Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Γι’ αυτό και λευτέρωσαν την Ελλάδα!


ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ!!! ΚΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Αφιερωμένο σε όσους διχάζουν τους Έλληνες και σε διάφορους «άθεους», «μοντέρνους» και άλλους (πρακτορίσκους) που υβρίζουν την Ορθοδοξία και αναρωτιούνται…ακόμα γιατί οι Επαναστάτες του ’21 ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

Ο Κολοκοτρώνης και ο Μακρυγιάννης που προσεύχονταν μέσα στη δίνη του πολέμου, στη σφαγή, στο αίμα!


Ξέρετε τι έκανε ο Στρατηγός Μακρυγιάννης με τα 10 παιδιά του και τον ηρωικό αγώνα του;

2.000 ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ! ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ!

2.000 μετάνοιες, ο πληγωμένος και κουρασμένος Μακρυγιάννης!!!

Και ξέρετε τι έκανε ο Κολοκοτρώνης;

Έβαζε προσευχή και νηστεία στους στρατιώτες πριν από τη μάχη και μετά τη νίκη, για να δοξάζεται ο Άγιος Θεός!

Και ξέρετε τι έκανε ο Κολοκοτρώνης;

Όλη τη μέρα σκότωνε κι έκλεβε, ίσως για να καταφέρει να νικήσει. Το βράδυ όμως, απαραιτήτως, έκανε τους Χαιρετισμούς της Παναγίας!!!

Δε γνώριζε τίποτα άλλο.

Όμως οι Χαιρετισμοί – Χαιρετισμοί! Και για πόσο διάστημα νομίζετε;
Για 14 ολόκληρα χρόνια!!!

Και συγκίνησε την Παναγία! Κι ενώ η ζωή του ήταν μια συνεχής ακαταστασία και αγωνία, η Παναγία τον έσωσε για την αγάπη που είχε στην προσευχή!
Πόσο έχει ένα βιβλιαράκι με τους Χαιρετισμούς της Παναγίας;;; Μόνο 1 – 1,5 ευρώ…

Εμείς που ξέρουμε γράμματα κι εννοείται ότι είμαστε μορφωμένοι και υπεράνω όλων αυτών των προσκυνημένων εβραιομασώνων που μας κυβερνάνε, κάνουμε κάτι για την Παναγία;;;;;

Μόνο να ζητάμε την λευτεριά μας ξέρουμε!

Και από το ποιηματάκι της με τους Χαιρετισμούς δεν ξέρουμε ούτε στίχο!!!

Ο Κολοκοτρώνης κι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι ήρωες, δεν ήταν μόνο ήρωες στο σώμα, αλλά και στο πνεύμα! Γιατί εμείς δίνουμε ή καλύτερα δώσαμε ένα σωρό λεφτά σε ό,τι άχρηστο το οποίο και μετά από λίγο καιρό πετάξαμε…αλλά ποτέ δεν δώσαμε 500 δραχμές ή 1,5 ευρώ για να πάρουμε αυτό το «μαγικό» βιβλιαράκι με το «ευχαριστώ» στην Παναγία μας!!!

ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, είπε ο Κολοκοτρώνης!!!

Χωρίς Θεό δεν μπορούμε να έχουμε τίποτα! Όλα είναι δικά του, όπως κι εμείς είμαστε δικά του παιδιά…

Ό,τι υπέγραψε στο συμβόλαιο ο Θεός το τηρεί…εμείς κάπου χάσαμε την μπάλα κι έχουμε απαίτηση από τον Θεό να τηρήσει το συμβόλαιο, χωρίς όμως εμείς να τηρούμε ούτε μία πρόταση από αυτό! Να ξέρετε ότι όποιους όρους τηρούμε μας δίνει…όσο δεν τηρούμε τους όρους δεν μπορεί να μας δώσει!

Αυτό θα πει συμβόλαιο και συμφωνία…!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.