Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Πούτιν/Τραμπ μέρος δεύτερο: Το σημερινό μήνυμα σε όλον τον πλανήτη μέσω του Fox News


Λίγες ώρες μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ στο Ελσίνκι,

μιλώντας στο FOX News, κανάλι φιλικά προσκείμενο στην Εθνική Δεξιά, είπε πως έπεσαν στο κενό οι δυτικές (ναοταξίτικες) προσπάθειες να απομονωθεί η Ρωσία.

«Πολλά άλλαξαν προς το καλύτερο κατά τηΝ συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόλαντ Τραμπ στο Ελσίνκι», δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News και γίνεται σήμερα ευρέως γνωστή.

«Αυτή η συνάντηση είναι το ξεκίνημα ενός δρόμου, αυτή είναι η εκκίνηση. Πράγματι, κάναμε μια καλή αρχή σήμερα», τόνισε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, δήλωσε ότι οι δυτικές προσπάθειες να απομονωθεί η Ρωσία έπεσαν στο κενό. «Νομίζω πως βλέπεται με τα μάτια σας ότι αυτές οι προσπάθειες απέτυχαν και δεν είχαν ποτέ πιθανότητες να πετύχουν», δήλωσε στο Fox news ο Ρώσος Πρόεδρος.

Επιπλέον, διεμήνυσε ότι ο ρόλος της Ρωσίας στην διεθνή ασφάλεια, στην οικονομία αλλά και στην παγκόσμια αγορά ενέργειας, είναι πολύ ισχυρός για να περιοριστεί με κυρώσεις ή να απομονωθεί.

«Ενδιαφερόμαστε να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας στους τομείς της ασφάλειας, της στρατηγικής σταθερότητας, των οικονομικών προκλήσεων, των στρατηγικών προκλήσεων και όποιων άλλων προκλήσεων υπάρχουν», είπε ο Πουτιν, στέλνοντας μήνυμα σε όλον τον πλανήτη.

Ο Πούτιν απάντησε και στα περί ρωσικής εμπλοκής στις αμερικανικές εκλογές. Είπε ότι το όλο ζήτημα είναι αποτέλεσμα πολιτικών αντιπαραθέσεων στο εσωτερικό των ΗΠΑ, εννοώντας την προσπάθεια του αριστερόστροφου Βαθέως Κράτους να ανατρέψει τον Ν.Τραμπ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.