Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

H εμβόλιση του Καλλιστώ ήταν η απάντηση στη θρυλική επακούμβηση;;;;


Πειραιάς: Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου που εμβόλισε το «Καλλιστώ»
H εμβόλιση του Καλλιστώ ήταν η απάντηση στην επακούμβηση της φρεγάτας Λήμνος στην τούρκικη φρεγάτα κατά την καταδίωξη του Όρουτς Ρέις;;;; Το φορτηγό πλοίο MAERSK LAUNCESTON έβαλε πλώρη για το λιμάνι του Τσανάκαλε στην Τουρκία .. αλλά πέρασε πάνω από το ναρκοθηρευτικό του ελληνικού πολεμικού ναυτικού Καλλιστώ και το έκοψε στα δυο…Με πορτογαλική σημαία το επιτιθέμενο πλοίο και Πολωνός ο καπετάνιος ο οποίος και κρατείται ενώ στο πλοίο απαγορεύθηκε ο απόπλους.Το πλήρωμα ανακρίνεται. Το φορτίο που μετέφερε ήταν της εταιρείας Maersk….

Η στοιχειοθέτηση και το δέσιμο της υπόθεσης είναι θέμα της υφιστάμενης έρευνας. Αν και στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι όντως πρόκειται για τ΄αντίποινα της επακούμβησης στο Λήμνος ο φάκελος θα παραμείνει απόρρητος και διαβαθμισμένος…αλλά τα γεγονότα μιλούν..

To cargo αποδείχθηκε πλοίο καμικάζι που λίγο έλειψε να στείλει στον πυθμένα 27 ναύτες του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού ενός Σώματος που είναι στην πρώτη γραμμή του πυρός αυτή την περίοδο..δεν είναι απλά τα πράγματα..Κι όλα αυτά έξω από τον Πειραιά δηλ. μεσοπέλαγα τι θα συμβεί κινδυνεύουν τα πολεμικά μας πλοία κι από ασύμμετρες απειλές;;;

Οι συνειρμοί είναι αβίαστοι καθώς αυτή την περίοδο παίζονται η ελληνική υφαλοκρηπίδα, η επέκταση στα 12 ν.μ η αποστρατικοποίηση νήσων που ζητά επιμόνως η Τουρκία, οι συνεχείς παραβιάσεις του Όρουτς Ρέις και πρωτίστως το δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας…..

Κι επειδή ξημερώνει 28η Οκτωβρίου, όλα ξεκίνησαν με τη βύθιση της Έλλης μήπως η σημερινή βύθιση του Καλλιστώ στο λιμάνι του Πειραιά είναι ένα ακόμη τελεσίγραφο προμηνύει εξελίξεις ,ή αποτελεί την πρώτη πράξη ενός επερχόμενου πολέμου;;;
 

Πηγή: https://dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.