήμησης), διεθνούς εβραϊκής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που καταπολεμά τον αντισημιτισμό και γενικότερα τον ρατσιστικό λόγο.

«Ο πρόεδρος Πούτιν περιέργως κατέφυγε σε ένα παιχνίδι υπόδειξης ενόχων, δείχνοντας με το δάχτυλο τους εβραίους και άλλες μειονότητες στη χώρα του», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ADL Τζόναθαν Α. Γκρίνμπλατ. «Είναι βαθιά ενοχλητικό να βλέπει κανείς τον Ρώσο πρόεδρο να δίνει νέα πνοή σε αντισημιτικά στερεότυπα που δηλητηρίαζαν τη χώρα του για εκατοντάδες χρόνια».

Το σχόλιο του Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος αναμένεται να επανεκλεγεί επικεφαλής του ρωσικού κράτους για άλλα έξι χρόνια στις 18 Μαρτίου, επικρίθηκε επίσης και από την Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή, η οποία τόνισε ότι «θυμίζει έντονα τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» – τα οποίοα περιέγραφουν σχέδια εβραϊκής κυριαρχίας στην Ευρώπη».

Ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ, ο οποίος εκλέγεται στο Κονέκτικατ, κάλεσε από την πλευρά του τη διεθνή κοινότητα να καταδικάσει «ηχηρά και κάθετα» τα «αποκρουστικά» σχόλια του προέδρου της Ρωσίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.