Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Εκλογές ΗΠΑ

Οι Σιωνιστές σε απόλυτο πανικό!…

Πρόβες χάους και ανωμαλίας…

…και στο «βάθος» Εμφύλιος!

Απ’ ό,τι φαίνεται ο αιφνιδιασμός τής Κάμαλα Χάρις δεν έπιασε. Λίγες ημέρες κενής θριαμβολογίας και ενός επίπλαστου ενθουσιασμού δεν αρκούν για να κερδηθούν οι εκλογές. Το «κουτσάλογο», που οι Σιωνιστές —με απόλυτα φασιστικό τρόπο— «φόρτωσαν» στο Δημοκρατικό Κόμμα, έδειξε από την αρχή ότι δεν έχει δυνατότητες να εξασφαλίσει μια εύκολη νίκη. Θέλοντας να παρακάμψουν τον πολιτικό διάλογο —που ήταν φανερό πως δεν συνέφερε τους ομοϊδεάτες τού αποτυχημένου Μπάιντεν— «έπαιξαν» με όρους εμπορίου. Με όρους καθαρά εμπορικού μάρκετινγκ και προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το «politicaly correct» πνεύμα τής εποχής, θεώρησαν ότι θα τους αρκούσε για την παραμονή τους στην εξουσία η επιλογή ως υποψηφίου προέδρου μιας γυναίκας έστω και περίπου «μαύρης». Το σενάριο ήταν να κατέβουν στις εκλογές με «άξονα» της προεκλογικής εκστρατείας τους αυτόν της «πρώτης μαύρης γυναίκας», που θα διεκδικούσε την είσοδό της στον Λευκό Οίκο.

Η κίνησή τους ήταν έξυπνη, αλλά η επιλογή τού προσώπου που έκαναν ήταν πολύ κακή. Η Κάμαλα, ως προσωπικότητα, δεν έχει κανένα ουσιαστικό προσόν και κανένα πολιτικό ή επικοινωνιακό χάρισμα! Όταν δεν κακαρίζει ανεξέλεγκτα σαν κότα, παριστάνει την απασχολημένη για ν’ αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Έχει ένα μοναδικό ταλέντο να φαντάζει πάντα ως η πιο χαζή σε όποιο περιβάλλον κι αν κινείται. Ακόμα κι ανάμεσα σε παιδιά κατορθώνει και φαίνεται ανεπαρκής. Στο μεταξύ κρύβεται από τους δημοσιογράφους και αρνείται να κάνει ντιμπέιτ με τον αντίπαλό της. Όλα αυτά όμως φαίνονται και προκαλούν τον αμερικανικό λαό …Ειδικά τώρα, που ο λαός αυτός έχει τρομερά προβλήματα …και, όταν υπάρχουν αυτά, ο λαός περιμένει ν’ ακούσει και λύσεις απ’ αυτούς που θέλουν να τον κυβερνήσουν. Αυτή η ανάγκη είναι που καταστρέφει την Κάμαλα, εφόσον δεν διανύουμε εποχές αφθονίας όπου αρκούσε για τον άνακτα μια καλή επικοινωνιακή πολιτική, που θα έβγαζε προς τα έξω μια εικόνα αισιοδοξίας.

Είναι βέβαιον λοιπόν ότι αυτή η αδυναμία της να αρθρώσει πολιτικό λόγο και να παρουσιάσει λύσεις σε πραγματικά προβλήματα του λαού έχει «αποτυπωθεί» στις δημοσκοπικές μετρήσεις. Είναι προφανές ότι οι Σιωνιστές έχουν πραγματικές δημοσκο­πήσεις στα γραφεία τους και αυτές κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικές θα πρέπει να είναι. Σίγουρα αυτές οι δημοσκοπήσεις έχουν θορυβήσει το «βαθύ» κράτος των ΗΠΑ και το αναγκάζουν να δράσει. Αναγκαστικά πρέπει να δράσει το Δημοκρατικό Κόμμα των Σιωνιστών, γιατί σε ενδεχόμενη απώλεια της εξουσίας θα έχει μεγάλο πρόβλημα …Τεράστιο πρόβλημα, γιατί, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα την τελευταία τριετία, δεν μπορεί να γίνει ομαλή παράδοση και παραλαβή εξουσίας. Η κυβέρνηση του Δημοκρατικού Κόμματος έχει εμπλακεί σε ΟΛΑ τα μεγάλα εγκλήματα που αυτήν τη στιγμή «ματώνουν» όχι μόνον τις ΗΠΑ, αλλά και την υπόλοιπη ανθρωπότητα!

