Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Η "πικρή" αλήθεια του σύγχρονου τρόπου ζωής μέσα σε 4 λεπτά


σχόλιο Γ.Θ : Απλά επικό! Δείτε το οπωσδήποτε

Τι σημαίνει ευτυχία για τη σύγχρονη κοινωνία; Ο Βρετανός καλλιτέχνης, Στιβ Κατς, παρουσιάζει την ωμή αλήθεια σε μια μικρού μήκους ταινία που σίγουρα θα σας προβληματίσει

Που αναζητούμε σήμερα την ευτυχία; Στη σημερινή κοινωνία όλοι τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε μια κούρσα που τελικά καταλήγει σε ένα διαρκές κυνήγι υλικών αγαθών. Ένα καλό αυτοκίνητο, καριέρα, ψώνια που τελικά δε φέρνουν την ευτυχία κάνοντας μας να την αναζητήσουμε στο αλκοόλ, και τα ψυχοφάρμακα και στο τέλος παγιδευμένοι συνεχίζουμε να ζούμε σαν μηχανές που δουλεύουν απλά για τα χρήματα, χάνοντας ουσιαστικά την ουσία της πραγματικής ευτυχίας που κρύβεται αλλού.

Τα παραπάνω καυτηριάζει με ωμό τρόπο ο καλλιτέχνης Στιβ Κατς που δημιούργησε ένα animation που παρομοιάζει τους ανθρώπους με ποντίκια και αξίζει να δείτε.


Πηγή: http://yiorgosthalassis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.