Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ / Ο Τίγρης του Συριακού στρατού σοκάρει τους εχθρούς της Συρίας φορώντας στο λαιμό του αλυσίδα με χρυσό σταυρό.


O θρυλικός Τίγρης σοκάρει τους αντιπάλους της Συρίας τους ορκισμένους εχθρούς του συριακού στρατού όποιοι κι αν είναι αυτοί αυτή τη φορά φέροντας στο λαιμό του ένα χρυσό σταυρό. 

Ο νικηφόρος Suheil al-Hassan εικονίζεται στο πλευρό του Ορθόδοξου αρχηγού της Εθνικής Άμυνας της Mahardah στη Χάμα του Simon Alwakil

O Tίγρης που οι δυνάμεις του πρωτοστατούν στην επιχείρηση στη Β Χάμα/ Ιντλίμπ είχε επισκεφθεί τελευταία την μαρτυρική Ορθόδοξη πόλη Al Sukalabiyah και είχε μάλιστα προσκυνήσει φορητή εικόνα της Παναγίας.
 
 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.