Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

«Παγανιστικό» άγαλμα μέσα σε εκκλησία


Βρήκαν τον τρόπο να ενώσουν όλες τις θρησκείες σε κάθε γωνιά του πλανήτη - Τι απαντά το Βατικανό, τι λένε ιθαγενείς ινδιάνοι!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Τελετουργία ιθαγενών έλαβε χώρα στους κήπους του Βατικανού στις 4 Οκτωβρίου.

Αποτέλεσε προοίμιο, όπως διαβάζουμε σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, την έναρξη της «Συνόδου του Αμαζονίου».

Ο Πάπας Φραγκίσκος φαίνεται να κάνει τον Σταυρό του και να ευλογεί ένα ξύλινο αγαλματίδιο που παριστάνει μια γυμνή έγκυο γυναίκα.

Όπως σχολιάζουν ξένα σάιτ, αυτή είναι η που είναι η θεά «Pachamama», η οποία λατρεύεται από τους αυτόχθονες πληθυσμούς των Άνδεων.

Είναι γνωστή ως η «μητέρα της γης».

Στο μυαλό μας έρχεται αβίαστα, η νέα «θρησκευτικότητα» που προωθείται στον πλανήτη και αφορά το περιβάλλον, την μητέρα γη (βλ. Ατζέντα 2030).

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μία ιθαγενή να πλησιάζει τον Φραγκίσκο με το ξύλινο άγαλμα. Υποκλίνονται και οι δύο και κάνουν τον Σταυρό τους. Υποκλίνονται ο ένας στον άλλο. Τότε φαίνεται αχνά το χέρι του Πάπα να ευλογεί το εν λόγω άγαλμα. Τελικά η γυναίκα του το παραδίδει ως δώρο.

Το Βατικανό αρνήθηκε να αναφέρει τι ακριβώς είναι το άγαλμα. Ωστόσο, εθελοντές της Συνόδου απάντησαν πως το άγαλμα είναι η «θεά Pachamama»
 


Σύμφωνα με το Lifesitenews.com, επίσημος διερμηνέας στην εκκλησία της Σάντα Μαρία στην Τραψοντίνα, όπου είχαν τοποθετηθεί τα αγάλματα, επιβεβαίωσε ότι το άγαλμα ήταν η «Pachamama», η «μητέρα, που νοιάζεται για τη ζωή, που δίνει τροφή στη ζωή».

Το Βατικανό αρνείται πως πρόκειται για την Pachamama, ένα παγανιστικό άγαλμα, το οποίο, όπως θα δείτε, στο παρακάτω βίντεο, «κόσμησε» χριστιανική εκκλησία με τον Χριστό και την Παναγία στο φόντο.

Στο el.gr είχαμε αναδείξει την είδηση με χριστιανούς να εισέρχονται σε εκκλησία στην Ρώμη, να αρπάζουν διάφορα παγανιστικά, όπως τα ονομάζουν, αγάλματα, τα οποία είναι «ευλογημένα» από τον Πάπα, ως μέρος ενός αλλόκοτου τελετουργικού για την… «υπερθέρμανση» και να πετάνε σε ένα ποταμό.

Όλα δείχνουν πως η νέα παγκόσμια θρησκεία θα αφήνει στην άκρη τον Χριστό και θα προβάλλει τον«θεό» Γιαχβέ που ενώνει «(ορισμένους) χριστιανούς, μουσουλμάνους και εβραίους μέσω του Αβραάμ» (βλ. Παλαιά Διαθήκη, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τον Χριστό) και την «μητέρα γη ή Pachamama ή όπως την ονομάζουν» που θα βάζει και τους υπόλοιπους στο μαντρί.



Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.