Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Θρίαμβος της Ρωσίας στην Γεωργία: Αμοιβαία συγνώμη της Γεωργίας με Ν. Οσετία και Αμπχαζία και επανένωση ως ΟΥΔΕΤΕΡΟΥ κράτους


 

Η Γεωργία θέλει να ζητήσει συγγνώμη και να επανενωθεί με την Οσετία και την Αμπχαζία!

Άλλη μια δήλωση φιλίας από τη Γεωργία για την ανάγκη συμφιλίωσης με την Αμπχαζία και τη Νότια Οσετία, ξεκινώντας με αμοιβαία συγγνώμη, που ανατρέπει το γεωπολιτικό σκηνικό, σβήνοντας μία ενεργή εστία πολέμου και έντασης.

«Οι ήρωές μας έπεσαν στο όνομα της ιδέας μιας ενωμένης Γεωργίας και για να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα, χρειαζόμαστε μια μεγάλη συμφιλίωση με τους Οσετίους και τους Αμπχάζιους αδελφούς και αδελφές μας.

Και μια μεγάλη συμφιλίωση είναι αδύνατη χωρίς συγγνώμη.

Υπάρχουν δύο τρόποι επίλυσης της σύγκρουσης – υπάρχει ο πόλεμος και ο δεύτερος τρόπος είναι η αμοιβαία συγχώρεση.

Επιλέγουμε τον δρόμο της αμοιβαίας συγχώρεσης», δήλωσε ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος «Γεωργιανό Όνειρο» Μαμούκα Μντιναράτζε.

Το «ΥΠΕΞ» της Αμπχαζίας απάντησε άμεσα σε αυτό το μήνυμα φιλίας.

«Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι μια τέτοια δήλωση, εάν υποστηριχθεί από πραγματικά βήματα προς τη συμφιλίωση, με βάση την επανεκτίμηση των λαθών του παρελθόντος και την υπογραφή μιας συνθήκης ειρήνης, μπορεί να γίνει η αρχή μιας διαδικασίας που οδηγεί σε ειρηνική συνύπαρξη. και σχέσεις καλής γειτονίας», αναφέρει το «ΥΠΕΞ» της αυτόνομης Δημοκρατιας.

Η Τιφλίδα μιλάει για το ενδεχόμενο ειρηνικής επιστροφής του εδάφους της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας από τα τέλη Αυγούστου.

Υποτίθεται ότι οι ρωσικές αρχές θα συμφωνούσαν στην επιστροφή της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας στη Γεωργία (με δικαιώματα αυτονομίας) εάν η Γεωργία γίνει ουδέτερο κράτος.

Μία εξέλιξη που μπορεί να εξασφαλίζει την ειρήνη, αλλά μάλλον δεν θα αρέσει σε ορισμένους δυτικούς…




Πηγή: https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.