Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ποιοι καλούν «παγκόσμιο ηγέτη» να κυβερνήσει τον πλανήτη

Αποκάλυψη ΣΟΚ

Τελικό στάδιο της περίφημης παγκοσμιοποίησης είναι η εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα αντικαταστήσει, με κάθε επισημότητα, τις εθνικές κυβερνήσεις, αναλαμβάνοντας τα ηνία του πλανήτη και την διαχείριση του παγκόσμιου πλούτου.

Μία παγκόσμια κυβέρνηση που δεν θα επιβληθεί αλλά θα την «αγκαλιάσουν» οι απανταχού πολίτες ως «μοναδική λύση» στα προβλήματα που τεχνηέντως δημιουργήθηκαν.

Νέα μεγάλη έρευνα υποστηρίζει πως η πλειοψηφία των ανθρώπων ανά τον πλανήτη είναι έτοιμη να αγκαλιάσει μία παγκόσμια κυβέρνηση, με την ελπίδα πως θα σώσει την ανθρωπότητα από την καταστροφή και τις μεγάλες απειλές.

Η έρευνα διεξήχθη από το ComRes εκ μέρους του Ιδρύματος Παγκόσμιων Προκλήσεων με έδρα την Στοκχόλμη.

Τα αποτελέσματα σοκάρουν: κοντά στο 71% το ποσοστό όσων θέλουν την δημιουργία ενός «πολυεθνικού οργανισμού, ο οποίος θα λαμβάνει παγκόσμιες αποφάσεις» σε σχέση με κύριες απειλές κατά της ανθρωπότητας.

Μήπως εννοούν μια μητρική υπέρ-πολυεθνική εταιρεία με έναν Γενικό Διευθυντή που θα αναλάβει την θέση του παγκόσμιου ηγέτη;

Σε κάθε χώρα πάνω από 60% δήλωσαν πως θα ήθελαν μία παγκόσμια κυβέρνηση για να διαχειριστεί θέματα όπως η δήθεν «υπερθέρμανση», οι πανδημίες, ο έλεγχος της τεχνητής νοημοσύνης, έτσι ώστε να μην στραφεί εναντίον των ανθρώπων, τα όπλα μαζικής καταστροφής και τους μετεωρίτες.


Η ερώτηση της έρευνας ανέφερε χαρακτηριστικά:


«Μία πολυεθνική οργάνωση είναι ένα διεθνές σώμα διαφορετικών χωρών-μελών. Δεν αντικαθιστά εθνικές κυβερνήσεις (σ.σ. σιγά μην μας το έλεγαν απευθείας), αλλά τοποθετεί τα παγκόσμια συμφέροντα πάνω από τα έθνη-κράτη (σ.σ. εδώ μας το λένε). Παραδείγματα πολυεθνικών οργανισμών είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και τα Ηνωμένα Έθνη.

Πιστεύετε πως μία καινούρια πολυεθνική οργάνωση πρέπει να δημιουργηθεί, προκειμένου να λαμβάνει εφαρμόσιμες παγκόσμιες αποφάσεις για να αντιμετωπίσει παγκόσμιους κινδύνους;»

Οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές μιας «παγκόσμιας κυβέρνησης» βρίσκονται στην Ινδία (84%_, στην Κίνα (78%) και στην Νότια Αφρική (76%).

Στις ΗΠΑ παγκόσμια κυβέρνηση φέρεται να ζητά το 67%, ενώ στην Γερμανία το 62%.


Πάνω 60% σε κάθε χώρα αυτοπροσδιορίζεται ως «πολίτης του κόσμου», ενώ το 88% θα δεχόταν την όποια παρέμβαση στην ζωή του, προκειμένου να αποφύγει τις «καταστροφικές συνέπειες» από την δήθεν υπερθέρμανση.

Σου δίνουν τα προβλήματα, σου προτείνουν και την «λύση». Ο νέος πολυεθνικός οργανισμός δεν θα έχει καμία σχέση με την ΕΕ ή το ΝΑΤΟ. Επιδιώκει να εξαγοράσει όλα τα χρέη, κρατών και ιδιωτών, και να κυβερνήσει με απόλυτη εξουσία, προσφέροντας «ασφάλεια» στα τρομαγμένα πλήθη και «τροφή» στους πεινασμένους.

Μια «φιλανθρωπική» μητρική εταιρεία, η οποία, αφού υποτάξει, θα πετάξει το φιλανθρωπικό προσωπείο της.
 

Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.