Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Φωτιά στην Αττική: Η επιστολή συμπαράστασης του Πούτιν σε Τσίπρα και Παυλόπουλο


Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin απέστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο και στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα επιστολή στην οποία εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τα θύματα που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές στην Αττική, ενώ παράλληλα προσφέρει την υποστήριξή του για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών, εφόσον ζητηθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή του Ρώσου προέδρου:

Μόσχα, Κρεμλίνο
24 Ιουλίου 2018

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Δεχθείτε παρακαλώ τα βαθιά συλλυπητήρια για τις τραγικές συνέπειες των δασικών πυρκαγιών που μαίνονται σε πολλές περιοχές της χώρας σας. Στη Ρωσία ειλικρινώς συμμερίζονται το πένθος του αδελφικού λαού της Ελλάδας. Παρακαλώ να μεταφέρετε τα λόγια συμπαράστασης και υποστήριξης στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές τάχιστης ανάρρωσης σε όλους τους τραυματίες.

Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε απαραίτητη βοήθεια για την αντιμετώπιση των συνεπειών αυτής της καταστροφής.
Μετά τιμής,

Βλ. Πούτιν
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.