Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ρ.Τ.Ερντογάν: Απειλεί με πυρηνικά και επίθεση στην γεώτρηση!

"Έχει κόψει αλυσίδες" (για να χρησιμοποιήσουμε μια αγοραία έκφραση) ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρ.Τ. Ερντογάν και πλέον ανακοινώνει πιθανό πρόγραμμα απόκτησης πυρηνικών όπλων και προειδοποιεί εμμέσως με... καταβύθιση των δυτικών και ισραηλινών δυνάμεων γύρω από την εξέδρα της γεώτρησης στο "Οικόπεδο 12", μιλώντας στην τελετή αποδοχής της MILGEM.

Καταρχήν, ουσιαστικά εξήγγειλε πρόγραμμα απόκτησης πυρηνικών όπλων και εδώ θα πρέπει πλέον η ελληνική πλευρά να ξυπνήσει από τον λήθαργο. Οι σκέψεις απόκτησης πυρηνικών όπλων από την Ελλάδα στην δεκαετία του '70 είναι βέβαιο ότι θα μας απασχολήσουν έντονα προσεχώς. Είπε λοιπόν ο Ρ.Τ. Ερντογάν: "Ακόμα και χώρες με εθνικό εισόδημα πολύ χαμηλότερο από το δικό μας αποφάσισαν να φτιάξουν πυρηνικά όπλα επειδή τα διέθεταν οι αντίπαλοί τους και το κατάφεραν. Αυτό μπορεί να κάνει και η Τουρκία αν χρειαστεί"!

Καταρχήν, ποιοι είναι οι αντίπαλοι της Τουρκίας; Το Ιράν; Όχι βέβαια, φίλοι και σύμμαχοι είναι. Οι Κούρδοι; Οι Έλληνες; Μάλλον συνολικά οι Δυτικοί!

Και για να μην μείνει καμιά αμφιβολία για το ποιος είναι ο εχθρός, ιδού και ο συμβολισμός: Η τελετή αποδοχής του πλοίου και η ένταξή του στον τουρκικό στόλο έγινε την ημέρα της 473ης επετείου της νικηφόρου για τους Οθωμανούς ναυμαχίας της Πρέβεζας, όπως ήδη έχει γράψει το defencenet.gr.

Και ο Ρ.Τ. Ερντογάν θεώρησε σωστό και λογικό να ανακράξει τα εξής: "Τότε ο στόλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας νίκησε τον μεγαλύτερο σε μέγεθος στόλο της Δύσης και στέλνει ένα σαφές μήνυμα στο σήμερα. Συνιστώ στη διεθνή κοινότητα να διδαχτεί από το μάθημα της νίκης στην Πρέβεζα. Τα τουρκικά εθνικά συμφέροντα δεν τελειώνουν στις ακτές μας. Ξεκινούν από την Ανατολική Μεσόγειο και τη Διώρυγα του Σουέζ και φθάνουν μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό»!

Οι ακόλουθοι Άμυνας των χωρών της Δύσης που είχαν προσκληθεί στην τελετή, νόμισαν αρχικά ότι δεν είχαν ακούσει καλά και ζήτησαν ολόκληρο το απομαγνητοφωνημένο κείμενο, όπου (εκεί δεν κάνουν λαθροτυπίες, όπως κάπου αλλού) όταν διαπιστώθηκε ότι όντως ο Ερντογάν απειλούσε με καταναυμάχηση τους Δυτικούς!

Η Milgem σε ποσοστό 100% έχει ναυπηγηθεί στα τουρκικά ναυπηγεία και σε ποσοστό 50% τα υποσυστήματά του πλοίου είναι δυτικά. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.