Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Μέχρι και η Νέα Υόρκη γέμισε με αφίσες για τον «ανεπιθύμητο Τσίπρα»!


Όπως είχε γίνει τις προάλλες και σε Ελληνικές πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη.

Στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Έλληνας πρωθυπουργός , Αλέξης Τσίπρας, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα.

Ωστόσο αυτό δεν μειώνει τον αντίκτυπο από την υπογραφή Τσίπρα-Κοτζιά στις Πρέσπες, κάτι που έχει γίνει φανερό από τις αντιδράσεις της Ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ.

Μάλιστα τα τελευταία 24ωρα εκατοντάδες αφίσες και φειγ βολάν μοίρασαν μέλη της ομογένειας σε περιοχές του Κουήνς στη Νέα Υόρκη, δείχνοντας επί του πρακτέου πόσο ανεπιθύμητος είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Σε σημεία όπως εκκλησίες και πάρκα Έλληνες ομογενείς έχουν κολλήσει πολλές αφίσες σαν και τις παρακάτω που δημοσίευσε το protothema:

«Δεν ξεχνάμε. Η Μακεδονία είναι Ελληνική! ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ»



Θυμίζουμε πως ήδη η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΗΠΑ έχει κηρύξει «ανεπιθύμητους» τους Τσίπρα και Κοτζιά στη Νέα Υόρκη, με αφορμή πάντα το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μερικές μόλις μέρες πριν, στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας τη Θεσσαλονίκη, παρόμοιες αφίσες έκαναν την εμφάνισή τους:

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.