Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Τι είπαν Πούτιν – Μέρκελ σε Τηλεφωνική επικοινωνία


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ συζήτησαν τα “τρέχοντα προβλήματα” στις διμερείς σχέσεις ανάμεσα στην Ρωσία και την Γερμανία κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν χθες το βράδυ, δήλωσε εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

20130402-233741.jpgΗ γερμανική κυβέρνηση προειδοποίησε την Ρωσία την περασμένη εβδομάδα ότι οι επιθεωρήσεις στα γραφεία που έχουν στην Μόσχα διεθνείς μη κυβερνητικές οργανώσεις και ινστιτούτα ερευνών, συμπεριλαμβανομένων δύο από την Γερμανία, θα μπορούσαν να βλάψουν τις σχέσεις των δύο χωρών.

Η Ρωσία χαρακτήρισε πέρυσι “ξένους πράκτορες” όλες τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που εδρεύουν στην χώρα, οι οποίες λαμβάνουν δυτική χρηματοδότηση για πολιτική εργασία.


Πηγή: http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.