Το κόμμα του Εβραίου Σούμερ, το οποίο χρηματοδοτείται από Εβραίους μεγιστάνες τύπου Μπλούμπεργκ, Ζούγκεμπεργκ, Μπάφετ, Σόρος κλπ., έχει πολλές αμαρτίες στην «πλάτη» του! Το κόμμα τού Εβραίου παιδεραστή Έπσταϊν και των άλλων εκβιαστών τύπου Ντέρσοβιτς, το οποίο διατηρείται στην εξουσία με πρακτικές τού υποκόσμου, αγωνιά για την επιβίωσή του! Το κόμμα τού Εβραίου συζύγου τής υποψήφιας —ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο τού «κηδεμόνα» της— έχει μεγάλη αγωνία για την επόμενη ημέρα. Φοβάται να μην χάσει την εξουσία και βρεθεί αντιμέτωπο με τις τεράστιες ευθύνες του σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

Μιλάμε για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ευθύνες, εάν σκεφτεί κάποιος ότι αυτό το κόμμα των Εβραίων Μπλίνκεν, Σάλιβαν, Νιούλαντ, ήταν εκείνο που έβαλε τον Εβραίο Ζελένσκι να θυσιάσει ένα εκατομμύριο νεαρούς Σλάβους στον πόλεμο της Ουκρανίας, για να «κονομήσουν» οι Εβραίοι Φινκ, Σόρος και το κακό συναπάντημα! …Το κόμμα των Εβραίων, το οποίο έκανε «πλάτες» στον Νετανιάχου να σκοτώσει πάνω από 40.000 παιδιά, προκειμένου να επεκτείνει τα συμφέροντα του Ισραήλ και πάνω από την ελάχιστη εναπομείνασα για τους Παλαιστίνιους λωρίδα τής Γάζας! …Το κόμμα τής Εβραίας Γέλεν, η οποία πήρε από τον «κουμπαρά» των Αμερικανών πέντε τρισεκατομμύρια δολάρια και τα έδωσε στους Εβραίους τοκογλύφους, για να σωθούν από τη χρηματιστηριακή «φούσκα» που ΟΙ ΙΔΙΟΙ δημιούρ­γησαν! …Το κόμμα που με την ισχύ των ΗΠΑ έβαλε την ανθρωπότητα σε παγκόσμια καραντίνα μέχρι αυτή να εμβολιαστεί υποχρεωτικά με τα «δηλητήρια» του Εβραίου Μπουρλά!

Αυτό το σιωνιστικό ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που κυβερνά τις ΗΠΑ και μέσω των Σιωνιστών βασανίζει ολόκληρη την ανθρωπότητα, «πόνταρε» στο «κουτσάλογο» που χασκογελά και τώρα «βλέπει» ότι δεν του «βγαίνουν» οι «λογαριασμοί» …«Βλέπει» και το πιάνει πανικός. Όπως συμβαίνει πάντα με τους απελπισμένους, έτσι κι αυτοί ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπους να «σωθούν». Μέσα σ’ αυτήν την αναζήτηση ανατρέχουν και στις παλιές τους «επιτυχίες». Γι’ αυτόν τον λόγο θυμήθηκαν το παλιό πετυχημένο «κόλπο», το οποίο στις προηγούμενες εκλογές τούς έδωσε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα …Το τελευταίο κόλπο που τους έδωσε την εξουσία. Ποιο ήταν αυτό; …Η συκοφαντική εκστρατεία που έκαναν κατά τού Ντόναλντ Τραμπ …Η δήθεν σύνδεσή του με τους Ρώσους, προκειμένου να ενεργοποιήσουν τα ένστικτα επιβίωσης της αμερικανικής κοινωνίας.

Σ’ αυτήν την εκστρατεία συκο­φάντησης ενός Προέδρου των ΗΠΑ πρωτοστάτησε ο Άνταμ Σιφ …Ο Εβραίος Σιφ …Ο άθλιος ψεύτης, ο οποίος παρίστανε τον πρόεδρο της Επιτροπής Πληροφοριών …Ο συκοφάντης, ο οποίος πρωτο­στά­τησε στην προσπάθεια να παραπεμφθεί —με ψευδή στοιχεία— ο Τραμπ στο «House» για ν’ αποπεμφθεί …Ο επικεφαλής τής ομάδας των κατηγόρων στη Δίκη τού Τραμπ στο Καπιτώλιο …Ο συνωμότης, ο οποίος προσπάθησε να «φορτώσει» την προβοκάτσια της Εισβολής στο Καπιτώλιο στον Τραμπ …Ο ραδιούργος, ο οποίος έκανε όλες τις επαφές με τους Εβραίους τύπου Ζούγκεμπεργκ, για να «φιμώσουν» τον Τραμπ …Ο μηχανορράφος, ο οποίος προσπάθησε να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει τον αμερικανικό λαό με τεράστια ψέματα …Με ψέματα τόσο προφανή, που στο τέλος κλήθηκε στη Γερουσία ν’ απολογηθεί! Έστω όμως και μ’ αυτόν τον ελεεινό τρόπο οι Σιωνιστές κατάφεραν αυτό που επεδίωκαν και «κέρδισαν» τις πιο «βρώμικες» εκλογές στην αμερικανική ιστορία.

