Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Βενεζουέλα: Με δακτυλικό αποτύπωμα τα ψώνια


Περίεργες οι εξελίξεις στην σοσιαλιστική χώρα

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ανακοίνωσε ότι θα τοποθετήσει περίπου 20.000 μηχανήματα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος στα σούπερ μάρκετ της χώρας, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με τις ελλείψεις και τον πανικό των καταναλωτών.

Να λοιπόν η λύση στο «πρόβλημα»!

Τι κι αν ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο αναφέρει ότι οι ελλείψεις οφείλονται στην χειραγώγηση των τιμών και στα παιχνίδια που παίζουν οι κερδοσκόποι.

Δεν μας πείθει καθώς «παίζει» μια χαρά το παιχνίδι που οδηγεί σε φακέλωμα των ανθρώπων και απόλυτο έλεγχο των συναλλαγών.

Ο Μαδούρο από την πλευρά του κατηγορεί συχνά τις Ηνωμένες Πολιτείες για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, τα οποία έχουν επιδεινωθεί.

Τον Φεβρουάριο η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε συλλήψεις ιδιοκτητών σούπερ μάρκετ με την κατηγορία ότι προκαλούσαν τεχνητές ουρές στα ταμεία, ώστε να δοθεί η εντύπωση ότι υπάρχει έλλειψη βασικών αγαθών.

Κατά τις Αρχές, το «κόλπο» ήταν να μην ανοίγουν αρκετά ταμεία για την εξυπηρέτηση του κοινού. 
 
 
Πηγή:  http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.