Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Το σατανικό σχέδιο των Σιωνιστών

Το σατανικό σχέδιο των Σιωνιστών για ν’ απαλλαγούν από τις ευθύνες τής ανθρωποσφαγής τής Γάζας! Θέμα χρόνου ένα μπαράζ τρομοκρατικών χτυπημάτων στην ανύποπτη Ε.Ε.. Η Μοσάντ είναι αυτή που θα πυροδοτήσει την ισλαμική τρομοκρατία εναντίον των Ευρωπαίων, για να τους «πείσει» για το «δίκιο» του Ισραήλ!

Άρθρο του Παναγιώτη Τραϊανού

Καθημερινά πλέον βλέπουμε να εκτυλίσσονται διαφορετικά επεισόδια ενός έργου, το οποίο όμως φαίνεται ότι ακολουθεί κατά «γράμμα» ένα πολύ συγκεκριμένο σενάριο! Τίποτε δεν φαίνεται τυχαίο στην τρομερή ανθρωποσφαγή τής Γάζας. Τα πάντα λειτουργούν με έναν τρόπο, ο οποίος έχει εξ’ αρχής δρομολογηθεί για να εξυπηρετεί πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα …Έναν τρόπο, ο οποίος αποδεικνύει ότι υπάρχει σχέδιο προμελετημένου εγκλήματος.

Αυτό το σχέδιο θα προσπαθήσουμε να «ψηλαφίσουμε», ώστε να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Απαιτείται «ψηλάφηση», γιατί τα εγκλήματα είναι τόσο μεγάλα, που σίγουρα απαιτούν ειδικό σχεδιασμό για την αποφυγή των ποινικών ευθυνών αυτών που τα πραγματοποιούν. Απαιτεί ανάλυση, γιατί βλέπουμε να συμβαίνουν παράλογα πράγματα, τα οποία δεν εξηγούνται με τη συμβατική λογική! Δεν είναι δυνατόν ΟΛΑ τα «λάθη» να πραγματοποιούνται ακριβώς την ώρα που βολεύει τους εγκληματίες! Πρέπει να δούμε, εάν αυτά, τα οποία βλέπουμε να συμβαίνουν —«τυχαία»— εξυπηρετούν απόλυτα μόνον αυτούς που αποφάσισαν την κολοσσιαία ανθρωποσφαγή στη Γάζα!




Εάν υποθέσουμε δηλαδή ότι ο κρυφός πόθος-σχέδιο των Σιωνιστών —για λόγους που έχουμε αναφέρει σε άλλο κείμενο— ήταν να εκκενωθεί η γη τής Γάζας από τους Παλαιστίνιους —στο οποίο ήταν εκ των προτέρων βέβαιον ότι αυτοί θα αντιστέκονταν μέχρι θανάτου για την υπεράσπισή της—, πόσο συνδέονται μεταξύ τους τα «άστοχα» και τα «άσχετα» που βλέπουμε να συμβαίνουν και βολεύουν απόλυτα τους εγκληματίες; …Πόσο συνδέεται για παράδειγμα η παντελώς άστοχη κι εγκληματική επιχείρηση απαγωγής των Εβραίων από τη Χαμάς με τη «σαλαμοποίηση» της απελευθέρωσής τους; …Τι σχέση έχει με τα συμβαίνοντα στη Γάζα το θρησκευτικό έγκλημα στην Ιρλανδία και τις αντιισλαμικές «κορώνες» τού νέου εβραιόφιλου νικητή των εκλογών στην εβραιόφιλη Ολλανδία; …Ποιος βολεύεται από την επιμελώς —για να φαίνεται αναπόφευκτη— σχεδιασμένη κόντρα τού φασίστα Ερντογάν με αυτόν τον όμοιό του Ολλανδό Βίλντερς; …Πόσο όλα αυτά τα φαινομενικά άσχετα γεγονότα μπορούν να εξυπηρετούν το ίδιο σχέδιο;

