Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Μήνυμα σε όλες τις μητέρες: Γι΄αυτό αρνήθηκα την έκτρωση

Μία μητέρα από το Οχάιο των ΗΠΑ ευχαριστεί τον Θεό που προστάτευσε αυτή και το αγέννητο μωρό της, αφότου αρνήθηκε να κάνει έκτρωση μετά από ιατρική διάγνωση καρκίνου.

Πρόκειτια για την 28χρονη Aleks Patete, η οποία πιστεύει ακράδαντα πως η εγκυμοσύνη της ήταν δώρο από τον Θεό που έσωσε την ζωή της.

Τον περασμένο Νοέμβριο πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Cleveland για να κάνει υπέρηχο. Οι γιατροί την πληροφόρησαν τότε πως έχει καρκινώδη κύστη στην ωοθήκη.

«Ο καρκίνος θα προχωρούσε και δεν θα είχα ιδέα, αν δεν πήγαινα στον γιατρό για την εγκυμοσύνη μου», ανέφερε η Patete μιλώντας στο περιοδικό «People» και πρόσθεσε: «Ο Θεός έστειλε τον D.J. (σ.σ. το μωρό της) για να μου σώσει την ζωή.

Ως εκ τούτου, όταν οι γιατροί την συμβούλευσαν να κάνει έκτρωση για να «γλυτώσει τα χειρότερα», αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά!

«Το μωρό μου έσωσε την ζωή και τώρα ήρθε η σειρά μου να σώσω την δική του», ανέφερε.

Παρά τις δύσκολες χημιοθεραπείες το μωρό τα κατάφεε και τον περασμένο Απρίλιο, τρεις βδομάδες, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, τον D.J.

«Ο Θεός μας προστάτευσε και είμαστε τώρα ζωντανοί», είπε μεταξύ άλλων.
 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.