Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.


Οργή στο κυβερνών κόμμα της Ουγγαρίας για την παρουσία του Γιουνκέρ στην επέτειο για τα 200 χρόνια από την γέννηση του Κ.Μαρξ.

Juncker

Το κυβερνών κόμμα της Ουγγαρίας αναμένει από τις Βρυξέλλες να δείξουν μεγαλύτερο σεβασμό για τα θύματα του κομμουνισμού, τόνισε ο βουλευτής Fidesz Tamas Deutsch, μιλώντας μπροστά στο μουσείο House of Terror της Βουδαπέστης το Σάββατο.
Ο Deutsch εξέφρασε την έκπληξή του για το ότι ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker «παίρνει μέρος σε εκδηλώσεις που τιμάται ο πατέρας του κομμουνισμού». Την προηγούμενη μέρα, ο Juncker παρακολούθησε την γιορτή που διοργανώθηκε για την 200ή επέτειο της γέννησης του Karl Marx στο Τρίερ. 

Την Πέμπτη, το κόμμα του Β.Ορμπάν Fidesz-KDNP κάλεσε τον Juncker να ακυρώσει την ομιλία του. "Η Μαρξιστική ιδεολογία οδήγησε στο θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων και κατέστρεψε τη ζωή εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων", ανέφερε η δήλωση. "Ο εορτασμός του ιδρυτή της είναι μια βεβήλωση της μνήμης τους".
"Αυτό είναι ιδιαίτερα επώδυνο για τους πολίτες των χωρών που υπέφεραν εδώ και δεκαετίες από τις κομμουνιστικές δικτατορίες. Είμαστε αντίθετοι με την υποστηρικτική παρουσία του επικεφαλής της ΕΚ στον εορτασμό, ειδικά επειδή η πολιτική του οικογένεια, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, αγωνίζεται για να καταδικάσει η Ε.Ε. τις αμαρτίες του ναζισμού και του κομμουνισμού ", ανέφερε
η δήλωση. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.