Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Μέσα σε δύο λέξεις του Αλέξη Τσίπρα όλα τα παγκόσμια σχέδια – Που «ονειρεύονται» να κυβερνήσει μετά την Ελλάδα – Η δήλωση που δεν είδατε


Τίποτα δεν ειπώνεται τυχαία - Δείτε όλοι και βυθιστείτε σε σκέψεις...

«Ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσει είναι Πρόεδρος των Ηνωμένων Ευρωπαϊκών Πολιτειών».

Η φράση αυτή αφορά τον Αλέξη Τσίπρα και ειπώθηκε πρόσφατα από τον δισεκατομμυριούχο παγκοσμιοποιητή-«φιλόσοφο», Μπερνάρ Ανρι Λεβί στον ΑΝΤ1, με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο «Αναζητώντας την Ευρώπη», ο οποίος παρουσιάστηκε, πριν περίπου μία εβδομάδα, στο θέατρο Παλλάς.

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Μεταξύ άλλων, ο Λεβί δήλωσε ότι ο Τσίπρας ανήκει στις «μείζονες φυσιογνωμίες» των Ευρωπαίων ηγετών.

«Ο Τσίπρας αποδείχθηκε ένας πραγματικός πολιτικός άνδρας και ένας μεγάλος πολιτικός άνδρας. Κινήθηκε από αυτό που οι Έλληνες ονομάζουν παρρησία, τη δύναμη της αλήθειας και αποφάσισε να κρατήσει τη χώρα του εντός του ευρωπαϊκού χώρου και των ευρωπαϊκών αξιών. Δεν ήταν εύκολο, επειδή αυτό σήμαινε αρκετή λιτότητα, υπέφερε πολύ ο ελληνικός λαός. Ωστόσο ο Τσίπρας κατάλαβε ότι αυτό ήταν ο μόνος δρόμος εξόδου από την κόλαση στην οποία οδηγούνταν η Ελλάδα πριν μερικά χρόνια. Δεν λέω ότι η κρίση έχει πλήρως περάσει αλλά λέω ότι η Ιθάκη, ο προορισμός σας, τώρα πλέον είναι ορατή. Το ελληνικό πλοίο αρχίζει να βλέπει την Ιθάκη», είπε μεταξύ άλλων, σε άλλη του συνέντευξη στο euronews.

Ποιά είναι άραγε η Ιθάκη του ελληνικού πλοίου υπό τον Α.Τσίπρα; Η Βενεζουέλα;

Ένα είναι το σίγουρο ο πρωθυπουργός έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ στήριξη από τα ανώτατα κλιμάκια της Ευρώπης, τα οποία μάλιστα των προτείνουν για πρόεδρο μίας Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η οποία, προφανώς, και θα αποτελέσει κομμάτι του παγκόσμιου κράτους που ετοιμάζεται.

Ο πρωθυπουργός έσπευσε να δικαιολογήσει την αποθέωση που γνωρίζει από τους διεθνιστές της Ευρώπης, με δύο, μόλις, λέξεις.

Στο πλαίσιο της πρώτης μεγάλης πανελλαδικής συνάντησης της Προοδευτικής Συμμαχίας (ΣΥΡΙΖΑ, Βαθύ ΠΑΣΟΚ, περιβάλλον Γιώργου Παπανδρέου, ΔΗΜΑΡ κτλ.), που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, την οποία χαιρέτισε, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Κάποιοι από εσάς που βρίσκεστε στο ακροατήριο κρατήσατε την κόκκινη σημαία και άλλοι την πράσινη σημαία. Σας καλώ να κρατήσουμε όλοι μαζί την πράσινη σημαία, της πράσινης Αριστεράς και της οικολογίας».

«Πράσινη Αριστερά»: 
 
Πράσινη και οικολογία = Ατζέντα 2030, την οποία ο Δημοσθένης Λιακόπουλος αποκάλυψε στο κοινό της Ελλάδας 
Αριστερά = Η αριστερόστροφη πολιτική της υπερφορολόγησης, του κρατισμού, της αποδυνάμωσης του ελεύθερου επαγγέλματος που εφαρμόστηκε στις ΗΠΑ του Ομπάμα, εφαρμόζεται στην Ελλάδα και, προφανώς το πλάνο είναι να εφαρμοστεί σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ειδάλλως, γιατί προτείνουν τον Α.Τσίπρα για πρόεδρο των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης»; 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.