Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Η ΜΟΥΣΙΚΗ (440 hertz) ΜΑΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ


440 Hertz με πιστοποίηση ISO

Η πλειοψηφία της παγκόσμιας μουσικής έχει ρυθμιστεί στα 440 hertz από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), που την ενέκρινε το 1953. Οι πρόσφατες επανα-ανακαλύψεις της παλμικής / ταλάντωσης στη φύση του Σύμπαντος δείχνουν ότι το πρότυπο των σύγχρονων συναυλιών διεθνώς μπορεί να δημιουργήσει μια νοσηρή δράση ή αντικοινωνική συμπεριφορά στη συνείδηση των ανθρώπων.

Η συχνότητα A=432 Hz, που είναι γνωστή ως η "Α" του Βέρντι είναι μια εναλλακτική ρύθμιση η οποία είναι μαθηματικά σύμφωνη με το Σύμπαν. Η Μουσική με βάση τα 432Hz μεταδίδει ευεργετική θεραπευτική ενέργεια, διότι είναι ένας καθαρός ήχος μαθηματικής θεμελιώδους σημασίας για τη φύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.