Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Κι όμως και τα ζώα μεθούν!

Όσο παράξενο και αν ακούγεται και τα ζώα μεθούν και μάλιστα υφίστανται τις επιπτώσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση μια θηλυκή άλκη στη Σουηδία ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ παγιδεύτηκε σε ένα δέντρο. Τα πόδια του ζώου, πιάστηκαν στα κλαδιά και λόγω της μέθης του δεν μπορούσε να τα απελευθερώσει.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού το βρήκε το πρωί στην αυλή του ανήμπορο και ζαλισμένο. Αυτή την εποχή τα ελάφια αναζητούν ώριμα μήλα τα οποία έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε σάκχαρα που προκαλούν ανάλογα συμπτώματα με τη μέθη, με αποτέλεσμα ανάλογα περιστατικά να έχουν ξανασυμβεί.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κάλεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες που αφού έδωσαν στο θηλαστικό τις πρώτες βοήθειες, του έδειξαν το δρόμο να ξαναγυρίσει, μισομεθυσμένο ακόμη, στο δασός!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.