Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Χρήστος Μαντζιάρης : Έρχονται δίκες, φυλακίσεις και εκτελέσεις πρωτεργατών της παγκοσμιοποίησης

 


Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Υπάρχουν και καλά νέα! Δικηγορικό γραφείο στην Καλιφόρνια μήνυσε τους πρωτεργάτες της παγκοσμιοποίησης όπως π.χ. πολιτικούς, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εταιρείες κατασκευής κινητών τηλεφώνων, ηθοποιούς, κλπ, κλπ, δηλαδή όλους αυτούς που προσπαθούν για το «καλό όλου του κόσμου» που όμως πάει από το κακό προς το χειρότερο. Όλους αυτούς που έχουν αναλάβει να επιφέρουν την σκλαβιά και τυραννία σ’ όλους τους λαούς της Γης.

Υπάρχουν και πιο καλά νέα. Ετοιμάζονται φυλακές γι αυτούς στο Γκουαντανάμο της Κούβα. Με την ανάληψη του Τράμπ και την προσχώρησή του στο «υγιές» στρατόπεδο στο οποίο έχουμε ηγετική συμμετοχή και ‘μεις οι Έλληνες, άρχισε ένας κρυφός πόλεμος ο οποίος σιγά-σιγά όλο και θα αποκαλύπτεται. Ένας πόλεμος τεραστίων διαστάσεων, ο οποίος παραμένει κρυφός από τους πλείστους καθόσον λόγω του πλυμένου εγκεφάλου τους δεν είναι σε θέση να τον αντιληφθούν. Αλλά ακόμη και αν κάποιος τούς το ανακοινώσει δεν θα μπορέσουν να το καταλάβουν διότι υπάρχει κενό πληροφόρησης.

Υπάρχουν και ακόμη πιο καλά νέα. Άρχισαν ήδη συλλήψεις πρωτοκλασάτων διεθνώς παγκοσμιοποιητών, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ήδη εξαφανιστεί από την δημοσιότητα και φημολογείται ότι δεν θα ξαναεμφανισθούν! Κάποιοι απ’ αυτούς έχουν σωσίες και παραπλανούν τον κόσμο. Κάποιοι απ’ τους ήδη συλληφθέντες κυκλοφορούν με ηλεκτρονικούς πομπούς στα πόδια τους ώστε να είναι γνωστή η θέση τους ανά πάσα στιγμή. Είναι δηλαδή υπό παρακολούθηση. Ήδη κυκλοφορούν λίστες ονομάτων στις ΗΠΑ, οι οποίες διαρκώς εμπλουτίζονται ανάλογα με την ροή ων γεγονότων, οι οποίες έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Ανάμεσα στα 240, προς το παρόν, περίπου ονόματα υπάρχουν και δύο ελληνόφωνοι οι οποίοι πρόκειται να δικαστούν για «εγκλήματα» ενάντια στην χώρα τους, δηλαδή ενάντια στην χώρα μας. Κυριάκος Μητσοτάκης και Παναγιώτης Πικραμένος.

Πάμε να δούμε ένα-ένα όλα τα καλά αυτά νέα. Το δικηγορικό γραφείο του Cyrus Α. Parsha με έδρα την La Jolla, περιοχή στο San Diego της Καλιφόρνια, μήνυσε όλους τους πρωτοκλασάτους  παγκοσμιοποιητές. Η 87σέλιδη μήνυση πρωτοκολλήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2020, αν και είχαν προηγηθεί και άλλες μηνύσεις, και η οποία μας παρέχει πλήθος πληροφοριών. Η υπόθεση έχει τον κωδικό: 19CV2407 CAB AHG. Πληκτρολογώντας τον κωδικό αυτό στον υπολογιστή σας μπορείτε να βρείτε απίστευτες πληροφορίες, στοιχεία και αναλύσεις οι οποίες θα σας λύσουν πολλές απορίες αλλά και θα σας δημιουργήσουν νέες.



