Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Αποκαλύπτουμε τα στάδια μέχρι τη διάλυση των ΣΚΟΠΙΩΝ


Νομίζατε ότι όλα αυτά τα χρόνια «οι φύλακες» , περίμεναν τον κάθε κ. Κοτζιά να λύσει το θέμα ;

Ό,τι δεν λύνει , κόβεται , κύριοι . Σας θυμίζει κάποιον αυτή η ρήση ;

Οι ρήξεις γράφουν την ιστορία κι όχι οι συμβιβασμοί!

Δείτε , και να θυμάστε τα στάδια , μέχρι την διάλυσή τους ;

1-Η συμφωνία των Πρεσπών – έστω και απενεργοποιημένη στο τέλος – θα επιφέρει μια 6- 8 άμηνη νηνεμία στην περιοχή των Βαλκανίων.

2- Τελικά όμως , δεν θα τεθεί σε ισχύ ο νόμος της επισημοποίησης της Αλβανικής Γλώσσας σε όλη την επικράτεια και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για την Ομοσπονδοποίηση των Σκοπίων ( Η Ομοσπονδιοποίηση δεν αποκλείεται από τους κανόνες του ΟΗΕ )

3-Η Ομοσπονδιοποίηση θα οδηγήσει σε δύο κρατίδια: ανατολικά η Ομόσπονδη σλαβική Δημοκρατία των Σκόπιων και δυτικά η Ομόσπονδη αλβανική Δημοκρατία της Ιλλυρίδας( Οι Αλβανοί αποτελούν περίπου το 30% του πληθυσμού της ΠΓΔΜ )

Σε αυτή την δομή θα βρουν ισορροπία όλες η δυνάμεις και τα συμφέροντα που δρουν στην περιοχή … ο νοών νοείτω .

4-Η Ομόσπονδη αλβανική Δημοκρατία της Ιλλυρίδας στηριζόμενη στην ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας» θα σηκώσει τη δική της σημαία και η απόσχιση θα λάβει έτσι τη μορφή αντιπαλότητας δεδομένο , που θα απειλήσει με ανάφλεξη όλη την περιοχή .( Μην ξεχνάμε ότι η Ρωσία δίνει όπλα στη Σερβία, για να κερδίζει βάση “φιλοξενίας δυνάμεων” )

Ενόψει αυτής τη ανάφλεξης , θα αναγνωριστεί άμεσα η ομοσπονδία .

Στην φάση αυτή που θα έχει αναχθεί η καντονοποίηση των Σκοπίων , είναι ο σωστός χρόνος για να λυθεί ΤΕΛΙΚΑ για την Ελλάδα το θέμα του ονόματος ..κύριοι .

Φαντάζεστε τα εναπομείναντα δύο στάδια τα οποία , δεν θα συγκεκριμενοποιήσουμε καθόσον , διαμορφώνονται – ως προς τις λεπτομέρειες τους – ακόμα .


Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης
 
 
Πηγή: https://katohika.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στα Σκόπια εγκατέστησαν τα Αμερικανακια μια τεράστια στρατιωτική βάση , στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε εργοστάσιο όπου παρήγαγαν ηρωίνη αυτοί οι οποιοι επιθυμούν να επεκταθούν ως τη Θεσπρωτία .

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.