Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Σε εξέλιξη οργανωμένο σχέδιο από το «βαθύ» αμερικανικό κράτος: «Παραιτηθείτε όσοι εργάζεστε για τον Τραμπ» – Σε πολιτική ανωμαλία θέλουν να οδηγήσουν ορισμένα κέντρα τις ΗΠΑ


Σε πολιτική ανωμαλία θέλουν να οδηγήσουν τις ΗΠΑ οι νεοσυντηρητικοί. Οπως φαίνεται υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για να διαλυθεί η θερμή συνάντηση που έλαβε χώρα χθες μεταξύ Β. Πούτιν και Ν. Τραμπ.

Ολα έδειξαν χθες πως προς το παρών το τσεκούρι του πολέμου θάφτηκε για το καλό της παγκόσμιας ειρήνης. Προς το παρών, γιατί κάποια κέντρα έχουν άλλα σχέδια.

«Eάν εργάζεστε για τον Τραμπ,παραιτηθείτε τώρα!. Είναι ντροπή να εργάζεστε γι΄αυτόν. Η συμπεριφορά του ήταν επαίσχυντη, επικίνδυνη, αδύναμη». «Ο Αμερικανός πρόεδρος συμπεριφέρεται σαν μαριονέτα του Ρώσου προέδρου».

Ο διεθνής Τύπος ξεσπαθώνει κατά του Αμερικανού προέδρου με την αμερικανική εφημερίδα «Washington Post» να καλεί όλους όσοι εργάζονται γι΄αυτόν, να παραιτηθούν αμέσως.

Ακόμη και οι άνθρωποι του προέδρου, η ομάδα του Τραμπ, έσπευσε -ανωνύμως βέβαια-να σχολιάσει την χθεσινή του εμφάνιση στο πλευρό του Ρώσου ομολόγου του, Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ έδειχνε απίστευτα αδύναμος ενώ ο Πούτιν ήταν σαν πρωταθλητής», δηλώνει ένας αξιωματούχος του Τραμπ υπό καθεστώς ανωνυμίας, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ήταν σωστά προετοιμασμένος για μία τέτοια συνάντηση,προσθέτει η ίδια πηγή.

Αλλά και ο επικεφαλής της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία , Μιτς ΜακΚόνελ, ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος,εξέφρασε την οργή του για τη στάση που κράτησε ο Τραμπ διαμηνύοντας ότι «η Ρωσία δεν είναι φίλος μας».

Την ίδια ώρα, αρθρογράφος της εφημερίδας «USA TODAY» ζητά από τον Αμερικανό πρόεδρο να σταματήσει να είναι «μαριονέτα» του Ρώσου προέδρου. «Αγαπητέ Ντόναλντ Τραμπ», ξεκινά το επίμαχο άρθρο, «σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν «μαριονέτα» του Πούτιν. Κάντε την δουλειά σας», συνεχίζει.

Μάλιστα χθες, κάποιοι έφθασαν στο σημείο να κατηγορήσουν τον Τραμπ για εσχάτη προδοσία

Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκρέιαμ προειδοποίησε ότι η στάση του Τραμπ στέλνει μήνυμα «αδυναμίας» στη Μόσχα. «Χαμένη ευκαιρία από τον πρόεδρο Τραμπ» χαρακτήρισε ο Γκρέιαμ, με ανάρτησή του στο Twitter, το γεγονός ότι ο πρόεδρος δεν επέρριψε ευθύνες στη Ρωσία για την ανάμιξή της στις εκλογές του 2016 και δεν έστειλε μια «ισχυρή προειδοποίηση» προς τη Μόσχα για τη στάση της σε μελλοντικές εκλογικές διαδικασίες. «Αυτή η απάντηση από τον πρόεδρο Τραμπ θα θεωρηθεί από τη Ρωσία ως ένδειξη αδυναμίας και θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα απ’ όσα επιλύει», πρόσθεσε.

Ο Τζεφ Φλέικ, Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής από την Αριζόνα, γνωστός για την κριτική που ασκεί στον Τραμπ, χαρακτήρισε «επαίσχυντες» τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Ελσίνκι.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι κάποια μέρα θα έβλεπα τον Αμερικανό πρόεδρό μας να στέκει στο ίδιο βάθρο με τον Ρώσο πρόεδρο και να επιρρίπτει ευθύνες στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη ρωσική επιθετικότητα. Αυτό είναι αισχρό» έγραψε ο Φλέικ στο Twitter.

Ο πρώην διευθυντής της CIA επί Μπαράκ Ομπάμα Τζον Μπρέναν έκανε ένα βήμα παραπέρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Τραμπ θα πρέπει να καθαιρεθεί από το αξίωμά του γιατί διέπραξε «προδοσία». «Η απόδοση του Ντόναλντ Τραμπ στη συνέντευξη Τύπου στο Ελσίνκι φτάνει και ξεπερνάει το κατώφλι της Παράβασης Καθήκοντος. Αγγίζει την προδοσία. Όχι μόνο ήταν ηλίθια τα σχόλιά του, αλλά τον έχει στο τσεπάκι του ο Πούτιν. Ρεπουμπλικανοί Πατριώτες: Πού είστε;» έγραψε ο Μπρέναν στο Twitter. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.