Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Μόσχα: Δεν έμεινε ούτε ένας ισλαμιστής στην Παλμύρα

Ελεύθερη η ελληνική πόλη της Συρίας

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα σε πανηγυρικούς τόνους πως οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις απελευθέρωσαν πλήρως από τους ισλαμιστές της Νέας Τάξης την ελληνική πόλη της Παλμύρας με την συνδρομή της πολεμικής αεροπορίας της Ρωσίας.

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού ενημέρωσε τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Μετά από μια αιφνιδιαστική επίθεση του συριακού Στρατού με την συνδρομή ρωσικών και συριακών μαχητικών αεροσκαφών η ISIS αναγκάστηκε σε άτακτη υποχώρηση.

Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, η MKO Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο πηγών στη Συρία, ανέφερε ότι το «Ισλαμικό Κράτος έχει αποσυρθεί πλήρως από την Παλμύρα».

«Όμως Σύροι στρατιώτες παραμένουν αναπτυγμένοι στα περίχωρα στο πλαίσιο των επιχειρήσεων αποναρκοθέτησης και δεν έχουν εισέλθει προς το παρόν στο σύνολο της πόλης» επισήμανε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ράμι Άμπντελ Ραχμάν.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι το Ισλαμικό Κράτος αποσύρθηκε από το αεροδρόμιο πλησίον της Παλμύρας.

Άλλη μία επιτυχία της Ρωσίας κατά των ισλαμιστών της Νέας Τάξης, η οποίες χρηματοδοτήθηκαν από την CIA, την Χίλαρι Κλίντον και άλλα επιτελεία των παγκοσμιοποιητών.

Και που να μπουν στην μάχη κατά του ISIS οι ΗΠΑ του παλαιοταξίτη, Ντόναλντ Τραμπ.
 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.