Το ίδιο κόλπο επιχειρούν να επαναλάβουν και σήμερα. Είδαν ότι δεν τους βγαίνει ο «πόλεμος» του Life style τής νέας και γοητευτικής συζύγου του Εβραίου Έμχοφ απέναντι στον «πορτοκαλί» ηλικιωμένο αντίπαλο και ξαναγύρισαν στα παλιά. Είδαν ότι δεν αποδίδει το μάρκετινγκ της «πρώτης μαύρης γυναίκας» που θέλει να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ και ξαναγύρισαν στα παλιά. Θέλουν να επαναλάβουν την παλιά τους στρατηγική, έστω κι αν η επιλογή αυτή εμπεριέχει και το ρίσκο τής ξεφτίλας, δεδομένου ότι έχει ήδη αποδειχθεί πως όλα όσα ισχυρίζονταν την προηγούμενη φορά —και αφορούσαν τις ύποπτες σχέσεις τού Τραμπ με τους Ρώσους— ήταν «κατασκευασμένα» ψέματα! Απλά τότε, έχοντας πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν προστάτευσαν την όλη στρατηγική τους. Θεώρησαν ότι ο Τραμπ μετά την ήττα του θα «τελείωνε» και ότι δεν θα είχαν ποτέ ξανά ανάγκη να «παίξουν» αυτό το «χαρτί» …και, το άφησαν να «καεί» …και, τώρα, το ξαναπαίρνουν στα «χέρια» τους! Έτσι κι αλλιώς για τους πανικοβλημένους ντροπή δεν υπάρχει, όταν αυτό είναι η μοναδική επιλογή που μπορούν να έχουν, για να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα.

Μέσα στα πλαίσια αυτής της «νέας» παλαιάς τακτικής βγήκε ο Γκάρλαντ —ο πιο διεφθαρμένος Υπουργός Δικαιοσύνης στην ιστορία των ΗΠΑ— και μας ανακοίνωσε —με τον πιο επίσημο τρόπο— ότι: «η Ρωσία προσπαθεί να «παρέμβει» στις αμερικανικές εκλογές»! Βγήκε ο Εβραίος μετρ της παραπληροφό­ρησης, έχοντας στο πλάι του τον διευθυντή τού εγκληματικού FBI, να τρομάξει τον κόσμο με ψέματα και υπερβολές. Γιατί μιλάμε για υπερβολές; …Γιατί δεν είναι δυνατόν το κράτος αυτό, το οποίο ελέγχει το σύνολο των social media που «λογοκρίνουν» και «φιμώνουν» τον Πλανήτη κατά βούληση, να δηλώνει επισήμως ότι «φοβάται» «ρωσική παρέμβαση» στις εκλογές, επειδή απλά κάποιες ιστοσελίδες στο ίντερνετ υποστηρίζουν τον Τραμπ. «Υποστηρίζουν» τρόπος τού λέγειν, εφόσον δεν παίρνουν θέση στο θέμα των εκλογών κι απλά κάνουν αναφορές σε θέματα που απασχολούν την αμερικανική κοινή γνώμη …Θέματα όπως ο πληθωρισμός, το ενεργειακό κόστος, η ακρίβεια στα είδη διατροφής, η ΛΑΘΡΟμετανάστευση, τα ναρκωτικά και ό,τι άλλο απασχολεί τον μέσο Αμερικανό πολίτη. Αυτό το εκλαμβάνουν σαν «υποστήριξη» προς των Τραμπ, εφόσον τούς «χαλάει» το αφήγημα της «νέας κι ωραίας» υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος.

Όμως, η υπερβολή τους δεν σταματά εκεί. Το κράτος που ελέγχει το σύνολο των μηχανών αναζήτησης εκδήλωσε ανησυχία γι’ αυτά που «βλέπουν» οι πολίτες του. Οι Αμερικανοί, δηλαδή, οι οποίοι —σε μυστικές συμφωνίες με τον ΟΗΕ και άλλους διεθνείς οργανισμούς— επέβαλαν στην ανθρωπότητα τον φόβο για τη δήθεν περιβαλλοντική «αλλαγή», τη δήθεν «υπερθέρμανση» του Πλανήτη ή την υποχρεωτικότητα των «εμβολιασμών», «φοβούνται» ότι κάποιος «τρίτος» μπορεί να επηρεάσει και να «παρασύρει» τους Αμερικανούς. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι επηρεάζουν όλους τους λαούς τού κόσμου, «θάβοντας» στην κυριολεξία όποια άποψη δεν τους συμφέρει, ανησυχούν για τη «ρωσική άποψη» μέσα στις ΗΠΑ! …Ανησυχούν μήπως, μέσω αυτής της άποψης, η οποία μεταφέρεται μέσω μερικών ιστοσελίδων, επηρεαστεί έμμεσα το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ! Το κράτος αυτό, το οποίο αποδεδειγμένα έχει παρέμβει άμεσα —και πολλές φόρες βίαια— κι έχει «νοθεύσει» εκλογικά αποτελέσματα σε όλες τις χώρες τής Δύσης, δηλώνει «φόβο» παρέμβασης στην εκλογική του διαδικασία! Αυτά δεν είναι απλά υπερβολές, αλλά αγγίζουν την έννοια της ηλιθιότητας!!!

