Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Αράβικο μέσο επιβεβαιώνει ότι σχεδιάζεται να γκρεμιστεί το τέμενος Αλ Άκσα και να χτιστεί ο 3 Ναός του Σολομώντα

 

Η δημοσιογράφος Basma Wahba επιβεβαίωσε ότι ο στρατός του Ισραήλ θέλει να κατεδαφίσει το τέμενος Al-Aqsa για να χτίσει τον 3 Ναό, σημειώνοντας ότι σκοπός της κατεδάφισης του τζαμιού Al-Aqsa είναι να διαχωριστεί ο ισλαμικός κόσμος από την Παλαιστίνη και να συνδεθούν οι Εβραίοι με τον κόσμο κτίζοντας ο ναός.

Η Basma Wahba πρόσθεσε, στην εκπομπή της «90 Minutes» στο κανάλι «Al-Mehwar»: «Στην αμερικανική πολιτεία του Τέξας, υπάρχουν κόκκινες αγελάδες και το Ισραήλ απέκτησε 5 αγελάδες και τις υποδέχθηκαν σε ένα ισραηλινό αεροδρόμιο για να τις θυσιάσει ώστε να καθαρίσει τον χώρο του τζαμιού Αλ Άκσα με το αίμα τους».

Η Basma Wahba επιβεβαίωσε ότι η εμφάνιση της κόκκινης αγελάδας είναι ένα σημάδι για να χτίσουν τον ναό στη θέση του τζαμιού Al-Aqsa, και αυτό το σχέδιο δυστυχώς εφαρμόζεται, και βλέπω ότι ορισμένα κινήματα θέλουν να επιτύχουν πολιτικές ατζέντες και να χρησιμοποιήσουν θρησκευτικά κίνητρα για να πετύχουν τους στόχους τους.

Η Basma Wahba συνέχισε: «Η κατάληψη πιστεύει ότι η εμφάνιση της κόκκινης αγελάδας υποδηλώνει την επικείμενη κατεδάφιση του τζαμιού Al-Aqsa και την κατασκευή του Ναού, και αυτό δεν θα συμβεί», σημειώνοντας ότι η εμφάνιση της Κόκκινης Αγελάδας από Εβραίους θρησκευτικές ομάδες και η ισραηλινή κυβέρνηση δείχνει τη φονταμενταλιστική εμμονή ορισμένων θρησκευτικών κινημάτων ότι η κατοχή θα κατεδαφίσει το Τζαμί Αλ Άκσα.

 

Πηγή: https://investigation94.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.