Εφόσον υπάρχουν κατηγορίες, θα υπάρχουν αντίστοιχα και διάφορα στοιχεία βάσει των οποίων θα μπορούν να υποστηριχθούν και οι κατηγορίες. Αυτό σημαίνει ότι στην δίκη, αν γίνει ποτέ, αν δεν πάθει κάτι ο δικηγόρος, κλπ, θα πρέπει να κατατεθούν στο δικαστήριο και αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία όταν κατατεθούν, όποια και αν είναι αυτά, θα έχουν τρομερό ενδιαφέρον.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που μηνύθηκαν είναι η Google, ο Μάρκ Ζούκερμπεργκ και η Facebook, ο Ομπάμα, η Χίλαρυ Κλίντον, ο Έλον Μάσκ και η Tesla, ο Μπέζος και η Amazon, ο Μπιλ Γκέιτζ και η Microsoft, το CNN, New York Times, το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το ΜΙΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Τζώρτζ Σόρος, κ.α. Αυτοί αναφέρονται επειδή είναι οι περισσότερο γνωστοί στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί που μηνύθηκαν, μηνύθηκαν με κύρια κατηγορία ότι εγκληματούν εναντίον της ανθρωπότητος αλλά και εναντίον των χωρών τους. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία κατηγοριών οι οποίες κάνουν τον ανυποψίαστο να παραλύει με όλα αυτά που διαβάζει. Υπάρχουν οι γνωστές κατηγορίες περί διαφόρων χρήσεων των παιδιών, εμπόριο οργάνων, κλπ, τα ήδη γνωστά δηλαδή. Αλλά υπάρχουν και κατηγορίες από τις οποίες καταλαβαίνουμε ότι η τεχνολογία δεν είναι αυτή που γνωρίζουν οι περισσότεροι.

Ορισμένες από τις κατηγορίες που αναγράφονται στην μήνυση είναι οι παρακάτω: Τεχνολογικά επιτεύγματα όπως ρομπότ, το 5G και 6G συστήματα συχνοτήτων, από τα οποία κινδυνεύουν όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη. Μεταφορά τεχνολογίας Βιολογικών όπλων στην Κίνα (Κορωνοϊός;). Βιοψηφιακός προγραμματισμός της ανθρώπινης φυλής με την τεχνητή νοημοσύνη σύμφωνα με την θέλησή των κατηγορηθέντων. Πλύση εγκεφάλου όλων των ανθρώπων της Γης με κωδικούς και αλγορίθμους σύμφωνα με την θέλησή των κατηγορηθέντων. Πολιτιστική γενοκτονία στον πλανήτη. Κατασκευή δρακών, μελισσών-ρομπότ, μικροέντομα drones, τα οποία, όλα αυτά μαζί, θέλουν να τα δικτυώσουν μέσω δικτύου 5G.



Άλλες κατηγορίες σύμφωνα με την υποβληθείσα μήνυση. Συγκαλυμμένη γενοκτονία μέσω τεχνολογίας. Θρησκευτικές διακρίσεις. Χειρισμός των βιομετρικών στοιχείων των ανθρώπων. Δημιουργία τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης η οποία θα αναγνωρίζει τους ανθρώπους που είναι εναντίον της τεχνητής νοημοσύνης. Μη ενημέρωση των ανθρώπων για τις συνέπειες της επίδρασης της χρήσης των κινητών τηλεφώνων στο νευρικό τους σύστημα και στην χημική σύνθεση του εγκεφάλου τους. Ανάπτυξη τεχνολογίας XENOBOTS με την οποία μπορούν να διασπείρουν μολύνσεις και να σκοτώνουν τους ανθρώπους με πολλούς και διαφόρους τρόπους.