Αυτό θα προσπαθήσουμε τώρα ν’ αναλύσουμε. Θα ξεκινήσουμε από το βασικό. Εφόσον η κυβέρνηση-Νετανιάχου —και οι τοκογλύφοι Σιωνιστές που κρύβονται πίσω της— επιθυμούσαν ν’ αρπάξουν τη γη τής Γάζας από τους Παλαιστίνιους, ήταν βέβαιο ότι θα έπρεπε να κάνουν αυτά τα οποία είδαμε να κάνουν και άρα να πραγματοποιήσουν εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας …Να υπερβούν κάθε όριο και να κάνουν αυτό, το οποίο αποτελεί τον απόλυτο ορισμό τού εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας και το οποίο είναι η βίαιη αρπαγή τής πατρίδας ενός λαού …Μια δολοφονική επίθεση εθνοκάθαρσης και ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Αυτό όμως είναι ένα τεράστιο ρίσκο. Θα έπρεπε ο Σιωνισμός να ρισκάρει να κάνει τρομερά εγκλήματα, τα οποία, επειδή ακριβώς γίνονται σε περίοδο ειρήνης εναντίον αμάχων, είναι πιο προκλητικά ακόμα και από τα εγκλήματα του Χίτλερ! …Εγκλήματα δειλών υπερεξοπλισμένων δολοφόνων, οι οποίοι δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτε. Ακόμα και οι ναζιστές φρόντιζαν να διατηρούν μια «ιπποτική» εικόνα στη δραστηριότητά τους, εφόσον όλα γινόταν μέσα στα πλαίσια των «νόμιμων» πολεμικών συγκρούσεων μεταξύ οργανωμένων στρατών.

Αυτό στην περίπτωση αυτήν ΔΕΝ ισχύει! Στη Γάζα ισχύει αυτό το οποίο ο διεθνής νόμος ορίζει ως ΠΑΡΑΝΟΜΟ και συνδέεται με τη μεγάλη ανισότητα μεταξύ των όπλων των αντιμαχομένων πλευρών …ΔΕΝ επιτρέπει ο διεθνής νόμος να επιτεθείς με πολυβόλο σε κάποιον που κρατάει ως όπλο του ένα ξύλο ή μια πέτρα!!! Αυτή είναι η διαφορά ισχύος που βλέπουμε σήμερα στη Γάζα μεταξύ ενός άμαχου πληθυσμού και μιας πανίσχυρης πολεμικής μηχανής. Άρα, ήταν βέβαιη κι αναμενόμενη η παγκόσμια αντίδραση των πολιτών απέναντι σ’ αυτό το μαζικό έγκλημα! Αυτό, όμως, δεν είναι τόσο απλό στην όλη αντιμετώπισή του, γιατί στην περίπτωση του Ισραήλ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Το Ισραήλ και ο Εβραϊσμός ΔΕΝ είναι μια υπερδύναμη που, λόγω της ισχύος της, μπορεί να λειτουργεί ανεξέλεγκτα …ΔΕΝ είναι μια υπερδύναμη όπως οι ΗΠΑ ή η Σοβιετική Ένωση, που μπορεί να επιχειρήσει μια εισβολή, χωρίς να νοιάζεται να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν. Το Ισραήλ και ο Εβραϊσμός «επαγγέλλονται» τη θυματοποίησή τους!!! …Είναι «επαγγελματίες» θύματα!!! …«Κονόμησαν» από την «κλάψα»!!! …Η παγκόσμια και πρωτοφανής οικονομική πρόοδός τους —και η ανοχή τής παγκόσμιας κοινωνίας απέναντι στις αθλιότητές τους οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξαν θύματα του υποτιθέμενου «Ολοκαυτώματος»!