Αυτή όμως η εκκωφαντική επίδειξη ηλιθιότητας δεν τους εμπόδισε να δρομολογήσουν τη στρατηγική τους σε όλη της την ένταση και όλο της το εύρος. Την ίδια ακριβώς ημέρα, λοιπόν, που ο Εβραίος Γκάρλαντ έδωσε το σύνθημα για «μάχη» ενάντια στη Ρωσία, ξεκίνησαν κάτι περίεργες «συμπτώσεις». Το κορυφαίο εβραϊκό δίκτυο παραπληροφό­ρησης με τον τίτλο CNN, προσέλαβε τον Εβραίο Στέλτερ, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές ήταν ο επικεφαλής όλης της μιντιακής «εκστρατείας» παραπληροφόρησης περί δήθεν σχέσεων Τραμπ και Ρώσων …Τον Στέλτερ, ο οποίος είναι γνωστός ως ο «πατατοκέφαλος» των συστημικών ΜΜΕ και είναι ο «εκλεκτός» τού WEF που μισεί τον Τραμπ. Το CNN τον επαναπροσέλαβε —για να είμαστε ακριβείς— τον Στέλτερ, τον οποίον τον είχαν απολύσει πριν δύο χρόνια και ήταν στα απολύτως αζήτητα. Tον «θυμήθηκαν» —εντελώς «τυχαία»— τώρα, που ξεκινάνε και πάλι την εκστρατεία συκοφάντησης κατά τού Τραμπ …Η «φάμπρικα» της παραπληροφόρησης όπως φαίνεται πήρε «φωτιά». Προφανώς τώρα, που φαίνεται ότι η Κάμαλα δεν «τραβάει», το «βαθύ» σιωνιστικό κράτος, για να τη βοηθήσει, έκρινε ότι πρέπει να τον προσλάβει. Αφού δεν μπορούν να τη βοηθήσουν άμεσα, διαφημίζοντας τα ανύπαρκτα προσόντα της, μπορούν να το κάνουν έμμεσα με συκοφαντική επίθεση κατά τού Τραμπ και ο απόλυτα ειδικός είναι ο Εβραίος «πατατοκέφαλος»… 

H επίθεση έγινε γενική, εφόσον επιστράτευσαν όλα τα «όργανα» της παραπληροφόρησής τους. Ακόμα κι αυτά που εργάζονται σε ΜΜΕ, τα οποία υποτίθεται ότι υποστηρίζουν τον Τραμπ. Ακόμα δηλαδή και το «FOX News» τού Εβραίου Μέρντοχ «αποκάλυψε» ότι οι Ρώσοι πληρώνουν συγκεκριμένους influencers τύπου Μπένι Τζόνσον με 400.000 δολάρια ανά βίντεο, προκειμένου να «παράγουν» τέτοια σε εβδομαδιαία βάση, για να υποστηρίξουν τον Τραμπ. Τους πληρώνουν για να προωθούν τις πολιτικές του θέσεις. Κόντεψε βέβαια να γκρεμιστεί το στούντιο μόλις ακούστηκε αυτή η βλακεία. Ποιος το υποστήριξε αυτό; …Κατά σύμπτωση η Εβραία Jessica Tarlov …Το «τυφλό» εργαλείο τού σιωνιστικού Δημοκρατικού Κόμματος στα ΜΜΕ …Η «επίσημη» φωνή των Σιωνιστών τής Μοσάντ και του Ισραήλ μέσα στο κανάλι του Μέρντοχ. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό «πέταξε» ονόματα και ποσά, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα κι απλά θεώρησε ότι μπορεί να το κάνει, γιατί έχει εξασφαλισμένη την ατιμωρησία απέναντι σε όποια συκοφαντική ενέργεια κι αν επιχειρήσει.

Ταυτόχρονα οι ίδιοι Σιωνιστές επιτέθηκαν σε όλους όσους φοβούνται και θεωρούν ότι είναι επικίνδυνοι για τα σχέδιά τους, με την υποστήριξή τους στο πρόσωπο του Τραμπ. Ποιος είναι σήμερα αυτός ο οποίος τους τρομάζει περισσότερο; Ποιος είναι ο πιο ισχυρός υποστηρικτής του; …Ο πιο πλούσιος άνθρωπος του Πλανήτη …Ο ιδιοκτήτης του Χ …Ο ιδιοκτήτης τής Τέσλα …Αυτός ο οποίος κάνει την «πλάκα» του τρολάροντας όλο το σιωνιστικό κύκλωμα του Δημοκρατικού Κόμματος …Ο Έλον Μασκ. Αυτόν προσπαθούν εμμέσως ν’ απειλήσουν για να τον εκβιάσουν. Αυτόν επιχειρούν να τρομοκρατήσουν. Αυτοί, που, μέσω Γκάρλαντ, «εργαλειοποίησαν» τη Δικαιοσύνη, στρέφοντάς την εναντίον τού Τραμπ, θεωρούν ότι μπορούν, μέσω αυτής, ν’ απειλούν όποιον θέλουν.

 Όταν δεν διστάζουν να κάνουν εξευτελιστικές επιδρομές, οι οποίες φτάνουν μέχρι την κρεβατοκάμαρα της γυναίκας ενός πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος είναι υποψήφιος για το ίδιο αξίωμα και συν τοις άλλοις δισεκατομμυριούχος, δεν έχουν πρόβλημα να απειλήσουν έναν απλό δισεκατομμυριούχο …Γιατί λοιπόν να μην επιχειρήσουν να απειλήσουν, να τρομο­κρατή­σουν και τελικά να εκβιάσουν τον Έλον Μασκ για την πολιτική του προτίμηση; Αυτό και έγινε! Ποιος το έκανε; Ποιος τόλμησε να ζητήσει τιμω­ρία και φίμωση για τον πιο πλούσιο άνθρωπο στον Πλανήτη; …Και πάλι συμ­πτω­ματικά ένας Εβραίος! …Ο Ρόμπερτ Ράιχ …Ένας σύμβουλος-παράσιτο από το κύκλωμα του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον. Έτσι θέλουν να «πάνε» στις εκλογές οι πανικοβλημένοι Σιωνιστές!

