Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Περίεργες Αποκαλύψεις των Εβραίων για τον Ιησού Χριστό


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Είναι καταπληκτικό το γεγονός όπως αποκαλύπτει το παρακάτω βίντεο ότι τελευταία παρουσιάζονται ορισμένoι ραβίνοι που εκδηλώνονται δημόσια ομολογώντας ότι ίσως η εβραϊκή φυλή έκανε μοιραίο λάθος που δεν αναγνώρισε στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού τον λυτρωτή Μεσσία.

Ο ραβίνος Rabbi Yitzhak Kaduri ο οποίος έχει πεθάνει και τον είχαν για μεγάλη μορφή του ιουδαϊσμού, είχε παραδεχτεί πως ο Ιησούς Χριστός ήταν ο Θεός και ο Μεσσίας που περίμεναν οι Εβραίοι.

'Ενας Εβραίος μελετητής των γραφών ομολογεί πως αποκάλυψε μέσω της μελέτης εβραϊκών κειμένων ότι πράγματι ο Ιησούς Χριστός ήταν ο αναμενόμενος Μεσσίας.


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ! 

Τα τελευταία χρόνια ο Εβραϊκός λαός έχει αρχίζει και αυτός να αφυπνίζεται οσον αφορά τα θρησκευτικά θέματα και συμβαίνει το καταπληκτικό φαινόμενο όλο και περισσότεροι Εβραίοι να οδηγούνται κοντά στον Ιησού Χριστό.

Αυτό συμβαίνει χαρη σε ορισμένες Εβραϊκές θρησκευτικές ομάδες οι οποίες έχοντας ανακαλύψει την πραγματκή αλήθεια θέλουν να την διαδώσουν σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούν. Μία από αυτές τις ομάδες είναι και η λεγόμενη, «Tree of Life», που καθοδηγείται από ένα φωτισμένο ζευγάρι, τον Ariel και τη Shayla Hyde, που προσπαθούν να μεταδώσουν στον κόσμο την αλήθεια του Ευαγγελίου.

Ο Ariel Hyde κάνει κήρυγμα στο δρόμο μιλώντας στους συμπατριώτες του για το απαγορευμένο για τους Εβραίους κεφάλαιο, δηλαδή το κεφάλαιο 53 του προφήτη Ησαϊα. Τους εξηγεί πως ενώ παλιά διαβαζόταν από τις συναγωγές αυτό το κεφάλαιο, εδώ και αρκετά χρόνια έχει εξαιρεθεί από το κήρυγμα ενώ περιέχει μια πολύ σημαντική προφητεία για τον Μεσσία.

Ο προφήτης Ησαϊας έγγραψε αυτό το κεφάλαιο πριν 1700 χρόνια και σχεδόν όλοι οι ραβίνοι πιστεύουν ότι ομιλεί για τον Ιησού Χριστό. Ακόμα και διάφοροι Εβραίοι σχολαστικοί, όπως ο Jalkut Scimoni, το τεκμηριώνουν αυτό. Ας παραθέσουμε, λέει, μερικούς στίχους για να δούμε τι αφηγείται και ύστερα τους αφήνει να διαβάσουν στίχους από από το κεφάλαιο 53 στίχους προς σκέψη όπως για παράδειγμα οι ακόλουθοι:

Αλλα το πρόσωπόν του ήτο καταφρονημένον, χωρίς τιμήν και δόξαν. Υπελείπετο ως προς την ωραιότητα και την ευπρεπή εμφάνισιν μεταξύ όλων των ανθρώπων. Αυτός ήτο άνθρωπος πληγωμένος, άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει να βαστάζη και να υπομέντη ταλαιπωρίας και πόνους. Αντικείμενον αποστροφής έγινε το πρόσωπον του, εδέχθη εξευτελισμούς και ταπεινώσεις εκ μέρους των ανθρώπων. Τον ελογάριασαν σαν να μη υπήρχεν. Ησ. 53,3

Αυτός όμως φέρει επάνω του το βαρύ φορτίον των αμαρτιών μας. Εβυθίσθη στον πόνον και την οδύνην, και ημείς εν τη πλάνη μας ενομίσαμεν, ότι αυτός ευρίσκετο εις την οδυνηράν αυτήν πληγήν και συμφοράν, επειδή ετιμωρείτο εκ μέρους του Θεού δι’ ίδικάς του αμαρτίας. Αυτός όμώς ετραυματίσθη δια τας ιδικάς μας αμαρτίας, εταλαιπωρήθη και υπέφερε δια τας ανομίας μας. Παιδευτική τιμωρία έπεσεν επάνω του δια την ιδικήν μας ειρήνην και σωτηρίαν. Χαρις δε εις την πληγήν εκείνου ημείς εθεραπεύθημεν. Ησ. 53,45

Όλοι συνειδητοποιούν πως ο Ένας ο οποίος κουβάλησε όλο το βάρος των αμαρτιών τους και έκανε τόσα θαυμαστά σημεία, βασανίστηκε άδικα και καταδιώχτηκε σαν να ήταν εγκληματίας ενώ δεν ήταν. «Άρα λοιπόν τον κατήγγειλαν και τον τιμώρησαν για πράγματα τα οποία δεν διέπραξε καν. Ενδιαφέρον. Πέθανε αλλά δεν ήταν ένας έντιμος θάνατος», λέει ένας από αυτούς.

Στη συνέχεια τους λέει πως ενώ στο παρελθόν οι άνθρωποι πρόσφεραν εξιλαστήριες θυσίες για τις αμαρτίες τους, ο Θεός αποφάσισε και έστειλε Έναν ο οποίος θυσιάστηκε για όλη την ανθωπότητα, τον λεγόμενο Μεσσία.

Όταν τους ρωτάει, συμφωνα με την περιγραφή του Ησαϊα και την Εβραϊκή Βίβλο Τανάκ, ποιος ταιριάζει στην περιγραφή αυτή, σε ποιον αναφέρεται ο μεγάλος προφήτης, συνειδητοποιούν όλοι με έκπληξη ότι δεν είναι άλλος από τον Ιησού Χριστό.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.