Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Νέα μέθοδος για να ησυχάσετε το μωρό απο το κλάμα



Ο παιδίατρος Χάμιλτον είναι, ένας μαγικός εκπαδευτής μωρών.

Μετά από 31 χρόνια εμπειρίας στη φροντίδα του μωρού έχει μάθει μερικά πολύ πιο απαραίτητα πράγματα, χρήσιμα για τους γονείς. Πώς να τα κρατήσει ήσυχα.
Όταν οι μικροί πελάτες του απο το κλάμα και τις φωνές ξυπνούν τους νεκρούς, και οι κουρασμένοι γονείς δίνουν συνεχόμενες παραστάσεις για να ησυχάσουν τα παιδιά τους, ο Dr Bob με μια στιγμιαία κίνηση δίνει τη λύση ώς θαύματος, ακόμη και σε εκείνα που κλαίνε σπαρακτικά μετά από ένα εμβολιασμό.
Το βίντεό του στο YouTube έγινε το δημοφιλέστερο όλων. Έχει προβληθεί πάνω από 19 εκατομμύρια φορές, και δείχνει ότι πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για τη συγκεκριμένη δεξιοτεχνία. Ο Δρ Bob είναι ακριβώς ότι θα περιμένατε απο ένα φιλικό παιδίατρο, και οι επισκέπτες του τον έχρισαν σούπερ σταρ.
Ο ίδιος εξομολογείται ότι είναι πραγματικά σοκαρισμένος, από την πρωτόγνωρη φήμη του Διαδικτύου και ομολογεί:"Αυτό που κατάλαβα είναι ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός παιδιών, και αρκετά κατάκοποι και απογοητευμένοι γονείς".


Πηγή: http://www.el.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.