Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτό είναι το φυλλάδιο που μπαίνει σε όλα τα ελληνικά σχολείαΜέγας ντόρος έχει γίνει με την απόφαση των γονέων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης να μην δεχτούν παιδιά μουσουλμάνων εποίκων στα σχολεία που θα πάνε τα δικά τους παιδιά.

Όπως διαβάσατε μάλιστα σε σημερινό άρθρο μας, στοχοποιούνται τόσο από το κράτος, όσο και από ΜΜΕ αλλά και παρακρατικούς τρομοκράτες.

Οι γονείς που ανησυχούν για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών τους χαρακτηρίζονται «ρατσιστές».

Μάλιστα, καταστρατηγούνται ακόμα και οι δημοκρατικές διαδικασίες, καθώς από τους 140 γονείς οι 138 ψήφισαν υπέρ της μη ένταξης των παιδιών των μουσουλμάνων «μεταναστών».

Η απόφαση δε, συμφωνεί και με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο σχεδιάζει την δημιουργία ξεχωριστού χώρου για τα παιδιά εκείνα, προκειμένου να ενταχθούν ομαλά σητν κοινωνία.

Ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου, αναφέρει πως «τα προσφυγόπουλα είναι ανεμβολίαστα και οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες για να έρθουν σε επαφή με τα ελληνόπουλα. Εδώ στα σχολεία μας δεν έχουμε χώρους ούτε για τα ελληνόπουλα, που περί τα 400 παιδιά φοιτούν σε ακατάλληλες συνθήκες».

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου, Φωτεινή Κίτσιου, μιλώντας στην huffingtonpost, συμπληρώνει πως εγείρονται και θέματα θρησκείας και κουλτούρας. «Δεν έχουμε την ίδια θρησκεία, είναι μεγαλωμένα αλλιώς και δεν νομίζω να αισθάνονται και εκείνα καλά στο δικό μας χώρο», τονίζει χαρακτηριστικά.

Δεν έχουν υπολογίσει όμως το σχέδιο της Νέας Τάξης, το οποίο προβλέπει «πολυπολιτισμικά» σχολεία μείξης των μαθητών, όπου συνήθως επικρατεί το δόγμα του πιο φανατικού (Ισλάμ), και το σχέδιο προβλέπει να αντικατασταθούν όλα από την Πανθρησκεία, αφού μειωθεί η επιρροή του Χριστιανισμού.

Για να πειστείτε, απλά δείτε την παρακάτω φωτογραφία, όπου απεικονίζεται το επιθυμητό σχολείο για τις δυνάμεις της «προόδου» υπό τον τίτλο «Συνεκπαίδευση» και «ισότιμη» εκπαίδευση».

Μία πολυπολιτισμική τάξη!!!

Τα σχόλια δικά σας!
 
 
Πηγή: http://www.el.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου