Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

«Μέση Ανατολή: Οι Συρακούσες των ΗΠΑ»: Έρχεται μεγάλη ήττα, κρίση ίσως και χάος

 

Τι μεταδίδεται στην Αμερική σε σχέση με το Ισραήλ και όχι μόνο

Η στήριξη της αμερικανικής κοινής γνώμης στον πόλεμο του Ισραήλ εναντίον της Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας μειώνεται και οι περισσότεροι Αμερικανοί πιστεύουν ότι το Ισραήλ θα πρέπει να κηρύξει εκεχειρία!

Αυτό αναφέρει νέα δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos.

Μόλις το 32% των ερωτηθέντων στην δημοσκόπηση απάντησε ότι «οι ΗΠΑ θα πρέπει να στηρίξουν το Ισραήλ», όταν ρωτήθηκαν αν η χώρα θα πρέπει να συμμετάσχει στην σύγκρουση. Σε δημοσκόπηση που είχε διεξαχθεί στις 12 και 13 Οκτωβρίου το 41% είχε δώσει την ίδια απάντηση.

Ο πρώην επικεφαλής στρατηγικής του Λευκού Οίκου Steve Bannon μαζί με τον εναλλακτικό δημοσιογράφο, Alex Jones, προϊδέασαν για την συνέχεια, καθώς η κοινή γνώμη έχει αρχίσει και προβληματίζεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Όπως είπαν:

«Η Αμερική, οι πόλεις μας, η κουλτούρα μας και το νόμισμα μας, όλα αυτά επιδεινώνονται!

Βρισκόμαστε σε μια σοβαρή κρίση και έχουμε ένα πολύ διεφθαρμένο κατεστημένο!

Το Ισραήλ θα κερδίσει στην Γάζα, -στον φυσικό ενεργό πόλεμο, αλλά στον πόλεμο της πληροφορίας χάνει μαζί με τον Λευκό Οίκο!

Μολονότι τα εταιρικά μέσα ενεργούν επιφανειακά σαν να είναι υπέρ του Ισραήλ, όταν σκάβετε πιο βαθιά, όλες οι μεγάλες εταιρείες, το Χόλιγουντ, η αριστερά παρατάσσονται ενάντια στο Ισραήλ και εναντίον της Αμερικής. Υπάρχει ένας γιγάντιος διπλός σταυρός εδώ που ανατριχιάζει τη σπονδυλική μου στήλη. Είναι σαν τον Πελοπονησιακό πόλεμο. Από εδώ προήλθε ο όρος “πύρρειος νίκη”. Όπως στις Συρακούσες -το οποίο είναι το Βιετνάμ της εποχής του!

Καθώς νικούσαν είχαν τόσες πολλές απώλειες και, τόσους πολλούς αντιπερισπασμούς που έχασαν τον συνολικό πόλεμο (Έτσι θα γίνει και τώρα με ΗΠΑ και Ισραήλ)»!



Πηγή: https://www.el.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.