Από τη στιγμή που η παγκόσμια αντίδραση ήταν δεδομένη —και θα είχε τεράστιο κόστος στην «εικόνα» τού Εβραϊσμού— ευνόητο είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει μεθόδευση, ώστε αφενός να επιτευχθεί ο αρχικός στρατηγικός τους στόχος κι αφετέρου να είναι διαχειρίσιμο το κόστος του …Έπρεπε οι Σιωνιστές να δημιουργήσουν μόνοι τους την «αφορμή» για την επίθεσή τους στη Γάζα, αλλά ταυτόχρονα να εξασφαλίσουν και την «έξοδο» διαφυγής από τον «τόπο» τού εγκλήματος …Έπρεπε να δημιουργήσουν την απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε, ακόμα κι όταν εμφανώς και προκλητικά σκοτώνουν χιλιάδες παιδιά με τις βόμβες τους, να έχουν ένα σχέδιο, ώστε να εμφανίζονται και οι ίδιοι σαν «θύματα» της υπόθεσης! …Έπρεπε να μπορούν οι ίδιοι να ελέγχουν την παράμετρο του χρόνου, που θα τους επέτρεπε να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό τους …Έπρεπε —τέλος— να μπορούν την τελευταία στιγμή —και αφού έχουν ολοκληρώσει τον φονικό σχεδιασμό τους— ν’ «ανατρέψουν» την παγκόσμια κατάσταση και να διεκδικήσουν τη «συμπάθεια» των Χριστιανών κυρίως σαν «θύματα» και βέβαια «ομοιοπαθείς»!

Άρα, τι έπρεπε να κάνουν; …Αυτό το οποίο ξέρουν καλύτερα από τον καθένα …Τα κόλπα των γκέτο …Τα κόλπα των κακοποιών των πεζοδρομίων, των χαμαιτυπείων και των καταγωγίων! Περί αυτού πρόκειται. Λειτουργούν σαν τον σατανικό μαχαιροβγάλτη, που, πριν μαχαιρώσει το θύμα του σε κοινή θέα, αυτοτραυματίζεται, για ν’ αρχίσει πρώτος την κλάψα! Ένας τέτοιος κακοποιός δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να πραγματοποιήσει το έγκλημα του μπροστά σε μάρτυρες, γιατί γνωρίζει το «κόλπο» και έχει εξ’ αρχής προμελετήσει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για να τη «γλιτώσει». Εφόσον έχει το πλεονέκτημα της πρώτης εντύπωσης και ταυτόχρονα έχει πρόσβαση στα μέσα που μπορούν να διασπείρουν την προπαγάνδα του, δεν έχει πρόβλημα με έναν μικροτραυματισμό να «θολώσει» την κατάσταση και να εμφανιστεί κι ο ίδιος σαν δήθεν «θύμα».

Από εκεί και πέρα όλα είναι εύκολα, εφόσον είναι διαχειρίσημα …Εύκολο είναι να βγει κι από «πάνω»! Αυτό είναι εύκολο να επιτευχθεί, γιατί μπορεί να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις και να δημιουργήσει συνθήκες ταύτισης με τον «μπερδεμένο» κόσμο, ο οποίος είναι μάρτυρας της εγκληματικής του πράξης και θα τον κρίνει …Ο «αυτοτραυματισμένος» όχι μόνο δεν απειλείται από την ύπαρξη μαρτύρων, αλλά αντίθετα μπορεί να τους εκμεταλλευτεί …Μπορεί να εμφανίσει τον εαυτό του όχι ως αληταρά και θύτη, αλλά σαν γενναίο «ήρωα», που ο ίδιος —μόνος και πρώτος μέσα στο πλήθος— αντιμετώπισε ένα «μεγάλο κοινό κίνδυνο» …Ένας «ήρωας» απέναντι σ’ έναν «τρομοκράτη», ο οποίος σε πρώτη φάση εγκλημάτησε εναντίον του, αλλά ήταν θέμα χρόνου να εγκληματήσει και εις βάρος όλων των υπολοίπων! …Μπορεί να εμφανίσει τη δική του νόμιμη «αυτοάμυνα» σαν «υπηρεσία» προς το κοινό καλό και την ασφάλεια των υπολοίπων.

Αυτός ο σχεδιασμός τής αλητείας είναι εκείνος που εφαρμόζεται αυτήν τη στιγμή από τον Σιωνισμό στη Γάζα …και αυτόν θα περιγράψουμε. Άρα, ξεκινάμε από την αρχική απαγωγή των Εβραίων ομήρων …Ξεκινάμε από την άνευ στρατηγικής αξίας —για την παλαιστινιακή εθνική πολιτική— απαγωγή ανύποπτων κι αθώων πολιτών τού Ισραήλ. Αυτή η αναίτια και βλακώδης απαγωγή, που θεωρητικά θίγει τους Σιωνιστές, αλλά πρακτικά τούς δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσουν τον σχεδιασμό τους, είναι το όλο «μυστικό» τής σημερινής κατάστασης. Αυτή η απαγωγή είναι ο «τραυματισμός-άλλοθι» των Σιωνιστών …Ο «αυτοτραυματισμός»! …εάν σκεφτεί κάποιος ότι η βλακεία αυτή είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι έγινε κατόπιν «παραγγελίας» τής Μοσάντ— …Της Μοσάντ, η οποία, όπως δείχνει η ιστορία, ελέγχει απόλυτα τη Χαμάς, εφόσον είναι η ίδια που την ίδρυσε, τη χρηματοδότησε και την εξόπλισε!