Δεν νομίζω ότι έχει γραφεί κάτι στην Ελλάδα για την τεχνολογία των Xenobots. Xenobot είναι το εξής. Ένας υπολογιστής μπορεί να κατασκευάσει αυτόματα έναν άλλο συνθετικό οργανισμό-υπολογιστή με τμήματα βιολογικών τμημάτων ο οποίος θα εκτελεί μια επιθυμητή λειτουργία. Δηλαδή μπορεί να κατασκευάσει έναν ζωντανό υπολογιστή ο οποίος θα εκτελεί εντολές σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη η οποία θα προγραμματισθεί έτσι ώστε να εξυπηρετεί τους τώρα ισχυρούς παγκοσμιοποιητές. Αν εμβαθύνετε περισσότερο σ’ αυτό θα δείτε τι συνέπειες θα έχει αυτό για μας και τι συνέπειες γι αυτούς.

Διαβάζοντας κανείς μόνο τις κατηγορίες που είναι γραμμένες στην μήνυση, θα διαπιστώσει ότι αυτοί που αποκαλούνται «συνωμοσιολόγοι» από τους «ψεκασμένους», είναι πολύ μακριά, και οι δύο αυτές ομάδες, από την πραγματικότητα. Το μηνυτήριο έγγραφο είναι εκτενές και έχει ενδιαφέρον να διαβάσει κανείς τα λεπτομερή στοιχεία (ονόματα, εταιρείες, εργασίες, ανακαλύψεις, κλπ) για όλα αυτά, ώστε να δει πόσο μακριά είναι από την πραγματικότητα. Διότι, πάντα εν λόγω δικηγορικό έγγραφο, δίνονται πολλές πληροφορίες, που κάποιον αδαή ή θα τον τρομοκρατήσουν ή θα σταματήσει να το διαβάζει, ή θα τα αποκαλέσει «συνομωσίες». Όμως, όλα αυτά είναι γραμμένα σε νομικό έγγραφο και θα γίνει δίκη επ’ αυτών. Εδώ φυσικά, στον περιορισμένο χώρο ενός άρθρου δεν είναι δυνατή περαιτέρω ανάλυση.

Πάμε στα πιο καλά νέα τώρα. Ο Τράμπ, μάλλον ο Τράμπ, έδωσε εντολή και οι φυλακές του Γκουαντανάμο στην Κούβα επεκτείνονται υπερβολικά. Κτίζονται νέα συγκροτήματα με κελιά φυλακισμένων και άλλου τύπου εγκαταστάσεις όπως προκύπτει από δορυφορικές φωτογραφίες. Οπότε, κάτι μεγάλο ετοιμάζεται στον πλανήτη και οι «υποψήφιοι» φυλακισμένοι VIP’s είναι πάρα πολλοί. Δεν μπορεί να κτίζονται όλες αυτές οι εγκαταστάσεις χωρίς σκοπό! Πρέπει να έχουν την δυνατότητα να ικανοποιήσουν τον σκοπό για τον οποίο κτίζονται.

Οι όποιες δορυφορικές φωτογραφίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που παρουσιάζουν τα έργα επέκτασης των εγκαταστάσεων του Γκουαντανάμο, ναι είναι πραγματικές πλην όμως οι ημερομηνίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις των φυλακών στο Γκουαντανάμο όλο και επεκτείνονται.

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις στις ΗΠΑ, στις φυλακές αυτές θα μπουν όσοι εργάζονται για την παγκοσμιοποίηση, σε ηγετικές θέσεις στον τομέα τους, σε όλον τον κόσμο και αφού δεν θα εκτελεστούν από το Στρατιωτικό Δικαστήριο. Δηλαδή, τα δημοσιεύματα μιλάνε καθαρά ότι έρχονται εκτελέσεις διασήμων ελιτιστών που εργάζονται για την δαιμονική και τυραννική παγκοσμιοποίηση ή Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Τέλος, φημολογείται, ότι άρχισαν ήδη συλλήψεις και γι αυτό κάποιοι διάσημοι έχουν εξαφανισθεί. Επίσης πολλοί διάσημοι είναι υπό 24ωρη επιτήρηση με ειδικούς πομπούς πους τους έχουν βάλει στο ένα πόδι τους, όπως π.χ. στην Χίλαρυ Κλίντον ή στην Γενική Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών της εταιρείας κατασκευής κινητών τηλεφώνων Huawei, ή στον «δικό μας» Τόμ Χάγκς που έχει φωτογραφηθεί φορώντας το δακτυλίδι που φανερώνει ότι κάνει χρήση αδρενοχρώματος κρατώντας παράλληλα μια παιδική ζωγραφιά ενός παιδιού!



