Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Νέος χαμός με ΒΙΝΤΕΟ του Κένεντι! Τον στηρίζουν πλέον χρηματοδότες του Τραμπ

  Θέλουν να κόψει ψήφους από τον Μπάιντεν! Παρουσιάζει το ξεπούλημα της Αμερικής και του αμερικανικού ονείρου...

Κορυφαίος χορηγός των προηγούμενων προεδρικών εκστρατειών του Ντόναλντ Τραμπ συμβάλλει στην χρηματοδότηση της υποψηφιότητας του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ για τον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με τα ομοσπονδιακά αρχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, ο Τίμοθι Μέλον έδωσε 5 εκατ. δολάρια στην American Values, Επιτροπή Πολιτικής Δράσης (PAC) που υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Κένεντι για τον Λευκό Οίκο. Ο Μέλον είναι απόγονος της διάσημης ομώνυμης οικογένειας.


Ο σκεπτικισμός του Κένεντι για τα εμβόλια και άλλες αντιδιεθνιστικές απόψεις του έχουν προσελκύσει την υποστήριξη ορισμένων δεξιών Ρεπουμπλικανών, οι οποίοι επίσης θεωρούν ότι η υποψηφιότητά του είναι πιθανό να αποδυναμώσει τον Μπάιντεν ενόψει των γενικών εκλογών.

Ειδικά μάλιστα το τελευταίο βίντεο τράβηξε την προσοχή των τραμπιστών!

Σε αυτό καταγγέλλει, την προσπάθεια εξαγοράς της αμερικανικής γης από εταιρείες του Bill Gates και της Κίνας καθώς και την πολιτική παρέμβασης στην κτηνοτροφία, έτσι ώστε προφανώς να επιβληθούν τα κρέατα εργαστηρίου!!!!

 

 

Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.