Από εκεί και πέρα όλα τα δευτερεύοντα στοιχεία συνηγορούν στο συμπέρασμα αυτό. ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να συμβαίνει κάτι διαφορετικό! Η «αδράνεια» της Μοσάντ σε πληροφορίες που της δόθηκαν για μια δήθεν μεγάλη σχεδιαζόμενη τρομοκρατική ενέργεια της Χαμάς είναι η απόλυτη απόδειξη ότι όλο αυτό το μακελειό ήταν δικής της εμπνεύσεως. Τα επιμελώς αφύλακτα σύνορα σε όλα τα «επίκαιρα» σημεία ενός πολύ αυστηρά επιτηρούμενου δικτύου υψηλής τεχνολογίας αυτό το επιβεβαιώνει…Οι γραφικότητες με τρομοκράτες επάνω σε μοτοσυκλέτες κι ανεμόπτερα —τα οποία όμως δίνουν καλό τηλεοπτικό αποτέλεσμα— επίσης! …Τέλος, η δολοφονική αντίδραση του ισραηλινού στρατού απέναντι σε απαγωγείς και απαχθέντες, δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για τα όσα ισχυριζόμαστε! Όπως δεν μπαίνει κάποιος μέσα σε ένα χειρουργείο με αλυσοπρίονο, έτσι δεν διαχειρίζεται ένα ιδιαίτερο θέμα, το οποίο απαιτεί λεπτούς χειρισμούς ειδικών διαπραγματευτών —όπως αυτό της απαγωγής πολιτών από τρομοκράτες— με ελικόπτερα και τανκς.

…Όλα αυτά τα βλακώδη κι αφελή «δείχνουν» ότι υπήρχε μεθόδευση για την «παραγωγή» κάποιου συγκεκριμένου αποτελέσματος, που είναι ο «αυτοτραυματισμός» τού Ισραήλ και άρα η εκ των προτέρων «κλάψα»! Κάποιοι Σιωνιστές έδωσαν εντολή στους χαφιέδες τής Χαμάς να κάνουν τις απαγωγές και μετά, χρησιμοποιώντας οι ίδιοι —ως στρατιωτικοί ηγέτες τού Ισραήλ— βαρύ στρατιωτικό οπλισμό, «παρήγαγαν» θύματα …Πολλά θύματα, που —όπως με αδιάσειστα στοιχεία αποδεικνύεται— το Ισραήλ κι ο στρατός του είναι απολύτως υπεύθυνοι γι’ αυτά! …Ελικόπτερα και τανκς των ίδιων των Σιωνιστών σκόρπισαν τον θάνατο ανάμεσα στους Ισραηλινούς απαχθέντες. Οι Σιωνιστές προφανώς ήθελαν νεκρούς …και τους «παρήγαγαν» μόνοι τους!!! …Ήθελαν «άλλοθι» …και το δημιούργησαν μόνοι τους!!! Οι κακοποιοί, οι οποίοι πλούτισαν με τις «κλάψες», ξεκίνησαν να «κλαίνε» πριν αρχίσουν να κλαίνε τα πραγματικά θύματά τους …Άρχισαν να «κλαίνε» πριν ξεκινήσουν τα «μαχαιρώματα». Ήθελαν —και κατάφεραν με τον τρόπο αυτόν— να δώσουν στους εαυτούς τους ένα «άλλοθι».

