Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Ο Πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ Nayib Bukele περιγράφει τελετουργίες ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΩΡΩΝ (!) από σατανικές ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, στόν Αμερικανό Δημοσιογράφο Tucker Carlson!

Ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ, Nayib Bukele, περιέγραψε την δραματική καταστολή των βίαιων συμμοριών στην χώρα του ως «πνευματικό πόλεμο», εξηγώντας στον δημοσιογράφο Tucker Carlson αυτή την εβδομάδα ότι η μεγαλύτερη συμμορία, η Mara Salvatrucha (MS-13), έχει μακρά ιστορία σατανικής δραστηριότητας.

Ο Bukele κάθισε με τον Carlson για μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο πλαίσιο της δεύτερης ορκωμοσίας του ως προέδρου, η οποία πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου.

Ο Bukele κέρδισε την επανεκλογή του με ένα ηχηρό 85% των ψήφων στις εθνικές εκλογές τον Φεβρουάριο και το κόμμα του κέρδισε σχεδόν κάθε έδρα στην Εθνοσυνέλευση, το ομοσπονδιακό νομοθετικό σώμα:

Κανένας σημαντικός διεθνής παρατηρητής δεν αμφισβήτησε τη νομιμότητα των εκλογικών αποτελεσμάτων, αν και ορισμένοι αμφισβήτησαν την ικανότητα του Bukele να είναι στο ψηφοδέλτιο, καθώς το Σύνταγμα του Ελ Σαλβαδόρ δεν επιτρέπει την επανεκλογή ενός εν ενεργεία προέδρου.

Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας ενέκρινε την υποψηφιότητά του υπό τον όρο να παραιτηθεί από το εκτελεστικό αξίωμα έξι μήνες πριν από τη λήξη της θητείας του, κάτι που έκανε ο Bukele.

Η συντριπτική δημοτικότητα του Bukele είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της επιτυχίας του στην εξάλειψη του ασφυκτικού ελέγχου που είχαν οι διεθνικές εγκληματικές συμμορίες στη χώρα.

Μέσω συλλήψεων δεκάδων χιλιάδων υπόπτων μελών συμμοριών, την κατασκευή «μεγα-φυλακών» για την στέγασή τους και την δραματική αύξηση του μεγέθους του εθνικού στρατού, η διοίκηση του Bukele διέγραψε σε μεγάλο βαθμό την παρουσία των συμμοριών στην καθημερινή ζωή των πολιτών, σύμφωνα με αναφορές ακόμη και από πηγές που επικρίνουν τις πολιτικές του Bukele.

Το Ελ Σαλβαδόρ κάνει το ντεμπούτο του στη «μεγάλη φυλακή» για χιλιάδες ύποπτα μέλη συμμοριών (Twitter/Nayib Bukele).

Ο Carlson ρώτησε τον Bukele πώς πέτυχε αυτή την επιτυχία και ο Bukele είχε δύο απαντήσεις: ένα πολύπλευρο εθνικό σχέδιο που εκτελείται αποτελεσματικά και ένα «θαύμα».

Ο Bukele παραδέχτηκε ότι ο ίδιος και το υπουργικό του συμβούλιο αφιέρωναν χρόνο για προσευχή κατά τη διάρκεια ευαίσθητων συναντήσεων ασφαλείας, υποδηλώνοντας ότι η θεϊκή παρέμβαση ήταν, εν μέρει, απαραίτητη λόγω της «σατανικής» φύσης των συμμοριών.

«Δεν ξεκίνησαν ως σατανική οργάνωση», εξήγησε ο Bukele.

«Η MS-13 ξεκίνησε στο Λος Άντζελες, στις ΗΠΑ, επειδή οι μεξικανικές συμμορίες δεν επιτρεπόταν στους κατοίκους του Ελ Σαλβαδόρ να πωλούν ναρκωτικά».

Μέλος συμμορίας του MS-13. Η συμμορία έχει ένα προπύργιο στο Λος Άντζελες, όπου εμφανίστηκε τη δεκαετία του 1980 ως συμμορία δρόμου γειτονιάς (AP Photo/Luis Romero, File).

«Στην αρχή, ήταν κάποιοι νέοι που προκαλούσαν κακό, επιτίθονταν, προσπαθούσαν να ελέγξουν την περιοχή τους, πωλούσαν ναρκωτικά, πράγματα που είναι κακά αλλά πιθανώς όχι εγκληματικά», εξήγησε.

«Καθώς η οργάνωση μεγάλωνε, έγιναν σατανικοί. Άρχισαν να κάνουν σατανικές τελετές. Δεν ξέρω ακριβώς πότε ξεκίνησε αυτό, αλλά ήταν καλά τεκμηριωμένο. Και τώρα συλλάβαμε – βρήκαμε ακόμη και βωμούς και τέτοια πράγματα... Έγιναν μια σατανική οργάνωση».

Ο Bukele μετέδωσε την ιστορία ενός φυλακισμένου μέλους συμμορίας που προσέφερε μια εγκεκριμένη από το κράτος συνέντευξη στους δημοσιογράφους.

Το μέλος της συμμορίας, θυμάται, είχε σκοτώσει τόσο πολλούς ανθρώπους που δεν μπορούσε να θυμηθεί πόσους, αλλά εγκατέλειψε την συμμορία λόγω σατανικών τελετουργιών.

«Είχα συνηθίσει να σκοτώνω ανθρώπους, αλλά σκότωνα για την περιοχή, σκότωνα για να μαζέψω χρήματα, σκότωνα για εκβιασμό», θυμάται ο Bukele να λέει το μέλος της συμμορίας στη συνέντευξη, «αλλά ήρθα σε αυτό το σπίτι και ήταν έτοιμοι να σκοτώσουν ένα μωρό».

«Και αυτός, ο δολοφόνος που είχε σκοτώσει δεκάδες ανθρώπους, είπε: "Ω, περιμένετε, τι κάνουμε; Γιατί θα σκοτώσουμε αυτό το μωρό;» και του είπαν επειδή το Τέρας ζήτησε ένα μωρό, οπότε πρέπει να του δώσουμε ένα μωρό», συνέχισε. «Έφυγε από τη συμμορία επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί αυτό που έβλεπε».

Πολυετείς αναφορές σχετικά με τη δραστηριότητα της MS-13 στο Ελ Σαλβαδόρ και στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τεκμηριώσει την ανακάλυψη σατανικών βωμών από τις αρχές επιβολής του νόμου και μαρτυρούν μαρτυρίες ανθρωποθυσιών, συμπεριλαμβανομένων θυσιών παιδιών.

Ένα ανώνυμο θύμα της συμμορίας, ένα 14χρονο κορίτσι, είπε στην αστυνομία το 2017 μετά τη διάσωσή της ότι είχε απαχθεί από την MS-13 στο Χιούστον του Τέξας και βιάστηκε επανειλημμένα ενώ βρισκόταν σε αιχμαλωσία, μαζί με τουλάχιστον ένα άλλο κορίτσι. Το κορίτσι εξαφανίστηκε όταν η 14χρονη άκουσε τα μέλη της συμμορίας να λένε ότι ο Σατανάς «απαίτησε ψυχή», σύμφωνα με ρεπορτάζ του Telemundo εκείνη την εποχή.

Μιλώντας στον Carlson, ο Bukele περιέγραψε την ήττα της MS-13 και των συναφών συμμοριών ως «θαύμα» και την μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει η κυβέρνησή του ως το γεγονός ότι οι συμμορίες θα σκότωναν αδιακρίτως, ενώ η κυβέρνηση περιορίστηκε να επιτεθεί μόνο σε ύποπτα μέλη συμμοριών.

«Όταν οι συμμορίες άρχισαν να μας αντεπιτίθενται, βασικά, σκότωσαν 87 ανθρώπους σε 3 ημέρες, κάτι που για μια χώρα 6 εκατομμυρίων ανθρώπων, είναι τρελλό», εξήγησε. «Θα ισοδυναμούσε με 5.000 δολοφονίες στις Ηνωμένες Πολιτείες σε τρεις ημέρες».

«Μπορούν να σκοτώσουν την γιαγιά τους, επειδή δεν νοιάζονται για την γιαγιά τους», συνέχισε ο Bukele.

«Αν το κράτος τους κυνηγήσει, το κράτος δεν έχει καμμία πρόθεση να σκοτώσει ή να βλάψει κανέναν εκτός από τα μέλη των συμμοριών – έτσι έχετε 70.000 στόχους, που ήταν τα 70.000 μέλη της συμμορίας, αλλά έχουν 6 εκατομμύρια πιθανούς στόχους».

Σε απάντηση στο χάος, ο Bukele είπε ότι προσευχήθηκε για σοφία, νίκη και ελάχιστες απώλειες αμάχων.

Ο Bukele έχει παλαιστινιακό χριστιανικό υπόβαθρο και έχει περιγράψει στο παρελθόν τον εαυτό του ως χριστιανό, αν και δεν έχει αγκαλιάσει συγκεκριμένα κάποιο δόγμα δημόσια.

Το Ελ Σαλβαδόρ είναι μια κυρίως χριστιανική χώρα της οποίας ο χριστιανικός πληθυσμός είναι σχεδόν ομοιόμορφα κατανεμημένος μεταξύ καθολικών και προτεσταντών.

«Υπάρχει ένας πνευματικός πόλεμος και υπάρχει ένας φυσικός πόλεμος», δήλωσε ο Bukele στον Carlson την Τετάρτη.

«Η εντυπωσιακή νίκη μας ήταν επειδή κερδίσαμε τον πνευματικό πόλεμο».

 

Πηγή:  https://odysseiatv.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.