Όλη αυτή η «εκστρατεία» τρομοκράτησης των αντιπάλων τους δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς το κατάλληλο εργαλείο! …To FBI, του οποίου τα όρια δεν είναι διακριτά σε σχέση με τον υπόκοσμο …Μια υπηρεσία η οποία ιδρύθηκε από κακοποιούς, στελεχώθηκε από κακοποιούς και το μεγαλύτερο διάστημα της ύπαρξής της διευθυνόταν από έναν τραβεστί εκβιαστή ονόματι Χούβερ. Σε αυτό το σημείο παίζει ρόλο το FBI. Αυτή η «εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα» υπηρεσία είναι το οπλισμένο «χέρι» τού παρακράτους …Το «χέρι» που μπορεί και «χτυπά» εκείνους τους οποίους τα «αφεντικά» του εκβιάζουν κι απειλούν. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Γκάρλαντ έκανε τις ανακοινώσεις του, έχοντας στο πλάι του τον διευθυντή τού FBI. Μέσω αυτής της εικόνας θέλησε να στείλει ένα «μήνυμα» σ’ αυτούς που απειλεί. Ο διεφθαρμένος Σιωνιστής, δείχνοντας σε όλους τον άγριο «σκύλο» του, θέλησε κάποιους να τους τρομοκρατήσει.

Εύκολο είναι αυτό, εάν σκεφτεί κάποιος τον ρόλο τού FBI τα τελευταία χρόνια. Το FBI παρανόμως έχει αναμιχθεί —και άρα έχει ενεργό ρόλο— στην έως τώρα επικράτηση των Δημοκρατικών έναντι του Τραμπ. Το FBI είναι αυτό το οποίο —αποδεδειγμένα πλέον— σκηνοθέ­τησε την εισβολή στο Καπιτώλιο, προκει­μέ­νου να μην συζη­τηθούν οι καταγγελίες περί εκλογικής νοθείας στις εκλογές οι οποίες με τρόπο «μαγικό» έβγαλαν νικητή τον Μπάιντεν. Το FBI είναι που στη συνέχεια επέδραμε στην έπαυλη του Τραμπ, προκειμένου να βρει στοιχεία που θα τον ενοχοποιούσαν και θα τον οδηγούσαν σε μια καταδίκη για κακουργήματα, πράγμα το οποίο στη συνέχεια θα τον εμπόδιζε να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για Πρόεδρος …Το ίδιο FBI, το οποίο έψαχνε στα εσώρουχα τις γυναίκας τού Τραμπ για κρυμμένα στοιχεία, αλλά αγνοούσε τα πεταμένα «απόρρητα» έγγραφα στο γκαράζ τού Μπάιντεν και του ναρκομανούς γιού του! …Το ίδιο FBI, το οποίο «απέτυχε» στη φύλαξη ενός υποψηφίου Προέδρου των ΗΠΑ! …Αυτού του διεφθαρμένου FBI ο διευθυντής στεκόταν σαν υποτακτικός «μπράβος» δίπλα στον Γκάρλαντ.

Αυτό το βρωμερό και σκοτεινό FBI είναι που κάποιοι το χρησιμοποιούν και σήμερα για να κερδίσουν τις εκλογές. Συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν, εφόσον αυτή η παράνομη πρακτική έχει «βάθος» στον χρόνο …Συνεχής είναι η παρεμβατικότητά του στο θέμα των εκλογών! Αυτό το FBI, το οποίο αρχικά πρωταγωνίστησε στην ήττα τού Τραμπ, στη συνέχεια προσπάθησε να τον εμποδίσει να θέσει υποψηφιότητα και τελικά, όταν δεν μπόρεσε να τον σταματήσει, τον παρέδωσε στους επίδοξους δολοφόνους του! Αυτό το FBI έχει ήδη εξαπολύσει κύμα τρομοκρατίας σε όσους έχουν αντίθετη άποψη. Ήδη εκβιάζει με τις λίστες τού Έπσταϊν όποιους έχουν την αφέλεια να υποστηρίξουν τον Τραμπ. Ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με τους Σιωνιστές ιδιοκτήτες των social media και «θάβει» ό,τι δεν συμφέρει τ’ αφεντικά κι αναδεικνύει οτιδήποτε τα συμφέρει. Ήδη έχει αναλάβει τη «διασπορά» των νεοαφιχθέντων ΛΑΘΡΟμεταναστών ψηφοφόρων, τους οποίους έχει ανάγκη το Δημοκρατικό Κόμμα σε κάποιες πολιτείες για ν’ ανατρέψει αποτελέσματα. Το FBI, το οποίο «εξαφάνισε» 300.000 χιλιάδες παιδιά ΛΑΘΡΟμεταναστών και θα εκβιάζει όλους τους πιθανώς αναμεμιγμένους στο έγκλημα αυτό Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς, οι οποίοι τυχόν θα αμφισβητούσαν τους Σιωνιστές ιδιοκτήτες τού Δημοκρατικού Κόμματος.

Θεωρούμε βέβαιο ότι μέχρι τις εκλογές όλοι αυτοί οι εγκληματίες θα επιχειρήσουν να κάνουν κι άλλες προβοκάτσιες και δυστυχώς όσο αποτυγχάνουν οι «εύκολες» τόσο θα δοκιμάζουν «δυσκολότερες» …Επικινδυνότερα θα γίνουν τα πράγματα κι όχι ευκολότερα όσο πλησιάζει η ημερομηνία των εκλογών. Ούτε θέλουν να φαντάζονται οι Σιωνιστές ότι μπορούν να χάσουν την εξουσία …Ότι μπορεί να χάσουν τον έλεγχο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του FBI. Ούτε θέλουν να φαντάζονται ότι οι λίστες τού Επστάιν ή οι κρυφές συμφωνίες δικαστικών στα θέματα του Μπάιντεν ή του Τραμπ θα βγουν στη δημοσιότητα. Ούτε θέλουν να φαντάζονται ότι θ’ αποκαλυφθεί ποιοι και γιατί «εμβολίασαν» τους ανθρώπους με τα «δηλητή­ρια» του Μπουρλά. Ούτε θέλουν να φαντάζονται ότι θα μάθει ο αμερικανικός λαός ποιοι και γιατί χρημα­τοδότησαν τον πόλεμο στην Ουκρανία, ποιοι άνοιξαν τα σύνορα με το Μεξικό ή ποιοι έκαψαν το Μάουι!

Εάν φύγει η εξουσία από τα «χέρια» των Δημοκρατικών, θα αλλάξει η αμερι­κανική ιστορία! Κινδυνεύει το «βαθύ» σιωνιστικό κράτος των ΗΠΑ να πάει στην κόλαση! …Το παρακράτος, που βύθισε τις ΗΠΑ στην απόλυτη φτώχεια! …Το παρακράτος, που λεηλάτησε τα πάντα και φόρτωσε τις ΗΠΑ με ένα δημόσιο χρέος πάνω από τριανταπέντε τρισεκατομ­μύρια! …και κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει ποιο είναι το ιδιωτικό χρέος των ίδιων των Αμερικανών! Θα αλλάξουν όλα, γιατί κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την εξουσία και πήραν «ρίσκα» τα οποία δεν είναι ανεκτά από καμιά Δημοκρατία. Σκότωσαν, έκλεψαν, εκβίασαν και μετέφεραν στην πολιτική ζωή όλη την «παθογένεια» του «βόθρου» ενός κακόφημου εβραϊκού γκέτο. Παιδεραστές, τοκογλύφοι, δολοφόνοι και ό,τι «σκουπίδι» κυκλοφορεί στην κοινωνία αυτήν τη στιγμή, ασκεί εξουσία στις ΗΠΑ γιατί αυτό βολεύει εκείνους που τις ελέγχουν «παρασκηνιακά». ΌΛΟΙ αυτοί προστατεύονται από τον Γκάρλαντ και τον Σούμερ. Όλο αυτό το «παρακράτος» θα αποκαλυφθεί σε περίπτωση που γίνει «αλλαγή σκυτάλης» στην εξουσία.

Ακόμα κι αν ο Τραμπ δεν έχει πρόθεση να τους καταδιώξει, θα τους «καταδιώξει» η πραγματικότητα, εφόσον η διαδοχή των προσώπων στις θέσεις εξουσίας δεν μπορεί να γίνει ομαλά και οι επόμενοι να επωμιστούν τις εκκωφαντικές «αμαρτίες» των προηγούμενων. Ποιος θα τολμήσει να παραλάβει τις παρανομίες τού Γκάρλαντ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης; Ποιος θα «καλύψει» όλες τις «γλυκές συμφωνίες» που έχει κάνει το ίδιο το Υπουργείο με το σιωνιστικό παρακράτος και μέσω των οποίων διατηρεί εκτός φυλακής πρόσωπα όπως ο Μπάνκμαν ή η Μάξγουελ; Ποιος θα μπει επικεφαλής τού FBI, χωρίς να είναι «μυημένος» στην αθλιότητα του παρακράτους τού Ομπάμα και του Σούμερ; Πώς είναι δυνατόν να παραδώσουν τις λίστες του Έπσταϊν σε κάποιους μη ελεγχόμενους Σιωνιστές; …Κεφάλαιο της Μοσάντ είναι αυτή η λίστα και τη διαχειρίζονται πράκτορές της μέσα στο ίδιο το FBI! Ποιος θα κληρονομήσει τους «φακέλους» τού Μαγιόρκας για τα σύνορα στο Μεξικό; …300.000 παιδιά ΛΑΘΡΟμεταναστών διαχειρίστηκε το FBI και τώρα αυτά αγνοούνται! Ποιος θα παραλάβει τους φακέλους τους; Ποιος θα παραλάβει τους φακέλους για τις ανθρωποκτόνες φωτιές στο Μάουι; Ποιος θα προστατεύσει τον Φάουτσι, ο οποίος πήρε εντολές να «εμβολιάσει» όλους τους Αμερικανούς με τα «δηλητήρια» του Μπουρλά;

Υπάρχει δηλαδή πρακτικό πρόβλημα στην αλλαγή ηγεσίας στις ΗΠΑ! …ΔΕΝ είναι τόσο απλά τα πράγματα και ΔΕΝ λύνονται από τον λαό με την ψήφο του! Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν εγκληματήσει κατά τού λαού και του κράτους και άρα κινδυνεύουν με την πιο σκληρή τιμωρία εξαιτίας τού τρόπου με τον οποίο άσκησαν την κρατική εξουσία. Υπάρχουν εγκλήματα που πρέπει να καλυφθούν κι αφορούν τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό των ΗΠΑ. Όταν έχουν σκοτωθεί εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στην Ουκρανία, εξαιτίας εντολών που έφυγαν από τον Λευκό Οίκο μετά από μυστικές συναλλαγές και συμφωνίες με τον Φινκ ή τον Σόρος, δεν είναι απλά τα πράγματα. Όταν η ίδια εξουσία κάνει «πλάτες» στα εγκλήματα του Νετανιάχου στη Γάζα, τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα πιο πολύ. Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι πολύ μεγαλύτερο από μερικές πολιτικές υποσχέσεις για την οικονομία, τη ΛΑΘΡΟμετανάστευση, τα ορυκτά καύσιμα ή οτιδήποτε άλλο «ακούγεται» σήμερα στις προεκλογικές ομιλίες των υποψηφίων!…

…Ολόκληρο το «οικοδόμημα» του αμερικανικού ιμπεριαλισμού μπορεί να «καταρρεύσει»! Στην εποχή τής άμεσης διάχυσης και διασποράς τής πληροφορίας τίποτε δεν ελέγχεται εάν ανοίξει ο ασκός τού Αιόλου. Στην εποχή τού Σνόουντεν και του Ασάνζ —και των άπειρων πρόθυμων whistle blowers— κανένας απ’ αυτούς δεν μπορεί να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής, εάν δεν ελέγχει ο ίδιος τα «κλειδιά» τής φύλαξης των πληροφοριών. Εάν αφεθεί ν’ ανοίξει ο «φάκελος» της Ουκρανίας ή της Γάζας, ποιος θα σταματήσει αυτούς οι οποίοι θέλουν ν’ ανοίξουν τον αντίστοιχο «φάκελο» της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας; Ποιος θα σταματήσει αυτούς, οι οποίοι θα θελήσουν να κάνουν το ίδιο για τη Λιβύη ή τη Συρία και το Ιράκ; Παντού οι Δημοκρατικοί πρωταγωνιστούν και κάποιος σιωνιστικός «εγκέφαλος» είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό. Από τον Χόλμπρουκ και την Ολντμπράιτ μέχρι τον Μπλίνκεν και τη Νιούλαντ, το ίδιο «διευθυντήριο» κυριαρχεί. Μιλάμε για εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας και όπου υπάρχουν τέτοια υπάρχουν και οι εγκληματίες που τα διέπραξαν! Ήδη φαίνονται οι παράπλευρες «απώλειες» αυτής της αγωνίας τους να κρατηθούν στην εξουσία, εφόσον υπάρχουν αποκαλύψεις που δεν έπρεπε να γίνονται.

Όταν αναγκάζεται το «βαθύ κράτος» ν’ αποκαλύψει κρυφούς ρόλους προσώπων υπεράνω υποψίας, έχει πρόβλημα! Όταν αναγκάζονται οι «σκληροί» Ρεπου­μπλικάνοι τύπου Μπους, Ρόμνεϊ, Γκράχαμ, Τσέινι, να υποστηρίξουν μια γραφική υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος ευνόητο είναι πως φανερώνεται ότι τα δύο μεγάλα κόμματα είναι στην πραγματικότητα «συγκοινωνούντα «δοχεία»! …Απολύτως συγκοινωνούντα εάν σκεφτεί κάποιος ότι όλοι αυτοί οι Ρεπουμπλικάνοι που «ξεσκεπάζονται» λειτουργούν συμπληρωματικά με τους Δημοκρατικούς! …Από κοινού κατέστρεψαν —για λογαριασμό των Σιωνιστών— τη Μέση Ανατολή! Όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε, το σιωνιστικό IPAC όλους αυτούς τους χρηματοδοτεί και τους ελέγχει μέσω «καθοδηγητών». Όλοι αυτοί μαζί —οι ατιμώρητοι εγκληματίες κατά τής ανθρωπότητας— είναι εκείνοι που συνθέτουν τον αμερικανικό πολιτικό υπόκοσμο που απειλεί και εκβιάζει τα διεθνή όργανα απόδοσης δικαιοσύνης. Όλα αυτά, όμως, κάπου «οδηγούν» και απειλούν τη μονοκρατορία των Σιωνιστών …Την αποκαλύπτουν στους φτωχούς πλέον Αμερικανούς, οι οποίοι είναι ήδη θυμωμένοι με τις πολιτικές τους ηγεσίες.