Μετά από αυτό ξεκίνησε μια τεράστια ανθρωποσφαγή «εκδίκησης» του Ισραήλ, επειδή είχε το «δικαίωμα» της «άμυνας». Αυτά, τα οποία είδαμε στη συνέχεια, ήταν πρωτοφανή για τον πολιτισμένο κόσμο, ο οποίος υποτίθεται ότι «μπήκε» στην Τρίτη χιλιετία …Βομβάρδισαν κατοικημένες περιοχές με το «άλλοθι» των τούνελ τής Χαμάς …Γκρέμισαν όλες τις ζωτικές υποδομές τής Γάζας, οι οποίες της επιτρέπουν να είναι κατοικήσιμη …Ισοπέδωσαν ό,τι με βάση τον Διεθνή Νόμο απαγορεύεται!!! …Δίκτυα ύδρευσης, υδροδότησης κλπ. …Ό,τι αποτελεί ζωτικής σημασίας για την επιβίωση των αμάχων πληθυσμών! …Έφτασαν σε σημείο να βομβαρδίσουν νοσοκομεία με εκατοντάδες ασθενείς και πολύτιμο για την παλαιστινιακή κοινωνία ιατρικό προσωπικό!!! Σκότωσαν αμάχους με έναν τρόπο, ο οποίος, ελάχιστες ημέρες πριν το επιχειρήσουν, θα φαινόταν αδιανόητος!!! Μέρα-νύχτα σκότωναν ανύποπτους ανθρώπους, οι οποίοι δεν γνώριζαν από πού θα τους ερχόταν ο «θάνατος»! Στο όνομα των «απαχθέντων» έχουν δολοφονήσει χιλιάδες ανθρώπους!!!

Θέλοντας να διατηρήσουν αυτήν τη δυνατότητα εκκαθάρισης μέχρι να εξαναγκάσουν τους Παλαιστίνιους σε «εκκένωση» της Γάζας, επιθυμούν να διατηρούν οι ίδιοι τον έλεγχο της παραμέτρου τού χρόνου. Θέλουν δηλαδή να μπορούν —για όσο διάστημα εγκληματούν— να έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν καί για τους εαυτούς τους την εικόνα τού θύματος …Να μην εμφανίζονται —λόγω της «υπερβάλλουσας» αντίδρασης— ως οι μοναδικοί εγκληματίες! Γι’ αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε η «σαλαμοποίηση» της απελευθέρωσης των ομήρων! «Απελευθερώνουν» κάποιους ομήρους, για να προστατεύσουν τη Χαμάς ανάμεσα στους Παλαιστίνιους και ταυτόχρονα της επιτρέπουν να κρατά τους υπόλοιπους, για να ελέγχουν οι ίδιοι την παράμετρο του χρόνου …Για να μπορούν να «λήξουν» το πρόβλημα όποτε τους συμφέρει …Για να έχουν κι αυτοί τη δυνατότητα —για όσο διάστημα τους βολεύει— να δολοφονούν και ταυτόχρονα να εμφανίζονται σαν δήθεν θύματα. Αυτό σημαίνει ότι η Χαμάς θα κρατάει ομήρους μέχρι ο ισραηλινός στρατός να κάνει τις «εκκαθαρίσεις» που προβλέπονται …Για όσο διάστημα υπάρχει η «εκκρεμότητα» των ομήρων, αυτοί θα μπορούν να δολοφονούν και να καταστρέφουν για όσο χρονικό διάστημα θέλουν, εφόσον θα έχουν στα χέρια τους τη «σβήστρα» των εγκλημάτων τους.