Είναι σε εξέλιξη ένας πόλεμος σε υψηλότατο επίπεδο του οποίου οι συνέπειες θα ξεσπάσουν στους λαούς. Οι εκλογές στις ΗΠΑ ίσως κρίνουν το μέλλον όλων των χωρών και όχι μόνο. Θα κρίνουν το μέλλον των επιστημών, των τεχνολογιών, των ιδεολογιών, κλπ. Κυρίως θα κρίνουν την ελευθερία του κόσμου και μέχρι σε ποιο σημείο αυτή θα δοθεί στην ανθρωπότητα.

Ζούμε ιστορικές στιγμές και το μέλλον μας επιφυλάσσει πολλές αφάνταστες προς το παρόν εκπλήξεις. Αυτή την στιγμή συμβαίνουν πολλά περίεργα και για μην γίνονται αντιληπτά δια της λογικής και των παρατηρήσεων, βύθισαν τον κόσμο στα προβλήματα της καθημερινότητος και στην άχρηστη πληροφόρηση, π.χ. αποτελεί είδηση και ασχολούνται με το χρώμα μαλλιών της τάδε ανηθοποιού.

Όταν όμως ο πόλεμος, μυστικός προς το παρόν, που έχει ξεσπάσει στα ανώτατα επίπεδα των ισχυρών της Γης, αρχίσει να επηρεάζει όλες τις χώρες, κυρίως της Ευρώπης όπως πάντα, τότε έρχεται σε πρώτη φάση ένα γενικό κοινωνικό σοκ και κατόπιν ακολουθεί το πολεμικό σοκ. Έτσι εγίνετο πάντοτε.

Ότι ακριβώς συνέβη πριν δυόμιση αιώνες όταν πολεμούσαν πάλι «άσπροι» και «μαύροι» και ως συνέπεια του πολέμου αυτού για την εξουσία στον πλανήτη υπήρξε η στημένη Γαλλική Επανάσταση τα αποτελέσματα της οποίας ζούμε μέχρι σήμερα. Τότε, μετά την νίκη των Ρότσιλντ στην Γαλλική Επανάσταση, έφεραν τον Ναπολέοντα που ήταν δικό τους παιδί και αιματοκύλησε τον κόσμο και μετά ξαναήλθαν οι ίδιοι στον νέο κόσμο να τον διοικήσουν με διαφορετικούς τίτλους για τα ίδια αξιώματά τους. Έφυγαν αυτοί με τα άσπρα άλογα και ήρθαν αυτοί με τα μαύρα άλογα, τα οποία με το πέρασμα του χρόνου έγιναν μαύρες λιμουζίνες. Τώρα οι «άσπροι» επανέκαμψαν και οι «μαύροι» έχουν προβάδισμα, ουδείς από μας μπορεί να φανταστεί τι έρχεται διότι ούτε την κατάλληλη πληροφόρηση έχουμε, αλλά ούτε και τις πραγματικές δυνατότητές τους ξέρουμε.

Πάντως εμείς οι Έλληνες έχουμε τους δικούς μας στους «άσπρους», σε υψηλότατο επίπεδο μάλιστα, σ’ αυτό που συμβαίνει, οπότε έχουμε «μέσον».

Χρήστος Μαντζιάρης
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.