Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ο Πούτιν προειδοποιεί τους Αμερικανούς: Μην εμπιστεύεστε την «έξυπνη τεχνολογία»


Η «έξυπνη τεχνολογία» συνιστά εργαλείο της Νέας Τάξης, προκειμένου να ελέγχει και να χειραγωγεί τις μάζες και σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί σχετικά με το πόση επίδραση θα επιτρέψουμε να έχει πάνω στις ζωές μας.

Καταγγέλλοντας ανοιχτά την Νέα Τάξη, ανέφερε πρόσφατα σε γκρουπ επισκεπτών στο Κρεμλίνο πως «οι καταναλωτές έχουν εξαπατηθεί πληρώνοντας από την τσέπη τους για συσκευές, οι οποίες κατασκοπεύουν αυτούς και τις οικογένειές τους».

Ο «Τσάρος», ο οποίος αρέσκεται στο να συναντά και να καλωσορίζει γκρουπ ταξιδευτών στο Κρεμλίνο, όταν βρίσκει χρόνο, συνάντησε ομάδα από την Βόρεια Αμερική και ξόδεψε περίπου 15 λεπτά συζητώντας τα πάντα από τον καιρό μέχρι και , όπως είδαμε, την «έξυπνη τεχνολογία.

Ταξιδευτές από την North Carolina είπαν πως ο Πούτιν ήταν «ζεστός» και φιλικός μαζί τους και μιλούσε αρκετά καλά αγγλικά.

Ο επικεφαλής του γκρουπ τον παρακάλεσε να του δώσει μία συμβουλή, προκειμένου να την πάρει μαζί του στις ΗΠΑ. «Μου είπε να προσέχουμε πάρα πολύ με την «έξυπνη τεχνολογία». Μην την εμπιστεύεστε», σημείωσε. 
 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.