Αυτός είναι ο στόχος τής «σαλαμοποίησης» της απελευθέρωσης! …Όταν θ’ αποφασίσουν ότι επιτεύχθηκαν οι στόχοι τους, θα σταματήσουν μόνοι τους να σκοτώνουν μαζικά αθώους και παιδιά —επειδή είναι «καλοί» άνθρωποι— και οι «κακοί» Παλαιστίνιοι ακόμα θα «χρωστάνε» ομήρους. Οι εγκληματίες θα βγουν στα ΜΜΕ να «κλαίνε» ομήρους, όταν οι Παλαιστίνιοι των χιλιάδων νεκρών απλά δεν θα έχουν νέα θύματα. Ο τελευταίος που θα «κλαίει» θα είναι αυτός, ο οποίος ξεκίνησε το ψεύτικο «κλάμα». Με «δάκρυα» στα μάτια θα εξηγούν στον κόσμο πόσο δίκιο είχαν που «τιμώρησαν» τη σκληρή κι ανάλγητη Χαμάς …Πόσο πολύ τους παρεξήγησε ο κόσμος, που έκαναν χρήση τού δικαιώματος της «αυτοάμυνας». Θα «κρύψουν» τα εγκλήματά τους κάτω από το «χαλί» τής προπαγάνδας και θα δείχνουν με το «δάχτυλο» τους «απαγωγείς». Στόχος είναι να «ξεχάσει» ο κόσμος τις χιλιάδες δολοφονίες παιδιών και να βγουν οι δολοφόνοι να «κλαίνε» για τους εναπομείναντες ομήρους. Θα βάλουν και τον γνωστό ιστορικό «μαϊντανό» τού «μάρτυρα» και αυτό θα το «σερβίρουν» στην παγκόσμια κοινή γνώμη …Θα επιχειρήσουν να θυμίσουν στον κόσμο πόσο πολύ βασανίστηκαν οι πρόγονοί τους στο «Ολοκαύτωμα».

Μόλις δηλαδή σταματήσουν τα «μαχαιρώματα», θ’ αρχίσουν τα ψέματα …Θα προσπαθήσουν να κάνουν αυτό, το οποίο περιγράψαμε πιο πάνω …και είναι να βγουν από «πάνω» …Όχι μόνον να μην πάθουν ζημιά από τα εγκλήματά τους, αλλά αντίθετα να εισπράξουν κέρδος! …Οι «κλαίοντες» δολοφόνοι! Πρώτος στόχος τους θα είναι ν’ ανατρέψουν το παγκόσμιο αντισιωνιστικό «κλίμα» που έχει δημιουργηθεί. Εύκολο είναι και αυτό, εάν έχει κάποιος τα κατάλληλα «εργαλεία». Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι έβαλαν τη Χαμάς ν’ απαγάγει τους Εβραίους στο Ισραήλ, θα είναι οι ίδιοι που θα τη βάλουν να κάνει τρομοκρατικές ενέργειες στην Ευρώπη! Με μερικές προβοκάτσιες θα βάλουν τους ευρωπαϊκούς λαούς σε έναν κοινό «παρονομαστή» με τους Ισραηλινούς …Αυτό δηλαδή που είδαμε ήδη να συμβαίνει στην Ιρλανδία! …Με μια προβοκάτσια —και με ελεγχόμενο «βομβαρδισμό» των ΜΜΕ— προκάλεσαν αντιισλαμική «υστερία» και άρα ιρλανδική «συμπάθεια» για το «δράμα» τού —λίγες στιγμές πριν— δολοφονικού Ισραήλ.

Με ελάχιστη προσπάθεια μπόρεσαν και δημιούργησαν συνθήκες «ταύτισης», οι οποίες μπορούν να γενικευτούν μέσα σε λίγες ημέρες. Από τη στιγμή που με μια ασήμαντη προβοκάτσια μπόρεσαν να κάνουν τους Ιρλανδούς «ομοιοπαθείς» των Ισραηλινών, είναι εύκολο στη συνέχεια να κάνουν όλους τους χριστιανικούς λαούς «ομοιοπαθείς» των Ιρλανδών. Θα δημιουργήσουν ανάμεσα στα χριστιανικά κράτη ένα κίνημα του τύπου «me too»! Αυτή είναι η «έξοδος κινδύνου» που θα χρησιμοποιήσουν οι εγκληματίες, για να διαφύγουν από τον τόπο τού εγκλήματος. Η «ισραηλοποίηση» της Ευρώπης είναι το «διαβατήριό» τους για τη «σωτηρία»!!! Τόσο απλά και τόσο εύκολα γι’ αυτούς, γιατί σε ανύποπτο χρόνο έχουν δημιουργήσει την απαιτούμενη «υποδομή» σε πρόσωπα και καταστάσεις …Οι δικές τους ΜΚΟ μεταφέρουν στην Ευρώπη όλη αυτή τη «σαβούρα» από τη Μέση Ανατολή …Αυτά τα «σκουπίδια», τα οποία οι ίδιοι οι θρησκευτικοί ηγέτες τού Ισλάμ τα χαρακτηρίζουν ως τέτοια.