Μπροστά στο ενδεχόμενο λοιπόν αυτοί οι Σιωνιστές να χάσουν την εξουσία —και ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται— είναι βέβαιο ότι θα παίξουν όλα τα «χαρτιά» τους …Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να παγιδεύσουν τον Τραμπ, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτουν και κυρίως αυτά των ΜΜΕ, τα οποία ελέγχουν απόλυτα. Όπως συνέβη και στο άθλιο ντιμπέιτ τού ABC …Το ντιμπέιτ που θ’ αποτελεί για πάντα το απόλυτο «ορόσημο» του πόσο χαμηλά μπορεί να «πέσει» η δημοσιογραφία, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των αφεντικών της …To ντιμπέιτ τής αλητείας και της ανηθικότητας …«Στημένοι» από τους Σιωνιστές δημοσιογράφοι από κοινού με μια αποθρασυσμένη Καμάλα, επιτίθονταν χωρίς κανένα ενδοιασμό και έλεος στον Τραμπ, ο οποίος πήγε στο ντιμπέιτ σαν πρόβατο στη σφαγή. «Στημένοι» οι δύο δημοσιογράφοι από το αφεντικό τους, που είναι η Εβραία Ντάνα Γουόλντεν. Αυτή η Σιωνίστρια, η οποία είναι προσωπική φίλη τού Εβραίου Έμχοφ —και συζύγου τής Καμάλα— είναι η άμεσα προϊστάμενή τους, εφόσον αυτή είναι η υπεύθυνη των ειδήσεων του καναλιού. Αυτή επέλεξε τους δημοσιογράφους που ντρόπιασαν τα ΜΜΕ και η ίδια τους «κατεύθυνε» στο ντιμπέιτ …Η ίδια ήταν που έκανε και την προετοιμασία τής Καμάλα.

Αυτό, όμως, ήταν σφάλμα τού ιδίου τού Τραμπ. Έπρεπε να γνωρίζει πού πήγαινε και τι τον περίμενε! Εδώ ισχύει το γνωστό: «…δεν ήξερε! …δεν ρώταγε;». Το ABC, το οποίο εμπιστεύτηκε, είναι απόλυτα σιωνιστικό όργανο! …Ανήκει στη Ντίσνεϊ των παιδεραστών …Στη Ντίσνεϊ του Εβραίου Μπομπ Ίνκερ …Στην Ντίσνεϊ του φίλου του Εβραίου Έπσταϊν …Στη Ντίσνεϊ των Εβραίων τοκογλύφων τής Wall Street …Στη Ντίσνεϊ, που ρίσκαρε ακόμα και το δικό της μέλλον, προκειμένου να υπηρετήσει τη WOKE ιδεολογία. Είναι δυνατόν μια εταιρεία, η οποία ρίσκαρε τα πάντα για την ιδεολογία των αφεντικών της, να σεβαστεί τη δημοσιογραφική δεοντολογία, όταν απειλείται η εξουσία αυτών των αφεντικών;

Αντιλαμβανόμαστε ότι τα πράγματα είναι τόσο ακραία, που όλα πλέον τα ενδεχόμενα μπαίνουν στο «τραπέζι». Εάν απειληθούν να χάσουν την εξουσία, είναι σε θέση να κάνουν τα πάντα! …Από το να επιχειρήσουν να σκοτώσουν τον Τραμπ μέχρι να προκαλέσουν εμφυλιοπολεμικό χάος στη χώρα, που θα τους επιτρέψει ν’ αναβάλουν τις εκλογές, επιβάλλοντας στρατιωτικό νόμο. Είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τα πάντα μέχρι να μπορέσουν να διαχειριστούν την κατάσταση με τρόπο που να τους εξασφαλίζει την παραμονή τους στην εξουσία. Επιλέγοντας ως εχθρό τη Ρωσία —και άρα κάποιον ο οποίος έστω και εμμέσως βρίσκεται σήμερα σε πολεμική σύγκρουση με το αμερικανικό κράτος— και κρατώντας στα χέρια τους την «πυριτιδαποθήκη» που λέγεται «Χρηματιστήριο της Wall Street», μπορούν να οδηγήσουν μέσω «κραχ» την αμερικανική κοινωνία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης υπό την απειλή πραγματικού εμφύλιου, ελπίζοντας να σωθούν μέσα στο χάος. Ειδικά τώρα, που βλέπουν ότι οι ελπίδες τους είναι ελάχιστες, εφόσον ο αιφνιδιασμός τής «πρώτης μαύρης γυναίκας» για Πρόεδρο των ΗΠΑ —και στην οποία «επένδυσαν»— δεν έπιασε.

Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα μέχρι να φτάσουμε στις εκλογές τού Νοεμβρίου. Κινδυνεύουν οι Αμερικανοί και μαζί τους κινδυνεύει και ο υπόλοιπος κόσμος! Το «σκοτάδι» όλο και πυκνώνει πάνω από τις «σκοτεινές» ΗΠΑ. Όμως, η ελπίδα εξακολουθεί να υπάρχει, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πιο σκοτεινή στιγμή τής νύχτας είναι λίγο πριν την αυγή!


Παναγιώτης Τραϊανού

 

Πηγή: https://traianou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.