Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Άλλος ένας λόγος που στην Ρωσία θέλουν να συντρίψουν την Τουρκία


Όπως σας είχαμε μεταδώσει, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρώφ, βρέθηκε στην Αρμενία, προκειμένου να τιμήσει την επέτειο της αρμενικής γενοκτονίας. Προχωρώντας στα σύνορα με την Τουρκία έβγαλε επιδεικτικά φωτογραφίες από το αρμενικό Όρος Αραράτ, το οποίο κατέχουν οι Τούρκοι.
Η κίνηση αποτέλεσε μήνυμα προς την Τουρκία με αποτέλεσμα να ασχοληθούν με αυτή πολλά τουρκικά ΜΜΕ. Ορισμένα από αυτά επικαλέστηκαν την Αζερμπαιτζανή δημοσιογράφο, Sevil Nuriyeva, η οποία αποκάλυψε πως ο Σεργκέι Λαβρώφ έχει μένος κατά της Τουρκίας και θα επιθυμούσε να την σκάψει εκ θεμέλιων, καθώς ο ίδιος έχει αρμένικες ρίζες.


Ονομαζόταν Kelenteryan από αρμενική οικογένεια, η οποία είχε ξεφύγει από τις σφαγές των Τούρκων και μετανάστευσε στην Ρωσία. Να λοιπόν άλλος ένας λόγος, βάσει του οποίου ο επικεφαλής του ρωσικού ΥΠΕΞ, θα ήθελε να δει την Τουρκία να εξαφανίζεται από τον χάρτη, καθώς ήδη έχει προκαλέσει σε μέγιστο βαθμό την Ρωσία.
Ποιός ξέρει, μπορεί σύντομα η επιθυμία του Λαβρόφ να γίνει πραγματικότητα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.