Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Αλλαγή τρόπου ζωής! Η προθεσμία που δόθηκε στην Ευρώπη

 

Ο Λιακόπουλος χρόνια φώναζε

Τόσα χρόνια ο Λιακόπουλος προειδοποιούσε για αυτά που ζούμε σήμερα και θα ζήσουμε στο αμέσως προσεχές διάστημα με βάση την Ατζέντα 2030!

Πλέον τα ανακάλυψαν όλοι και λένε πως ο τρόπος ζωής θα αλλάξει πριν το 2030! Ήδη η φτώχεια, αποκύημα της τεχνητής, κατά πολλούς κρίσης, οδηγεί τα πράγματα προς τα εκεί με την μέθοδο του «δίνω το πρόβλημα, δίνω και την λύση»!

Η Ολλανδή δημοσιογράφος και πολιτικός σχολιαστής και ακτιβίστρια, Eva Vlaardingerbroek, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Δημιουργούν μια κρίση και, στην συνέχεια λένε, λοιπόν η απάντηση σε αυτή την κρίση, -η λύση σε αυτή την κρίση είναι ότι, παρατάτε τα δικαιώματά σας, – όχι εμείς αλλά εσείς!

Αυτό ακριβώς συμβαίνει εδώ με τους Ολλανδούς αγρότες!

Πρέπει να εγκαταλείψουν τις φάρμες τους πριν το 2030! Αυτή η χρονιά δεν έρχεται από το πουθενά. Οπότε αυτή η χρονιά είναι βασικά η προθεσμία που οι παγκοσμιοποιητές έχουν δώσει στην χώρα μας και πιθανότατα θα σας δώσουν εντολή να συμμορφωθείτε με αυτούς τους νέους κανονισμούς. Αυτή η Ατζέντα λέγεται”Ατζέντα 2030″. Αποτελείται από 17, -όπως τους αποκαλούν: -«στόχους βιώσιμης ανάπτυξης»!

Όλα αυτά που θέλουν να κάνουν προϋποθέτουν υπάρξει ενεργή, ίσως και βίαιη, αναδιανομή αγαθών, τροφίμων, ιδιοκτησίας και των δικαιωμάτων μας

Αυτοί οι στόχοι δεν περιορίζονται αποκλειστικά στις Κάτω Χώρες, είναι παγκόσμιοι και, έτσι βλέπουμε το πραγματικό τους κίνητρο. Τα άτομα, πίσω από αυτό θέλουν να εγκαθιδρύσουν “Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση”, μια “Νέα Τάξη Πραγμάτων”, στην οποία θα αποφασίζουν τι τρώμε, πότε τρώμε, πού ταξιδεύουμε, πότε ταξιδεύουμε, ποιούς συναντάμε και σε τι πράγμα επιτρέπεται να ξοδεύουμε τα χρήματά μας (σ.σ. Με έναν παγκόσμιο «σωτήρα» στην κορυφή)». 

 

Θυμηθείτε τι έχει αποκαλύψει μόνο ο Λιακόπουλος:

 

 

Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.