Αυτοί οι δήθεν «μοναχικοί λύκοι», οι οποίοι θα κάνουν τις απρόβλεπτες τρομοκρατικές ενέργειες, είναι στην πλειοψηφία τους ενεργούμενα της Μοσάντ και όχι «τυφλοί» φανατικοί τού Ισλάμ …Καμία σχέση με καμία θρησκεία, κανέναν αγώνα και καμία ηθική …Όλοι τους είναι ναρκομανείς άεργοι και τεμπέληδες, που με χρήματα των μυστικών υπηρεσιών κάνουν τη μεγάλη «ζωή» με «υποθήκη» τη ζωή τους. Γλεντάνε στη Δύση με πόρνες μέχρι να κληθούν από τους εργοδότες τους να συναντήσουν τις «παρθένες» στον Παράδεισο …Αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές στο άμεσο μέλλον! …Αυτοί θα «μετακινήσουν» τη «σκηνή» τού έργου από τη Γάζα στην Ευρώπη! …Αυτοί θα χύσουν χριστιανικό «αίμα», για να «πείσουν» τους Χριστιανούς ότι «κακώς» υποστηρίζουν τους Παλαιστίνιους, γιατί και οι ίδιοι είναι θύματά τους, όπως οι Σιωνιστές!

…Έχει ήδη στηθεί το «σκηνικό» για τη «μεταφορά» τού ισραηλινού «έργου» στην Ευρώπη! Το κάθε γκέτο στις μεγαλουπόλεις τής Ευρώπης θα γίνει μια ταραγμένη Γάζα ή Δυτική Όχθη! …Μια προβληματική περιοχή, η οποία θα εκδηλώνει βία —ή απειλή βίας— απέναντι στον κυρίαρχο λαό τής περιοχής! Αυτό είναι το τελικό σενάριο! Γι’ αυτόν τον λόγο οι ΜΚΟ τού Σιωνιστή Σόρος έχουν μεταφέρει εκατομμύρια ΛΑΘΡΟμεταναστών από το Ισλάμ και τους έχουν γκετοποιήσει μέσα στα θεόφτωχα ευρωπαϊκά γκέτο. Έχουμε ήδη δει το πώς αντιδρούν αυτά τα γκέτο κάτω από προβοκατόρικες πολιτικές —είτε στη Γαλλία είτε στη Σουηδία—! …Έτοιμη είναι η «ισραηλοποίηση» όλων των εθνικών κρατών μέσα στο ξέφραγο «αμπέλι» που λέγεται «Ευρωπαϊκή Ένωση» και την οποία διευθύνουν οι διεφθαρμένοι ΝΑΖΙ υπάλληλοι των Σιωνιστών τής Φάιζερ, της Μπλακ Ροκ, της Γκουγκλ και της Μάικροσοφτ …Έτοιμη είναι μια τρομοκρατημένη χριστιανική κοινωνία να «υιοθετήσει» την ισλαμική φοβία, την οποία θα τους την «εμφυτεύσει» η Μοσάντ με τους δολοφόνους της!

