Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Το τελεσίγραφο Πούτιν για τον έναν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ

 

Η Ρωσία και η πλευρά , την οποία εκπροσωπεί, είναι κάθετες..

«Η Ρωσία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης, σταθερής παγκόσμιας τάξης και η δημιουργία της τελευταίας θα είναι αδύνατη χωρίς κυριαρχία της χώρας», δήλωσε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν , στέλνοντας τελεσίγραφο για την επόμενη μέρα του πλανήτη!

Μάλιστα είπε πως η Ρωσία αγωνίζεται για την ελευθερία όλου του κόσμου απέναντι στη «δικτατορία τους ενός ηγεμόνα», δείγμα πως η Μόσχα δεν θα δεχθεί ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΩΤΗΡΑ, χωρίς να έχει και η άλλη πλευρά, την οποία εκπροσωπεί κάποιον αντίστοιχο σε σχέση με την διακυβέρνηση του πλανήτη!

«Θα ήθελα να τονίσω ότι χωρίς μια κυρίαρχη, ισχυρή Ρωσία, δεν είναι δυνατή καμία μόνιμη, σταθερή παγκόσμια τάξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πούτιν ενώπιον του Παγκόσμιου Ρωσικού Λαϊκού Συμβουλίου!

«Είναι η χώρα μας συγκεκριμένα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας μιας πιο δίκαιης παγκόσμιας τάξης», είπε ο Πούτιν και συνέχισε:

«Όπως έχει συμβεί περισσότερες από μία φορές στην ιστορία, έτυχε στην χώρα μας σήμερα, στον Ρωσικό Κόσμο, να φράξει το δρόμο όσων διεκδικούν παγκόσμια κυριαρχία. Αγωνιζόμαστε για την ελευθερία όχι μόνο της Ρωσίας, αλλά ολόκληρου του κόσμου». «Σήμερα, η ρωσοφοβία και άλλες μορφές ρατσισμού και νεοναζισμού έχουν γίνει ουσιαστικά η επίσημη ιδεολογία των δυτικών κυβερνώντων ελίτ.Στρέφονται όχι μόνο εναντίον των Ρώσων, αλλά και εναντίον όλων των λαών της Ρωσίας – Τάταροι, Τσετσένοι, Αβάροι, Τουβίνοι, Μπασκίροι, Μπουριάτς, Γιακούτ, Οσετίνοι, Εβραίοι, Ινγκούς, Μάρι και Αλτάι. Στρέφονται εναντίον όλων των λαών της Ρωσίας», υπογράμμισε σε σχέση με τα τα σχέδια πρόκλησης αναταραχών στο εσωτερικό της Ρωσικής Ομοσπονδίας

 

 

Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.