Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Πώς κατέρρευσε χθές η σκευωρία ενάντια στον Ντόναλτ Τράμπ και τι μάθαμε από αυτήν


Χθες παραδόθηκε στη δημοσιότητα όλη η έκθεση του Μιουέλερ που προσπάθησε να ενοχοποιήσει τον Ντόναλτ Τραμπ.

Η έκθεση είχε τριπλό στόχο.

Πρώτον να ενοχοποιήσει ως ‘κατάσκοπο’ τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ και τελικά να αποπέμψει τον Ντόναλτ Τράμπ απο το προεδρικό του αξίωμα.

Δεύτερον, να κατηγορήσει το ρωσικό κράτος ότι διοργάνωσε συνωμοσία.

Τρίτον να απενοχοποιήσει την Χίλαρι Κλίντον, και να επιτρέψει να ‘στεφθεί’ πρόεδρος, έστω και αν έχασε τις εκλογές.


Πού αποσκοπούσε σε βάθος χρόνου η έκθεση;

Η ενοχοποίηση των Ρώσων θα επέτρεπε νέα εποχή ψυχρού πολέμου, νέες μπίζνες για το τράστ των εταιριών πολέμου στις ΗΠΑ.

Το γκρέμισμα του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, θα επέτρεπε την εφαρμογή των σχεδίων των μυστικών υπηρεσιών που επέτρεψαν την δημιουργία του ΙΣΙΣ, την εκπαίδευση του σε ΝΑΤΟικα στρατόπεδα με χρήματα του Αμερικάνικου λαού, και τον εξοπλισμό του. Θα επέτρεπε και άλλους βρόμικους πολέμους όπως του Ιράκ, της Συρίας,. της Λιβύης και της Γιουγκοσλαβίας.

Θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και σε επίθεση με πυρηνικά στο Ιράν ή και την Λαϊκή Δημοκρατία Κορέας.

Θα επέτρεπε συνέχιση της αποσταθεροποίησης κρατών και εκλεγμένων κυβερνήσεων.
Όμως, παράλληλα, θα επέτρεπε, με την πτώση του Ντόναλτ Τράμπ, την επάνοδο των συστημικών δυνάμεων. Την επάνοδο των συμφωνιών TTIP, TTP, CETA που θα υπηρετούσαν τα αιώνια αφεντικά των μυστικών υπηρεσιών, που δεν είναι άλλοι από τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, το καρτέλ των 300 πολυεθνικών εταιριών που ελέγχουν τον πλανήτη. Αυτό το καρτέλ ενοχλήθηκε απο τον πρόεδρο Τραμπ, και είναι ΖΩΤΙΚΗΣ σημασίας για αυτές τις εταιρίες να ανακτήσουν το ρόλο που είχαν μέχρι το 2016, τον πλήρη έλεγχο ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων, πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων όπως της Ρωσίας, και την πλήρη διάλυση των εθνικών εταιριών.

Όμως, η έκθεση προσπάθησε να ενοχοποιήσει, αν και ανεπιτυχώς, ακόμη και τους wistleblowers, όπως την ομάδα Wikileaks, προσπαθώντας να της κολλήσει τη ρετσινιά του ‘κατασκόπου’ διότι αποκάλυψε το βρώμικο ρόλο της Χιλαρι Κλιντον και των συνεργατών της.


Τι έδειξε η έκθεση

Η έκθεση έδειξε ότι υπήρχαν… βασικά… πέντε ιστοσελίδες στο facebook, με την μεγαλύτερη με 200.000 αναγνώστες και την μικρότερη με ελάχιστες χιλιάδες αναγνώστες, που υποτίθεται ‘ ελέγχονταν από Ρώσους και έστελναν τα μηνύματα παγκοσμίως ελέγχοντας το μυαλό… εκατοντάδων εκατομμυρίων ατόμων’.

Απλά να σημειώσουμε ότι ένα σάιτ τοπικού βεληνεκούς στην Ελλάδα, έχει πάνω από 2 εκατομμύρια αναγνώστες, δηλαδή δεκαπλάσιους από όσους έχει η…μεγαλύτερη ομάδα του facebook που αναφέρει το Report Mueller σε όλη την …Αμερική, μια χώρα με…30 φορές τον πληθυσμό της Ελλάδος.

Εν ολίγοις, η ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ σελίδα επιρροής έχει 1/300 από ένα σαιτ της προκοπής. Για τα ελληνικά δεδομένα θα μιλάγαμε για μια ομάδα με… 2.000.000/300=7.000 αναγνώστες! Όσους δηλαδή έχει ένας υποψήφιος… δημοτικός σύμβουλος στα… Τρίκαλα!


Συμπέρασμα
Σήμερα τα τεράστια συμφέροντα της Παγκοσμιοποίησης, και οι πλασιέ τους, που προώθησαν και έστησαν τη συνωμοσία για να διώξουν τον Ντοναλτ Τραμπ, κατέρρευσαν.
Η αλήθεια έλαμψε. Όμως μάθαμε κάτι πολύ σημαντικό.

Το πρώτο που πλέον φάνηκε είναι ότι οι μυστικές υπηρεσίες, σε μεγάλα κράτη όπως οι ΗΠΑ, είναι το δεξί χέρι της παγκοσμιοποίησης.
Το δεύτερο, είναι αυτά τα συμφέροντα, είναι αδίστακτα.

Η όρεξη των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης, των εταιριών πολέμου και των άλλων πολυεθνικών, για ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ, δεν οδηγεί μόνο σε πολέμους και ανατροπές κυβερνήσεων σε μικρές χώρες.

Οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης έχουν αποθρασυνθεί τόσο, που τολμούν να προσπαθούν να ρίξουν εκλεγμένους προέδρους και των μεγαλύτερων κρατών του κόσμου, όπως τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν ή τον Αμερικανό πρόεδρο Ντοναλτ Τραμπ.

Αποκαλύπτεται, ότι πλέον οι δυνάμεις αυτές δείχνουν να έχουν αποθρασυνθεί ΑΠΟΛΥΤΑ.
Και οι πολίτες πρέπει να συντονιστούν, ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων, ώστε να σταθούμε εναντίον της επικράτησης της παγκοσμιοποίησης!

Δεν είναι απλά τα κέρδη κάποιων εταιριών εις βάρος όλων μας.
Είναι και η δημοκρατία μας και η ελευθερία έκφρασης που κινδυνεύει!

Δεν είναι ΑΠΛΑ ο Ντόναλτ Τραμπ ο στόχος της συνωμοσίας των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης. Στόχος της συνωμοσίας τους, είμαστε όλοι εμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.