Στις ανάγκες αυτής της «μεταφοράς» τής ισραηλινής «εφαρμογής» θα εντοπίσουμε τους «πρωταγωνιστές» τού μέλλοντος …Αυτούς, δηλαδή, οι οποίοι θα γίνουν οι αυτόκλητοι «πατερούληδες» τόσο των Χριστιανών όσο και των Ισλαμιστών …Των αντιπαθών προσωπικοτήτων, οι οποίοι επιλέχθηκαν από τους Σιωνιστές για να τεθούν επικεφαλής των αντιμαχόμενων πλευρών, για να προκαλέσουν τον διχασμό και τα μίση στην ανώτατη κλίμακα. Εδώ εμφανίζονται πρόσωπα άσχετα με το θέμα τής Γάζας, αλλά πολύ βολικά για τον Σιωνισμό …Πρόσωπα όπως ο αγράμματος «μουλάς» Ερντογάν ή ο Ολλανδός «σταυροφόρος», ο οποίος έχει θητεύσει σε εβραϊκά «κιμπούτς»! Αυτός είναι ο σχεδιασμός. Θα εκμεταλλευτούν την πανχριστιανική αντιπάθεια απέναντι στον αγράμματο «μουλά» Ερντογάν, ώστε να εμφανίσουν τη δολοφονική και συμφεροντολογική επέμβαση του Σιωνισμού στη Γάζα σαν δήθεν «θρησκευτικό» πόλεμο, που έχει ως στόχο τον περιορισμό τής ισλαμικής τρομοκρατίας και άρα αφορά και τους ίδιους τους Χριστιανούς. Τα εγκλήματα ενός μη-χριστιανικού κράτους εις βάρος Μωαμεθανών θα τα μετατρέψουν σε βάση για μια νέα χριστιανομωαμεθανική «κρίση», ενώ αυτά ΔΕΝ αφορούν τους Χριστιανούς. Θα βάλουν τα «βουβάλια» των μεγάλων θρησκειών να συγκρουστούν μεταξύ τους, για να «κρυφτούν» από πίσω τους οι «ποντικοί» των γκέτο και του Άουσβιτς!





Αυτού του Τούρκου «μουλά» την «πάσα» θα την πάρει ο «σταυροφόρος» …Με αυτόν τον «βεζίρη» απέναντι θα «παίζει» ο αυτόκλητος υπερασπιστής τής Ευρώπης, του Διαφωτισμού και της Δημοκρατίας. Ξαφνικά θα εμφανιστούν Τούρκοι κι Ολλανδοί πολιτικοί να «μονομαχούν» και να πρωταγωνιστούν σε μια κατάσταση, η οποία πρακτικά αφορά ΜΟΝΟΝ τους Σιωνιστές και τους Παλαιστινίους …Θα «χαθούν» από το προσκήνιο οι εγκληματίες Σιωνιστές και οι Εβραίοι ως λαός θα πάνε να «κρυφτούν» πίσω από τους Χριστιανούς …Θα χαθεί η Χαμάς των χαφιέδων και θα μπει μπροστά το Ισλάμ …Θα χαθεί η συμπάθεια των Ευρωπαίων για τους Παλαιστινίων και θ’ αντικατασταθεί από τον φόβο απέναντι στο Ισλάμ …Ξαφνικά οι Ευρωπαίοι θα γίνουν «Ισραηλινοί» και τα ευρωπαϊκά κράτη θα γίνουν «Ισραήλ» …«Ισραήλ», με εθνικιστικού τύπου αντιισλαμική πολιτική, σε μια στιγμή πολύ επικίνδυνη, εάν σκεφτεί κάποιος τα εκατομμύρια ισλαμιστών που τα κράτη τής Ευρώπης έχουν «στοιβαγμένα» στα γκέτο τους.

Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο των Σιωνιστών, για να ξεφύγουν από την παγκόσμια κατακραυγή και να μείνουν ατιμώρητοι για τα εγκλήματά τους! …Για να μην τιμωρηθεί το Ισραήλ, θα μετατρέψουν σε «Ισραήλ» ολόκληρο τον Χριστιανισμό! …Για να μην τιμωρηθούν οι εγκληματίες, θα βάλουν τους λαούς να ταυτιστούν μ’ αυτούς. Οι Σιωνιστές δολοφόνοι πρώτα έκαψαν παιδιά στο Μάουι και τώρα διαμέλισαν παιδιά στη Γάζα, νομίζοντας ότι έχουν βρει τον τρόπο να ξεφεύγουν από κάποια μυστική «πίσω πόρτα». Αυτό το έργο τής «δραπέτευσής» τους είναι που θα δούμε σύντομα και γι’ αυτό έχει αξία να γνωρίζουμε από τώρα το σενάριό του …Να γνωρίζουμε ότι αυτό το σενάριο βασίζεται στην αφέλεια των Χριστιανών για να έρθει σε πέρας! Οι λεηλατημένοι από τους Σιωνιστές —και θεόφτωχοι πλέον Χριστιανοί— θα είναι ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ καί «κερατάδες» καί «δαρμένοι»… …Θα αφήσουμε τους εγκληματίες να «γλιτώσουν» την τιμωρία;;;
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.