Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Η τεράστια ιδιωτική εταιρία που διευθύνει ο Πούτιν

Ο Πούτιν είναι ένας ηγέτης που έχει τον πρώτο λόγο για ότι συμβαίνει στην Ρωσική Ομοσπονδία.

Πήρε στα χέρια του μια χώρα κατεστραμένη απο τις μαριονέτες της νέας τάξης και την έχει αναδείξει σε κύριο ρυθμιστή των παγκόσμιων εξελίξεων.

Η Ρωσία είναι η τεράστια ιδιωτική εταιρία που διευθύνει ο Πούτιν. Αυτή η εταιρία μάλιστα είναι κερδοφόρα, έχει τα καλύτερα προιόντα και προσφέρει φθηνές υπηρεσίες στα υπόλοιπα κράτη, τα οποία στην ουσία είναι οι πελάτες. Ας πάμε αρκετά χρόνια πίσω στην εποχή πριν να αναλάβει ο Βλαδίμηρος την εξουσία.

Στην Ρωσία το 1985 στην Σοβιετική Ένωση, ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ ορίστηκε Γενικός Γραμματέας και πήρε την εντολή να σταματήσει το Σοβιετικό πείραμα, το οποίο πέτυχε και σήμερα εφαρμόζεται παγκόσμια. Εκείνη η περίοδος ήταν ταραγμένη για την χώρα, την οποία κυβερνούσε η μαφία. Η ανομία και η εγκληματικότητα είχαν φτάσει σε σημεία ρεκόρ. Η οικονομία πήγαινε απο το κακό στο χειρότερο, το μέλλον φαινόταν ζοφερό. Κατά την διακυβέρνηση Γιέλτσιν, οι ολιγάρχες έλεγχαν πλήρως την χώρα και τα σχέδια της νέας τάξης, δηλαδή της Λευκής Αδερφότητας, πήγαιναν καλά. Μέσα απο το σκοτάδι όμως, βγήκε ο Πούτιν και τα σχέδια της νέας τάξης χάλασαν. Στην αρχή και οι δύο αδερφότητες ήταν ευχαριστημένες, μέχρι που το 2000 η Μαύρη Αδερφότητα πλησίασε τον Πούτιν και του έδωσε εντολή να ξανακάνει την Ρωσία ισχυρή, για τα δικά της συμφέροντα φυσικά. Ο Πούτιν έχει την στήριξη της Μαύρης Αδερφότητας αλλά, όπως έχει πεί και ο ίδιος, δουλεύει για την Ρωσία και τον Ρωσικό λαο και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί ο καθένας μας και η καθεμιά. Έμπαινε Πούτιν!
Πληροφορίες έχουν παρθεί απο τον τομο 53 <<ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ>> του Δημοσθένη Λιακόπουλου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου